Vaker Vrolijkheid #11: jonge charmeurs + een dode muis?!

Het is tijd voor Vaker Vrolijkheid – nummer 11 alweer. Ook de afgelopen weken waren er genoeg mooie dingen om blij van te worden. Van twee (nogal jonge) mannelijke charmeurs in de bus tot aan een muis op de deurmat (ja, echt!). Ook maakten mijn broertjes een verrassende filmkeuze, leefde een collega met me mee en ontdekte ik een leuk tv-programma tijdens deze komkommertijd. Kijk je mee naar mijn lijstje met vrolijke, grappige of ontroerende momenten van de afgelopen tijd?

vaker vrolijkheid 11

 • Een vrouw die superblij kijkt als ik mijn plek in de bus aan haar afsta. Kleine moeite, groot plezier!
 • Een dagje me-time in Amsterdam (zie ook dit artikel).
 • Bij de IJ-hallen heel goed slagen: 5 kledingstukken voor €13. Ik zal ze binnenkort met trots nog laten zien.
 • Voor mijn blog het boek Hygge ontvangen. Oftewel, het perfecte excuus om geen excuusjes meer te bedenken om lekker te gaan lezen! Stay tuned voor een recensie.
 • Met mijn broertjes naar de film The Big Sick. Ik was blij verrast door hun filmkeuze. Ze hadden speciaal voor mij (zonder aandringen!) rekening gehouden met mijn voorliefde voor dramafilms. Broers naar mijn hart! ♥
 • Een avondje bijkletsen met een lieve vriendin.
 • Mijn bezoekersaantallen die plotseling stijgen. Hoewel het bloggen natuurlijk niet daarom gaat, vind ik het wel onwijs leuk om te merken.
 • Het programma Dokters vs. Internet. Echt interessant om te zien hoe je soms met alleen Google al een correcte diagnose kunt stellen als leek.
 • Na heel wat vakantiekeuzestress de knoop doorhakken. Lissabonhere we come (nou ja, in september dan!).
 • Paco die na zijn dierenartsavontuur (hij had een ontsteking boven zijn oog) twee muizen in één dag vangt. Op zich niet heel leuk, maar het is wel leuk dat hij blijkbaar weer de oude wordt.
 • Onverwacht een uurtje langs bij mijn lieve opa en oma, die wel 5x zeggen dat ze zo blij verrast zijn.
 • Twee grote herschrijfopdrachten krijgen op werk en daar de komende weken heel wat uurtjes zoet mee zijn. Altijd fijn om lekker bezig te zijn!
 • Een inspirerend gesprek voeren met iemand, dat me onder andere inspireert om dit artikel te schrijven.
 • Bij de kringloopwinkel een boek over ‘omdenken’ tegenkomen, dat ik nu voor maar €1,50 kon kopen.
 • Op een vrije maandag heel wat uurtjes besteden aan mijn blog.
 • Naar een afspraak in Amsterdam gaan en gewoon in één keer goed lopen (wonderen bestaan, ook bij een verdwaaltalent als ik!).
 • Een lieve collega die, nadat ik 14 kantjes vol heb gepend bij het notuleren, speciaal mailt om te vragen of ik me nog wel oké voel. Haha, daar kon ik niet anders dan met een smiley op reageren.
 • Oude foto’s terugvinden van toen onze katten nog ieniemienie waren en knalblauwe oogjes hadden.
 • Een heel gesprek voeren in het Engels met de man die deze foto van me maakte in Amsterdam. Om er een paar minuten later achter te komen dat we eigenlijk beide Nederlands zijn.
 • In de bus zitten met een hele schattige jongenstweeling, die de hele rit de show steelt. De charmeurs!
 • Mezelf een foto mailen en dan opveren omdat ik een nieuwe e-mail heb ontvangen. Oops, it wasn’t me.
 • Op een druilerige dag op kantoor best wel blij zijn dat ik nu werk en lekker binnen zit.
 • De prachtige zilveren armband (zie hierboven) ontvangen die ik via Retro Sonja’s Instagram-account heb gewonnen. Ik koop niet vaak sieraden voor mezelf, dus dit was een hele leuke verrassing.

Wat was jouw meest vrolijke moment van de afgelopen weken?

Volg:
Deel:

29 Reacties

 1. Maaike
  15 augustus 2017 / 07:51

  Wat een leuke dingen weer! Dus weer een goede koopjesjacht gehad in de ij hallen? En fijn dat je bezoekersaantallen met je blog meegroeien! Ik blijf dat een bijzonder fenomeen vinden. Enerzijds wil je dat het daar niet om gaat, maar toch ben je er wel mee bezig. Ik ben trouwens wel benieuwd naar die film, ik houd ook wel van een goede dramafilm.
  Maaike blogde over…5 x wat leuk is aan thuiskomen na een vakantie

  • Romy
   Auteur
   15 augustus 2017 / 20:11

   Ja, afgelopen zondag was ik op koopjesjacht :) Het bezoekje van vorige maand was me zo goed bevallen dat ik nog een keer wilde gaan. En inderdaad, bezoekersaantallen zijn altijd een dingetje. Aan de ene kant gaat het eigenlijk helemaal niet om hoeveel bezoekers ik trek, maar aan de andere kant merk ik dat het me wel heel blij maakt :)

 2. 15 augustus 2017 / 07:54

  5 kledingstukken voor €13!! Dat is leuk!! En wat goed dat je bezoekersaantal is gestegen!!
  Iris blogde over…My Travel Wishlist

 3. 15 augustus 2017 / 08:07

  Oh wat herkenbaar ;verdwaaltalent. Hier nog zo iemand. Zeker wanneer ik voor de blog in Amsterdam ben, probeer ik altijd zoveel mogelijk te lopen, het is immers zo’n leuke stad om doorheen te wandelen. Maar ik kan rustig een kwartier lang de verkeerde kant op gaan voordat ik besef dat ik heel misschien toch de andere kant op moet….
  bychristiana blogde over…Alessandro Nagellak Rosy wind

  • Romy
   Auteur
   15 augustus 2017 / 20:13

   Haha, het blijft lastig, dat verdwaaltalent ;) Ik denk altijd dat ik moet vertrouwen op mijn intuïtie, maar bijna altijd stuurt die intuïtie me dus precies de verkeerde kant op ;)

  • Romy
   Auteur
   15 augustus 2017 / 20:14

   Altijd fijn om een dagje met familie samen te zijn inderdaad :) Ik kan daar ook altijd zo blij van worden.

  • Romy
   Auteur
   15 augustus 2017 / 20:14

   Oh heerlijk, zo’n BBQ! Zeker op zo’n fijne zomerse avond :)

 4. 15 augustus 2017 / 11:13

  Leuk lijstje! Ik ben ook altijd happy als ik meteen ergens goed heen loop in plaats van 85641 keer te verdwalen. Haha. Zelfs met gps hé. Ben echt een sukkel op dat gebied ;)
  Irene blogde over…Duizend vragen aan jezelf • Deel 48

  • Romy
   Auteur
   15 augustus 2017 / 20:19

   Haha, het zou nog wat zijn als wij ooit samen op stap zouden gaan :P Verdwalen to the max ;)

 5. 15 augustus 2017 / 12:32

  Haha verdwaaltalent ;-), ik ben er net zo een. Mijn meest vrolijke moment is toch wel dat het moment dat ik mijn man en kinderen op het vliegveld weer in mijn armen kon nemen. Oh en de twee nieuwe kittens in huis ;-)
  Nesrin blogde over…If Beyoncé can, I can: Meet the twins

  • Romy
   Auteur
   15 augustus 2017 / 20:20

   Oh wat een heerlijke momenten allebei! Ik kan me voorstellen dat je daar nog steeds met een glimlach aan terugdenkt :)

 6. 15 augustus 2017 / 14:30

  Wat een fijne mooie momenten! Sommige zelfs met een kleine moeite een groot gebaar! Heerlijk om te lezen!
  Kim blogde over…Kruidvat Nail Care

  • Romy
   Auteur
   15 augustus 2017 / 20:22

   Ja, leuk is dat, hè? Ik heb het zelf bijna altijd fout met gokken bij Dokters vs. Internet, maar vind het wel heel interessant.

 7. Lisette
  15 augustus 2017 / 15:46

  Onverwachts langs gaan bij opa of oma is inderdaad erg leuk en ze vinden het zo gezellig. De laatste tijd ga ik wel vaker ergens spontaan langs. Onverwachts een ongeplande dag daar kan ik van genieten en blij van worden!
  Lisette blogde over…Shoplog! Vakantiespulletjes Jolijn

  • Romy
   Auteur
   15 augustus 2017 / 20:21

   Wat leuk dat je vaker dat soort spontane dagjes weg plant. Echt genieten kan dat zijn :)

 8. yvonne
  17 augustus 2017 / 06:19

  Wat een gezellig lijstje weer!

 9. Nikita
  17 augustus 2017 / 17:58

  Als de televisie aanstaat op Studio 100 allemaal liedjes van K3 en Samson en Gert en Plop zien voorbijkomen en je weer eventjes 5 jaar voelen :) En op Spotify liedjes ontdekken die je in een moeilijke periode hebt ontdekt en vaak hebt geluisterd en ontdekken dat het allemaal goed is gekomen

  • Romy
   Auteur
   17 augustus 2017 / 21:23

   Wat mooi om te horen wat muziek met je kan doen, zowel de vrolijke liedjes als de liedjes waar je persoonlijke herinneringen aan hebt. Ik kan me voorstellen dat het je een heel fijn gevoel geeft om je bij die Spotify-liedjes te realiseren dat je die nare periode achter je hebt gelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge