Vaker Vrolijkheid 2

Vaker Vrolijkheid #6: nieuwe kat, fotoshoot en leuke post

 • 18 maart 2017
 • 41 Reacties
Categorieën: Persoonlijk

Vorige week plaatste ik een XXL editie van Vaker Vrolijkheid op mijn blog. Dat was mijn manier om te vieren dat mijn blog alweer een half jaar bestond. Alsnog leek het me leuk om ook mijn gewone maandelijkse lijstje vol vrolijkheid online te zetten. Positieve dingen benadrukken kun je immers niet genoeg doen, toch? Wat maakte mij de afgelopen maand blij? Met onder andere een nieuwe kat, een fotoshoot en mijn favoriete televisieprogramma.

Vaker Vrolijkheid 6

 • 50 mm lens. Eerder deze maand werd er een wel heel leuk pakketje bezorgd: mijn 50 mm. lens. Ik ben er zó enthousiast over. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat ik ermee aan de slag ga. Mijn eerste foto’s met deze lens kon je in dit artikel al bekijken.
 • Als fotograaf aan de slag. Ik heb nog veel te leren op het gebied van fotografie, maar vond het juist daarom zo gaaf dat ik van een vriend foto’s mocht maken voor zijn profielfoto. Met mijn nieuwe lens op mijn camera klikte ik er flink op los. Er zaten een paar foto’s bij waar hij blij mee was. Yes, missie geslaagd!
 • Nieuwe poncho. Mijn tante gaf me een prachtige felgroene poncho, die ze speciaal voor mij heeft gemaakt. Eerder verscheen die al in deze outfit of the day.
 • Nieuwe kat. Afgelopen weekend haalden we een stoere kater op voor opa en oma in het asiel. Het werd Moos, een stoere zwarte kater. Een mooi beestje om te zien, maar nog veel leuker is het om opa en oma zo blij te zijn met hun nieuwe gezinsuitbreiding.
 • Lieve reacties. Het blijft voor mij elke keer weer een feestje om jullie lieve reacties te lezen. Zo kreeg ik zoveel leuke reacties op dit artikel over het halfjarig bestaan van mijn blog. Van sommige kreeg ik zelfs spontaan blosjes op mijn wangen. Dankjulliewel!
 • Handletteren. Nee, ik ben nog niet begonnen met handletteren, maar voor een samenwerking kreeg ik de nodige mooie materialen toegestuurd. Zo leuk! Binnenkort ga ik er fijn mee aan de slag.
 • Nieuwe zomerjas. Yes, gisteren kreeg ik al mijn nieuwe zomerjas binnen. Ik ben er zó blij mee, want hij is precies wat ik zocht.
 • Bedankje. Ik hielp laatst een vriendin met haar scriptie en als bedankje stuurde ze me een superlief pakketje toe met items in de kleuren van mijn blog. Zulke toffe items, maar vooral een heel lief gebaar.
 • Lenteweer! Dit punt spreekt eigenlijk voor zich. Wat kan ik genieten van de zonnestralen, de krokussen die weer bloeien en de vogeltjes die steeds vaker ’s ochtends vroeg een fluitconcert geven.
 • Vlindertuin. Wat was ik verrast toen ik van een medeblogger een mailtje kreeg naar aanleiding van mijn lente bucketlist. We hebben afgesproken om binnenkort samen een vlindertuin te bezoeken en daar foto’s te maken. Onwijs leuk!
 • Feestjes. In mijn familie en vriendenkring lijkt iedereen wel in februari en maart jarig te zijn. In het weekend hobbel ik dan ook van verjaardag naar verjaardag. Helemaal niet erg! Genieten geblazen!
 • Make-upreview. Vol spanning plaatste ik mijn eerste echte make-up review online. Het was nog best een klusje, maar ik vond het zó leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft.
 • Outfitshoot met José Chan. Gisteren was zo’n toffe dag. Al een tijdje bewonder ik de prachtige foto’s die José Chan maakt van bloggers en ik besloot eerder deze week de stoute schoenen aan te trekken. Ze had gisteren nog plek, dus reisde ik af naar Den Haag voor een heerlijke middag foto’s maken.
 • Boer zoekt vrouw. En last but not least, ik geniet al een paar weken heerlijk kneuterig van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. Dit keer is David absoluut mijn favoriet. Nog meer Boer zoekt vrouw-fans?

Waar werd jij vrolijk van de afgelopen maand?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Susan 18 maart 2017 op 8:40 am - Beantwoord

  Boer zoekt vrouw fan hier! Vind het altijd zo leuk.

 2. marije 18 maart 2017 op 8:56 am - Beantwoord

  Mooie punten weer! Hier ook een boer zoekt vrouw fan. Ben benieuwd naar de foto’s

  • Romy 18 maart 2017 op 11:01 am - Beantwoord

   Ah leuk! Wat een heerlijk programma is het ook. Ik ben zelf ook zo benieuwd naar het eindresultaat van de shoot.

 3. Aneta 18 maart 2017 op 9:24 am - Beantwoord

  Wat leuk om terug te kijken naar de leuke dingen je hebt meegemaakt. Boer zoekt vrouw heb ik vroeger gekeken maar nu tegenwoordig kijk ik weinig televisie. Ik ben echt zo benieuwd naar de foto’s van jou die Jose heeft gemaakt. Wat een mooi gebaar dat je een bedankje hebt gekregen voor het helpen van je vriendin. Fijne dag!

  • Romy 18 maart 2017 op 11:02 am - Beantwoord

   Ja, ik ben ook echt razend benieuwd naar de foto’s! Zelf kijk ik ook niet zoveel tv, maar Boer zoekt vrouw ontkom ik echt niet aan, haha. Fijne zaterdag!

 4. Josephine 18 maart 2017 op 9:39 am - Beantwoord

  Wat een vrolijk lijstje! Je hebt duidelijk een geslaagde maand achter de rug en leuke plannen voor de boeg. Ik ben benieuwd naar het handletteren en de resultaten van je fotoshoot! En ik heb ook veel zin in ons tripje naar de vlindertuin, leuk dat die er tussen staat. 🙂

  • Romy 18 maart 2017 op 11:02 am - Beantwoord

   Ja, ik heb er ook zoveel zin in! En ik vond het alleen al heel leuk om je mailtje te ontvangen met de vraag om daar samen naartoe te gaan 🙂

 5. Klaske 18 maart 2017 op 9:40 am - Beantwoord

  Yay, wat een fijne, vrolijke lijst! Ik ben heel benieuwd naar de foto’s die José gemaakt heeft. En ja, ik kijk ook boer zoekt vrouw, haha. 🙂

  • Romy 18 maart 2017 op 11:03 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik ben ook echt heel nieuwsgierig naar de foto’s. En wat leuk dat je ook BZV kijkt 🙂

 6. Sandra 18 maart 2017 op 9:50 am - Beantwoord

  Wat leeeeu km dat je foto’s hebt gemaakt met José Chan! Ben zo benieuwd naar het resultaat. Haar kennende zullen het hele gave foto’s van jou zijn geworden, hihi. Wat fijn trouwens dat je de perfecte zomerjas hebt gevonden. En hihi, wat een leuke kat hebben jou opa en oma!
  Fijn lijstje weer Romy! Word er blij van (en dat was ik net niet, dus dankjewel!). 🙂

  • Romy 18 maart 2017 op 11:03 am - Beantwoord

   Ja, ze maakt zulke mooie foto’s! Op haar camera zagen ze er in ieder geval heel gaaf uit, dus ik ben zo benieuwd naar het resultaat. Wat leuk om te horen dat mijn lijstje je een beetje opvrolijkte. Hopelijk wordt het toch nog een beetje een vrolijke dag, ook voor jou 🙂

 7. Laura 18 maart 2017 op 9:54 am - Beantwoord

  Boer zoekt vrouw!! Ik ben helemaal fan van Olke, al is hij voor mij toch wat te oud hoor hahaha

  • Romy 18 maart 2017 op 11:04 am - Beantwoord

   Haha, klein leeftijdsverschilletje inderdaad 😉 Maar het is wel een hele leuke, sympathieke boer!

 8. Danique 18 maart 2017 op 10:40 am - Beantwoord

  Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe zomerjas! En natuurlijk naar de foto’s!

 9. Benthe 18 maart 2017 op 10:41 am - Beantwoord

  Waauw, ik kende José Chan nog niet maar op haar site staan echt prachtige foto’s ? wat ontzettend spannend en een leuk idee om daar foto’s te laten maken! Ben megabenieuwd!

 10. Henrieke 18 maart 2017 op 11:47 am - Beantwoord

  Volgens mij heb ik geen favoriete boeren, alleen Olke en Herman vind ik wat vreemd. Ik ben zo benieuwd met wie ze allemaal eindigen!
  Een nieuwe kat, leuk! <3 Heel goed ook dat hij uit het asiel komt. En die voorjaarsjas daar moet ik ook alvast naar op zoek, meestal word ik van het zoeken alleen al spontaan vrolijk. 🙂

  • Romy 19 maart 2017 op 7:49 am - Beantwoord

   Ja, ik ook! Ik heb nu echt nog geen idee wat hun favoriete vrouwen zijn. Succes met de zoektocht naar een mooie jas 🙂 Ik kan daar ook altijd zo blij van worden.

  • Henrieke 19 maart 2017 op 6:21 pm - Beantwoord

   Net bij het uitmesten van de kledingkast, afdeling jassen.. Mijn lief vroeg:”Wat is dit eigenlijk?”

   Ik verschoot van kleur, was helemaal vergeten dat ik een ruime maand geleden alvast een voorjaarsjas gekocht had! Daar werd ik in ieder geval weer heel vrolijk van. 😀

 11. Jessica J. 18 maart 2017 op 12:38 pm - Beantwoord

  Vrolijk lijstje! Ik ben erg benieuwd naar de resultaten van de fotoshoot. 🙂

 12. Margo 18 maart 2017 op 1:07 pm - Beantwoord

  Ik ben ook Boer zoekt Vrouw fan! Heerlijk vind ik het. EN wat lief, zo’n nieuwe poes voor je opa en oma. Brengt altijd wat gezelligheid in huis, een diertje 🙂

  • Romy 19 maart 2017 op 7:50 am - Beantwoord

   Ja, dieren kunnen zoveel gezelligheid brengen. Moos fleurt mijn opa en oma nu al helemaal op 🙂

 13. Esmee 18 maart 2017 op 1:20 pm - Beantwoord

  Moos is leuk! Heel veel plezier bij de vlindertuin! Dat is ZO ontzettend gaaf altijd, ik ben benieuwd naar de foto’s. Het is voor mij al weer té lang geleden dat ik daar ben geweest… gauw maar weer eens inplannen!

  • Romy 19 maart 2017 op 7:51 am - Beantwoord

   Dankjewel! Dat gaat vast goed komen. Hopelijk vind jij deze lente ook tijd om naar een vlindertuin te gaan. Zo’n heerlijk uitje is dat!

 14. Melissa 18 maart 2017 op 2:58 pm - Beantwoord

  Wat een gezellige lijst! Je beauty review was top! Moos ziet er super knap uit. Daar zullen ze vast veel plezier aan beleven de komende jaren. Wat lief dat je zo’n mooie, zelfgemaakte poncho hebt gekregen! De kleur staat leuk bij je haren!

 15. Mariska 18 maart 2017 op 3:26 pm - Beantwoord

  Leuk om te lezen en is een vrolijk artikel dit 🙂

 16. Tamara TS 18 maart 2017 op 5:22 pm - Beantwoord

  Wat een fijn lijstje! Ik werd vrolijk van de uitslag bij de dierenarts (hondje had bult op buik, bleek niet ernstig te zijn) , het mooie weer en #Epic. ?

 17. Irene 18 maart 2017 op 7:42 pm - Beantwoord

  Wat een fijn lijstje! Ben benieuwd naar je handletteren en de foto’s die je hebt laten maken. Ik voel me altijd zo awkward als ik moet poseren (nu niet dat dat zo vaak voorvalt, haha) maar het lijkt me wel leuk om es mooie “echte” foto’s te hebben.

 18. Sara | MevrouwMiauw 18 maart 2017 op 9:08 pm - Beantwoord

  Wat een heerlijke dosis positiviteit is dit weer. <3 Ik word spontaan vrolijk van het lezen van dit soort artikelen. Zó leuk om te lezen dat je opa en oma een kat hebben aangeschaft. Wat is het een knapperd. En ik ben heel benieuwd naar je handletter ervaringen.

  • Romy 19 maart 2017 op 7:51 am - Beantwoord

   Dankjewel voor al je lieve complimentjes 🙂 En ja, wat een knapperd is Moos, hè?

  • Romy 19 maart 2017 op 7:52 am - Beantwoord

   Wat een fijn nieuwe over je hond! Ik kan me voorstellen dat dat echt een opluchting is. En van zo’n mooi EPIC pakket zou ik ook superblij worden 🙂

  • Romy 19 maart 2017 op 7:53 am - Beantwoord

   Haha, dat voelde ik me ook wel een beetje inderdaad. Gelukkig gaf José veel aanwijzingen, want anders sta ik gewoon 100 keer exact hetzelfde op de foto 😉

  • Romy 19 maart 2017 op 7:54 am - Beantwoord

   Zo leuk om te horen dat dit artikel jou ook vrolijk maakt! En ja, Moos is echt zo knap en lief! 🙂

 19. Nesrin 18 maart 2017 op 11:40 pm - Beantwoord

  Wat een mooi lijstje. Wat leuk dat jullie een nieuwe kat hebben! Ik wil ook graag kat. Mijn lieve Ipi is in september overleden en ik mis haar echt, alhoewel ze niet vervangbaar is wil ik toch graag een huisdier hebben.

  • Romy 19 maart 2017 op 7:54 am - Beantwoord

   Ik kan me goed voorstellen dat je graag een nieuwe kat in huis zou willen. Dat brengt zoveel gezelligheid! Hopelijk kun je die wens snel waarmaken 🙂

 20. Claire 19 maart 2017 op 1:07 am - Beantwoord

  Ahh wat een leuk lijstje! Ik heb nog nooit BZV gezien haha. En wat tof je nieuwe lens! Een reden om snel weer outfitfoto’s te maken Romy ?

  • Romy 19 maart 2017 op 7:55 am - Beantwoord

   Yes, goed plan! 🙂 Zeker voor outfit- en portretfoto’s is deze lens zo mooi.

 21. Babs 19 maart 2017 op 1:45 pm - Beantwoord

  Wat een lieve kat! En top dat jullie hem uit het asiel hebben gehaald!

  • Romy 19 maart 2017 op 10:24 pm - Beantwoord

   Ja, het is echt een schatje! Hiervoor hebben we nog nooit voor onszelf of voor opa en oma een kat uit het asiel gehaald, maar ik heb nu gezien dat het zo mooi is om zo’n beestje een tweede kans en een liefdevol thuis te geven.

 22. Maaike 23 maart 2017 op 11:10 pm - Beantwoord

  Aww, die kat is zo leuk! 😀

Recente blogs

Dankbaarheid | Waar was ik de afgelopen tijd dankbaar voor?

23 juni 2019|Persoonlijk, Positiviteit|

Dit is niet de eerste keer dat ik dankbaar stilsta bij een aantal dingen waarvoor ik absoluut in mijn handen mag wrijven. Dankbaarheidslijstjes helpen mij om me bewust te zijn van dingen die zo "gewoon" lijken, maar dat zeker niet zijn. Dat kunnen grote dingen zijn als het huis waar je woont of de partner naast wie je elke ochtend wakker wordt, maar er zijn ook piepkleine dingen die bijzonder genoeg zijn om dankbaarheid voor te voelen. Dit zijn 25 dingen waar ik de laatste tijd dankbaar voor was.

November 2020 | Steun, liefde, Sinterzin & snertpret

2 december 2020|Persoonlijk|

2020 is alweer bijna ten einde. Nog maar 30 dagen en we kunnen dit jaar (zonder vuurwerk, maar met mooie wensen) afsluiten. De afgelopen maand gebeurde er zo veel dat het soms haast leek alsof dit een jaar op zich was. De maand stond in het teken van afscheid nemen van iemand die me dierbaar is, anderen steunen en tegelijkertijd ook op zoek gaan naar de fijne kleine dingen die er nog steeds waren. Ik was lief voor mezelf, stortte me op de podcasts, kreeg Sinterzin en kerstvoorpret, en genoot van heel veel lekkere snert. Een terugblik met een lach en een traan!

De ongeschreven "regels" van het leven

8 juli 2018|Persoonlijke groei|

Een handboek voor het leven bestaat gelukkig niet. Toch doen we weleens dingen omdat we denken ze te "moeten" doen. Zo zijn er "regels" voor waar je wel en niet gaat zitten in een halfvolle bus en voor wie je feliciteert met drie zoenen op een verjaardag. Hetzelfde geldt voor bepaalde gebaande paden in het leven. Huisje, boompje, beestje. Of eerst een baan, dan een huis en dan een gezin. Maar wat nu als jij keuzes maakt die daarvan afwijken? Wat nu als jij bijvoorbeeld een tussenjaar neemt, een jarenlange relatie tegen alle verwachtingen in beëindigt of besluit dat een andere baan of een eigen onderneming beter bij je past?