Vaker Vrolijkheid #2 – koffiecups, Parijs en nagellak

15 nov 2016 | Positiviteit | 19 reacties

Elke 15e dag van de maand deel ik een dosis Vaker Vrolijkheid op mijn blog, oftewel dingen die de afgelopen maand een glimlach op mijn gezicht toverden. Dit keer werd ik onder andere vrolijk van gerecyclede koffiecups, tickets naar Parijs en knalroze nagellak. Ook maakte ik een grappige blooper en deed ik een paar leuke aankopen. Benieuwd waar ik nog meer vrolijk van werd? Je leest het hieronder.

vaker vrolijkheid

 • Nieuwe fiets. Fietsen met een kratje voorop was even wennen, maar wat ben ik nu blij met mijn knalrode fiets. Geen gedoe meer met pakketjes van hot naar her sjouwen!
 • Herfstfoto’s maken. Het laatste beetje herfst is nog net zichtbaar en dus haal ik mijn camera nog elke dag uit mijn tas. Ik word zo blij van al die idyllische herfstplaatjes.
 • Blooper. Na urenlang tentamens nakijken was ik er een beetje klaar mee en daalde mijn concentratie naar een dieptepunt. Dat bleek wel toen ik een antwoord doorstreepte en ernaast schreef “Het verband tussen blog en Sint Maarten is niet duidelijk”. Daar kon ik dan zelf wel weer om lachen.
 • Kringloopvondsten. Mijn verzameling Disney-dvd’s kon ik deze maand uitbreiden met vier nieuwe exemplaren van de kringloopwinkel. De teler staat nu al op meer dan 25!
 • Make-up uitproberen. Sinds ik mijn blog heb, probeer ik veel meer (dierproefvrije) make-up uit en ik merk dat ik echt vrolijk word van die persoonlijke verzorging. Het maakt me zo blij om weer meer met make-up te experimenteren, bijvoorbeeld met mijn nieuwe knalroze nagellak.
 • Parijs. Er was een leuke actie bij NS waardoor ik voor in totaal €100,- twee retourtickets naar Parijs kon bestellen. Net voor kerst ga ik er met mijn vader een dagje naartoe en ik kan nu al niet wachten! (Tips voor een bezoekje aan Parijs van 6 uur zijn welkom!)
 • DIY-ideeën. In de kringloopwinkel kreeg ik dit weekend een spontaan DIY-idee toen ik langs de boekenafdeling liep. Daar kan ik altijd zo enthousiast van worden. Morgen zie je het resultaat op mijn blog.
 • Diploma-uitreiking. Mijn feestelijke diploma-uitreiking was een dag met een gouden randje. Ik geniet nog na. Ook werd ik blij van alle lieve reacties op mijn blog daarover.
 • Winterproof. Ik scoorde nieuwe handschoenen die helemaal gevoerd zijn van binnen en er nog leuk uitzien ook (al zeg ik het zelf!). Ik heb ze al uitgeprobeerd en dankzij deze handschoenen heeft zelfs een koukleum als ik geen koude vingers meer. Ik kan niet wachten tot ik ze bij iets koudere temperaturen echt kan uitproberen.
 • Koffiecupjes? Van mijn oma kreeg ik de ketting rechtsonderin. En geloof het of niet, maar deze ketting is gemaakt van gerecyclede koffiecups. Ik word alleen al vrolijk van het feit dat er nog mensen zijn die zo creatief kunnen zijn.

Een deel van deze vrolijkheden verschenen trouwens al eerder op Instagram. Je kunt me hier vinden onder de naam @vakervrolijk.

Waar werd jij vrolijk van deze maand?

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

19 Reacties

 1. Charel

  Oeh die ketting is tof! En wat leuk dat je voor die prijs naar Parijs gaat, super vet!

  Antwoord
 2. Malou | Blonde Blossom

  Wat onwijs leuk dat je naar Parijs gaat! En wat een leuke vrolijke momentjes, ik word daar ook heel erg vrolijk van! X

  Antwoord
 3. Lieke - Life As Lieke

  Wat een fijne dingen, heerlijk! Wat gaaf zeg dat je naar Parijs gaat, ga je dan ploggen? ;) Ik heb geen tips want ik ben er nooit geweest maar ik zou sowieso naar de Eifeltoren gaan ;) Ik draag mijn handschoenen trouwens nu al, het is echt koud genoeg! Ben benieuwd naar die DIY en die ketting is echt heel mooi en creatief, wauw!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ga in Parijs zeker weten heel wat foto’s maken, dus daar komt vast een verslagje van online op mijn blog. Bij de Eiffeltoren willen we sowieso wel even langsgaan :)

   Antwoord
 4. Saskia

  Ik vind dit dus zulke leuke artikeltjes om te lezen! Super leuk om al deze mooie momenten te lezen en erg toffe foto’s erbij! :-) Och waar ik vrolijk van werd?! We gaan bijna verhuizen<3

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je leuke reactie en voor je lieve compliment! Heerlijk zeg, een nieuw huisje! Dat lijkt me ook een heel fijn vooruitzicht!

   Antwoord
 5. Lisa

  Wat een heerlijk vrolijk lijstje! En je handschoenen zijn zo leuk !! Lekker warm voor de koude dagen die gaan komen. Liefs

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel :) Ja, ik ben er echt heel blij mee! Hiermee kom ik de winter wel door!

   Antwoord
 6. Demi | StudioKOOK

  Leuke dingen! En super leuk dat je naar Parijs gaat. Heel veel plezier alvast :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel :) Dat gaat vast wel goed komen!

   Antwoord
 7. Rachel Kromdijk

  wat een super leuk lijstje heb je zo gemaakt, oh en naar Parijs! wat tof! veel plezier

  Antwoord
 8. Nienke

  Superleuk dat je met de trein naar Parijs gaat! Dat is ook echt goed te doen en je bent even een paar uurtjes in een andere omgeving, heel fijn! En ook leuk zijn de Disney-dvd’s. Ik spaar ze ook, maar dan vooral de klassiekers (met gouden nummertje aan de zijkant). :)

  Antwoord
  • Romy

   Ja precies, zo’n dagje weg kan een mens al ontzettend goed doen! :) En wat leuk dat je ook Disney-dvd’s spaart! Ik verzamelde zelf ook eerst alleen de klassiekers, maar ben nu toch maar overgegaan op alle Disney-tekenfilms.

   Antwoord
 9. Anne-Marije

  Leuk! Ik moest echt heel hard lachen om die blooper van jou ;)..
  Zelf heb ik een hele poos terug alweer ook iets doms gedaan.. Eigenlijk was het met alle meiden uit de klas. Ik zat toen in de tweede, en we hadden voor het eerst gym in de schoolgymzaal (anders gingen we altijd naar een sporthal in de buurt). Ik had geen idee waar de kleedkamers waren, dus wij op die bewuste middag naar de gymzaal.. Ik zit op een reformatorische school en daar hebben ze ook een klein kleedkamertje voor meiden die in een broek naar school komen.. Dat zit naast de gymzaal dus wij met z’n allen in dat superkleine kleedkamertje en we vonden het al zo raar.. Bleek dat er nog een kleedkamer bij de gymzaal was die een stuk groter is.. Daar heb ik achteraf ook heel hard om kunnen lachen!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, ik zie jullie al zitten daar in de krappe ruimte ;) Gelukkig kun je om dat soort dingen achteraf dan wel weer lachen!

   Antwoord
 10. Sara | MevrouwMiauw

  Wat ontzettend gaaf dat je lekker naar Parijs gaat. Dat zal net voor de kerst vast een betoverende ervaring zijn. Ik wens je nu alvast heel erg veel plezier.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, dat denk ik ook! Ik ben er tot nu toe alleen in de zomer geweest, maar volgens mij heeft elke stad zo vlak voor kerst wel iets heel bijzonders met alle lichtjes en kerstversiering.

   Antwoord
 11. Renske

  Wat een vrolijk lijstje! Hoe verzinnen mensen het om zo creatief te zijn door oude koffiecups te gebruiken? Echt leuk! Zó gaaf ook dat je met jouw vader naar Parijs gaat! Zelf ben ik één keer door Parijs gerend om een trein naar Zuid-Frankrijk te halen, dus ik kan je niet voorzien van tips. :’)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs