Vaker Vrolijkheid #10: capslockissues & opruimwoede

Het is weer zover: tijd voor Vaker Vrolijkheid. De tiende editie alweer! Ik heb iets met ronde getallen, dus dat is al een geluksmomentje op zich. Maar goed, Vaker Vrolijkheid dus. Oftewel mijn lijstje met vrolijke momenten van de afgelopen weken. En dat waren er weer genoeg! Zo kreeg ik het opruimvirus flink te pakken, kocht ik net iets te leuke cadeautjes voor iemand anders en moest ik lachen om mijn eigen onhandigheid met computers op het werk. Dit en nog meer in Vaker Vrolijkheid #10!

vaker vrolijkheid 10

 • Iemand alleen de naam Marie Kondo horen noemen en vervolgens 3 dagen lang enorme opruimwoede hebben. Met (eindelijk) een opgeruimde kast als resultaat!
 • Meer dan 20 kilo scrapbookpapier wegdoen dat ik ooit voor opdrachten heb gekregen. No worries, ik heb nog steeds meer dan genoeg om te scrappen. Maar mijn plank buigt eindelijk minder ver door.
 • Een dagje rondneuzen bij de IJ-Hallen en daar het perfecte gele jurkje met witte stippen tegenkomen.
 • Dat magische gevoel als ik na een rondje hardlopen onder de douche duik met mijn kokosdouchegel en daarna in pyjama geheel in stijl de avond afsluit.
 • Het vlogkanaal van Sanny zoekt geluk herontdekken en daar heel veel leuke vlogs en video’s op terugkijken.
 • Wakker worden met een kapsel dat voor de verandering eens meteen verrassend goed zit #nietsmeeraandoen.
 • De 50e verjaardag van mijn moeder vieren (op haar dringende verzoek zónder Sarah en aanplakbiljetten op lantaarnpalen, maar wel met veel gezelligheid).
 • Als je zelf twijfels hebt over je foto’s twee spontane complimentjes krijgen over de foto’s die je voor een artikel hebt gemaakt. Zo lief!
 • Me gewaardeerd voelen op het werk.
 • Spontaan op een maandagavond afspreken met een vriendin om gezellig bij te kletsen.
 • Ontdekken dat ze nu op het werk in de kantine beneden ook sterrenmuntthee hebben. Je begrijpt waar ik mijn theezakjes tegenwoordig haal…
 • Als ik van een vaag blogidee toch een volledig artikel heb kunnen maken, waar ik nog tevreden over ben ook.
 • Minutenlang twijfelen over wat ik nu precies fout doe met het wachtwoord van een document, er een ICT’er bij halen en er dan achterkomen dat ik Capslock ingedrukt had… In het rijtje #blooper!
 • Op AliExpress leuke cadeautjes bestellen voor een lieve vriendin en die cadeautjes daarna bijna zelf willen houden, omdat ze nog leuker zijn dan ik dacht.
 • Mijn allereerste salaris ontvangen, een klein vreugdedansje maken en vervolgens een deel besteden aan een supermooie Oilily-tas.
 • Onze poes Beertje die ’s ochtends meteen opveert als ik als eerste in alle vroegte beneden kom.
 • Niets merken van de meest regenachtige dag van juni in (?) jaar, omdat ik op kantoor lekker droog zit en na werktijd het zonnetje alweer is gaan schijnen.
 • Mijn broertje opeens tegen het lijf lopen op een station midden in Amsterdam.
 • Elke dag een foto maken van iets waar ik blij van word (een van mijn 30 days challenges). Later meer hierover!

Waar werd jij blij van de afgelopen tijd?

Volg:
Deel:

41 Reacties

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:01

   Haha, AliExpress is inderdaad altijd goed. Zo’n leuke webwinkel voor spullen voor mezelf of voor cadeautjes!

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:02

   Dat is inderdaad een groot voordeel van die regen! Mijn moeder is ook dol op tuinieren en roept ook bij elke regenbui “Yes, dit is weer goed voor de plantjes!” :)

 1. 15 juli 2017 / 08:44

  Ik werd blij van mijn weekje Portugal, maar ik werd ook blij toen ik bij terugkomst best wel weer zin had om te gaan werken. Verder werd ik blij van nieuwe dingen uit de supermarkt proberen en van het lezen waar anderen blij van worden :-)
  Shirley blogde over…Kuit- en bilspieren trainen in Alfama

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:03

   Wat een heerlijk blij lijstje! Wat leuk dat je een weekje naar Portugal bent geweest, maar misschien nog wel leuker dat je de thuiskomst ook niet erg vond :)

 2. 15 juli 2017 / 09:00

  Dat magische moment na het hardlopen is zo fijn. Mooi lijstje Romy. Ik werd blij van waardering, hard werken en genieten van de kleine fijne dingen in het leven zoals mijn kinderen zien na een dag werken.

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:04

   Wat een mooi lijstje met blije momenten! En ik kan me voorstellen dat het heerlijk is om na een lange werkdag je kinderen weer te zien :)

 3. Nikita
  15 juli 2017 / 09:40

  Kleine gelukjes zijn altijd de beste! Ik probeer ook zelf altijd op kleine gelukjes te letten en dan ben ik er nadien vrolijk van :)

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:05

   Wat mooi om te horen dat jij ook zo bewust stilstaat bij kleine geluksmomentjes! Juist die kleine momentjes kunnen je inderdaad soms echt vrolijk te maken :)

 4. Darina
  15 juli 2017 / 08:47

  Een heel mooi en vrolijk lijstje! Ik werd blij van mijn rustige vrije dagen waarop ik lekker kon schrijven.
  Darina blogde over…My Happy Parisian Moments #2

 5. 15 juli 2017 / 09:59

  Wat een heerlijk lijstje, soms ik zo’n opruimwoede-aanval heerlijk he? Mijn laatste vrolijke momentje was eigenlijk gisteren heel de dag haha. Ik heb de hele dag gespendeerd met mijn moeder en ‘s avonds sloot mijn vriend aan, wat ontzettend gezellig was!
  Loes blogde over…New In – Haarbandjes van AliExpress

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:06

   Oh dat klinkt echt als een heerlijke dag! Wat fijn dat je zo hebt genoeten met je moeder en vriend :)

 6. Sylvia
  15 juli 2017 / 10:12

  Wat een heerlijke lijst en ja met dat gele jurkje zou ik ook heel vrolijk zijn
  Sylvia blogde over…Spam je blog!

 7. 15 juli 2017 / 10:32

  Leuke, herkenbare dingen! Ik moest echt lachen om je capslockmoment, dat heb ik ook zo vaak zoiets. Dan denk ik altijd: hm, ik heb me wel eens slimmer gevoeld haha. Superleuk dat je je broertje tegenkwam! Hoe groot is die kans nou!
  Neverdullmoments blogde over…Flauwwww

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:07

   Haha, ik had ook het gevoel dat mijn ‘reputatie’ op werk met dat capslock-moment een béétje daalde ;) Gelukkig hield de ICT’er daarna heel braaf zijn mond toen ik zei “Oh, dat is niet zo heel slim…” ;)

 8. Bente
  15 juli 2017 / 09:50

  Wat een fijne lijst vol positiviteit! En dat heerlijke gevoel van van het hardlopen: heel erg herkenbaar :) dat is een van de favorietste dingen aan hardlopen voor mij :)
  Bente blogde over…Back in the running game!

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:05

   Ja, dat gevoel na het hardlopen is echt zo genieten! Ik kan van tevoren als een berg opzien tegen een rondje hardlopen, maar naderhand voelt het zo fijn als ik ben geweest :)

 9. 15 juli 2017 / 12:52

  Hahaha, een collega van me heeft een soortgelijk probleem, maar dan met NumLock. De pc kiest blijkbaar zelf of NumLock aan- of afstaat bij het opstarten. Er zit geen lampje op het toetsenbord, dus dat resulteert bijna dagelijks in gevloek, haha.
  Jessica J. blogde over…De Brooklyn Bridge in onze woonkamer!

  • Romy
   Auteur
   15 juli 2017 / 13:08

   Haha, ik kan me voorstellen dat dat ook goed is voor aardig wat computerfrustratie! ;)

 10. 15 juli 2017 / 14:41

  Dat gevoel na het hardlopen ja! Zó verslavend. Echt heerlijk haha. Ik moest wel stiekem even grinniken om dat van dat je caps lock aan stond. :’) Nog gefeliciteerd met je noeder trouwens!! Fijn weekend. :)
  Sandra blogde over…Mijn bezoek aan Rob Peetoom in Den Haag!

  • Romy
   Auteur
   16 juli 2017 / 21:16

   Dankjewel voor je felicitatie! Haha, ja, dat van de Capslock was lekker snugger. Ik heb meteen een goede indruk gemaakt op de ICT’er op het werk :P

  • Romy
   Auteur
   16 juli 2017 / 21:17

   Wat heerlijk dat je een lekker vrij weekend had. Ik hoop dat je er echt van hebt genoten.

 11. Wendy (B)
  15 juli 2017 / 19:41

  Opruimwoede is leuk :D !

 12. 15 juli 2017 / 20:39

  Wat een fijn lijstje! Ik heb zelf de laatste weken nogal wat stressmomenten gehad, maar gelukkig ook een aantal vrolijke momenten. Pakketjes van AliExpress zijn altijd leuk, ik ben meestal alweer vergeten dat ik wat had besteld, en dan is het net een cadeautje als het aankomt.
  Annika blogde over…Welkom op het vernieuwde Mrs. Marvelous!

  • Romy
   Auteur
   16 juli 2017 / 21:20

   Wat vervelend om te horen dat je de afgelopen weken veel stressmomenten had! Hopelijk kun je de komende tijd wat meer genieten.
   AliExpress-pakketjes zijn inderdaad altijd net cadeautjes! Ik ben ook altijd alweer vergeten wat ik had besteld. Elke pen die ik uitpak, is dan een klein feestje ;)

 13. 16 juli 2017 / 11:01

  Wat een fijn lijstje weer. Ik wil in de vakantie ook goed gaan ruimen. Vooral op zolder, staat nog heel erg veel in dozen.
  En fijn he, je gewaardeerd voelen op werk. Erg belangrijk en ook productiever voor jezelf!

  • Romy
   Auteur
   16 juli 2017 / 21:30

   Heerlijk om weer even te kunnen opruimen! Het is soms best een klus, maar het opgeruimde resultaat naderhand is zo fijn.
   Ik ben ook zo blij met de waardering op het werk. Dat maakt het echt fijn om naar mijn werk te gaan :)

  • Romy
   Auteur
   16 juli 2017 / 21:35

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die dat soort bloopers maakt ;) Ik voelde me wel even heel suf tegenover de ICT’er ;)

 14. 16 juli 2017 / 22:14

  Ja leuk lijstje! Ik heb dat ook soms, dat m’n capslock aanstaat en m’n wachtwoord dan altijd fout is. Haha. Ik word ook blij van m’n blije foto elke dag. En wij vertrekken morgen op kampeertripje. Zin in!
  Irene blogde over…Boeken die ik deze zomer wil lezen

  • Romy
   Auteur
   17 juli 2017 / 20:18

   Oh wat heerlijk, dat kampeertripje! Geniet er lekker van :) En gelukkig ben ik niet de enige met die Capslockblooper, haha.

 15. Priscilla
  20 juli 2017 / 01:12

  Jaaaa, als AliExpress pakketjes binnen komen en de spulletjes blijken net zo leuk te zijn als op de foto is echt zo’n fijn gevoel. Ook tof dat je je broer gewoon op ‘t grootste station van Nederland (is het dat?) tegen kwam. Grappig hoe dingen soms kunnen gaan. Ik ben benieuwd naar je challenge van elke dag een foto :-)

  • Romy
   Auteur
   20 juli 2017 / 23:31

   Het grootste station was het niet, maar wel een groot station ;) Echt zo toevallig dat we elkaar net tegenkwamen! Mijn fotochallenge komt morgen of overmorgen online (ik zit nog even te dubben welk artikel ik voor morgen inplan van de twee die ik klaar heb staan, haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge