Vaker Vrolijkheid #9: vakantie geboekt en kunstzinnig?!

15 jun 2017 | Positiviteit | 43 reacties

Voor vrolijkheid is eigenlijk altijd wel tijd. Maar op de 15e van elke maand staat er steevast een nieuwe editie van Vaker Vrolijkheid voor je klaar op mijn blog. Oftewel mijn lijstje met blijmakers van de afgelopen 30 dagen. Deze maand werd ik onder andere vrolijk van een tentoonstelling die niet zo’n kunstzinnig succes was. Maar ook van een mini-vakantie die ik heb geboekt en van mijn nieuwe favoriete tv-programma. Lees snel verder voor nog veel meer mooie hoogtepunten.

Vaker Vrolijkheid 8 vaker vrolijk

 • Gezellige gesprekken in de pauze (en daarbuiten) op het werk. Ik durf steeds iets meer van mezelf te laten zien en dat voelt fijn (voor meer info over mijn kat-uit-de-boom-kijkgedrag, klik hier).
 • Van Laura en Dorinde kreeg ik met de post een Vaker Vrolijk-mok (zie de foto hierboven). Zo’n leuke en lieve verrassing! Ik had ook even echt een #girlboss-gevoel!
 • Op Eerste Pinksterdag wandelen over het strand door het natte zand en met de heerlijke zilte geur.
 • Een Kruidvat-cadeaukaart krijgen voor mijn verjaardag en die de volgende dag al besteden aan alleen maar heerlijke producten (zie ook dit artikel met favorieten voor een paar van mijn aankopen).
 • Maar liefst drie handletterboeken en drie pennensetjes krijgen voor mijn verjaardag, waardoor ik nu echt lekker fanatiek met handletteren aan de slag kan gaan (zie hier het resultaat).
 • Na een lange werkdag nog even een wandeling maken om daarna een heerlijke douche te nemen.
 • Met een vriend naar Foam (fotografiemuseum Amsterdam) gaan en een beetje vreemd opkijken van een nogal *uhm* kunstzinnige tentoonstelling met verscheurde negatieven. We konden er wel om lachen!
 • Discussies over waar een komma moet, of je een woord aan elkaar schrijft en of ergens nu een ‘d’ of een ‘t’ moet. Mijn hart maakt serieus een sprongetje van dat soort taalvragen.
 • Blogartikelen die zomaar in minder dan een uur tijd af zijn. Lang leve spontane bloginspiratie!
 • Mijn verjaardag vieren en een heerlijke dag beleven met vrienden en familie.
 • Het programma Adam zkt. Eva VIPS kijken. Echt mijn guilty pleasure op de donderdagavond.
 • Merel mogen fotograferen voor haar blog. Ik voelde me zo vereerd dat ik foto’s mocht maken voor haar blog en het was een gezellige middag.
 • Mijn blogartikel met sollicitatietips schrijven. Zo fijn om mijn ervaringen eens in wat tips om te zetten.
 • In The Body Shop-hemel verkeren als ik me na een douchebeurt kan insmeren met twee heerlijke body butters. Gekregen van een lieve vriendin voor mijn verjaardag.
 • Alle lieve reacties op mijn artikel over onzekerheid als blogger ontvangen. Echt, ik was en ben er stil van! Dankjulliewel!
 • Op zaterdagochtend naar Action en daar op de afdeling met schoolspullen de leukste dingen scoren. Ik mag dan scholier-af zijn, maar voor kleurrijk schrijfgerei is altijd wel een excuus te bedenken.
 • Een weekendje boeken naar Texel. Komend weekend ga ik daar gezellig naartoe met mijn moeder. Tijd om nog veel meer mooie herinneringen te creëren!

Waar werd jij blij van de afgelopen tijd?

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

43 Reacties

 1. Susan

  Wat leuk dat je naar Texel gaat!! Super veel plezier alvast, Hopelijk is het weer een beetje mooi :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, ik hoop ook dat het weer een beetje meezit, maar de voorspellingen zijn goed :)

   Antwoord
 2. jonna@burgertrutjes

  Mooi lijstje weer met vrolijke momenten :). Texel is super gaaf om op vakantie te gaan, lekker vooruitzicht!

  Antwoord
 3. Danique

  Wat leuk dat je naar Texel gaat! Ik herken dat wel van die taalvragen haha, ik ben ook iemand die daar heel erg alert op is. Haha, ik ben ook verslaafd aan Adam Zkt. Eva, het is zowat het enige programma wat ik echt iedere week volg.

  Antwoord
  • Romy

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige met dat programma als guilty pleasure! En zo leuk hè, die taalvragen? Ik vind het altijd leuke kwesties om over na te denken :)

   Antwoord
 4. Maaike

  Vrolijke lijst! En wat leuk dat je al iemand mocht fotograferen! Alvast veel plezier op Texel, het wordt heerlijk weer!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, we boffen echt met het weer dit weekend :) Dat worden vast twee heerlijke dagen.

   Antwoord
 5. Marije

  Wat een heerlijk lijstje! Tof dat je naar Texel gaat! Enne de schoolspullen periode, blijft ook mijn favoriete periode.

  Antwoord
 6. Darina

  Wat een mooie momenten! Leuk dat je naar Texel gaat, zo’n mooi eiland! Heel veel plezier. Ik werd de afgelopen maand heel blij van mijn weekendje Parijs..

  Antwoord
  • Romy

   Wat heerlijk, zo’n weekendje Parijs! Ik kan me voorstellen dat dat een mooi hoogtepunt was.

   Antwoord
 7. Nathalie

  Wat een heerlijke momenten! Zo fijn dat je steeds meer thuis voelt op je werk en dat je jezelf durft te zijn!
  Goede gesprekken kunnen altijd zo fijn zijn!

  Liefs, Nathalie

  Antwoord
 8. Marloes

  Wat een mooie lijst! Alvast veel plezier op Texel! Waar ik voornamelijk blij van word, is dat het eindelijk weer vaker lekker weer is, heerlijk.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat gaat helemaal goed komen :) En dit weer is inderdaad ook echt een blijmaker!

   Antwoord
 9. Sylvia

  Wat een fijne blijmakers! Ik word ook nog steeds gelukkig van de schoolspullen hoek haha. Vooral van vrolijke pennen en hoe kan het ook anders notitieblokjes?. ik ben nog nooit op texel geweest dus ben wel benieuwd hoe je het daar vindt!

  Antwoord
  • Romy

   Ja, de afdeling met schoolspullen is echt te leuk om aan voorbij te gaan! Ik word er ook helemaal blij van :) Ik zal hopelijk volgende week even een verslagje van Texel op mijn blog plaatsen. Ik zal vast genoeg foto’s maken daarvoor ;)

   Antwoord
 10. Loes

  Wat heerlijk dat je naar Texel gaat, veel plezier vast! Sowieso een heel fijn lijstje. Wat maakte mij de afgelopen tijd blij.. Ik denk wandelingen in de avondzon! Zo lekker.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! En zo’n wandeling in het laatste beetje zon is inderdaad echt heerlijk!

   Antwoord
 11. About Fashion Life

  Heerlijk dat je naar Texel gaat, geniet ervan! Waar ik blij van werd? Dat ik gister ben geslaagd! (: X Anke

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, wat een goed nieuws! Gefeliciteerd! :) Daar mag je echt heel trots op zijn.

   Antwoord
 12. Jessica J.

  Lekker vrolijke rubriek, dit. Veel plezier op je uitstapje met je moeder! Mijn mama en ik moeten ook dringend eens samen een weekendje weg! Oh, en van zulke taalvragen word ik ook blij, hihi.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel, dat gaat vast lukken :) En zo’n weekendje met je moeder is zeker een aanrader. Echt genieten vind ik dat altijd!

   Antwoord
 13. Merel

  Ik ben benieuwd naar je handletter kunsten. En ik vond het ook heel gezellig maandag met je in Amsterdam!

  Antwoord
  • Romy

   Ik zal eens een handlettercreatie laten zien als ik er wat langer mee aan de slag ben :)

   Antwoord
 14. Bente

  Van het heerlijke weer, de mooie zonsondergangen, lekker in de tuin kunnen zitten.. Van alles! Mooie lijst van fijne dingen heb jij ook gemaakt!

  Heel veel plezier op Texel komend weekend!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! De dingen die jij noemt zijn ook stuk voor stuk echt blijmakers! Heerlijk dit weertje en de lange avonden, zeker in je eigen tuin :)

   Antwoord
 15. Josephine

  Wat lief dat je die mok gekregen hebt! Ik kan me voorstellen, dat je dat een boost geeft! (Ook in het kader van bloggersonzekerheden ;)).

  Ja, heb jij dat ook bij moderne fotomusea? Soms kan ik echt niks met de moderne kunst. Voor nog meer ‘interessants’ kun je ook eens naar het jaarlijkse festival ‘Unseen Amsterdam’ gaan. Mijn man en ik vonden het veel te modern, maar uiteindelijk kregen we wel de slappe lach van alle postmoderne teksten. :P

  Antwoord
  • Romy

   Ja, dat fotomuseum was echt heel *uhm* bijzonder ;) Een voorstelling was wel heel mooi, maar bij de andere had ik geen flauw idee wat er nu precies op de foto’s stond. Daar kon ik echt heelmaal niets mee, haha. Dat festival klinkt ook heel bijzonder. Gelukkig heeft de slappe lach hebben om alles wat er te zien is ook wel weer wat ;)

   Antwoord
 16. Robin Valentine

  ohhh Texel wat leuk! Veel mooie foto’s maken please! :-)

  Antwoord
  • Romy

   Haha, dat gaat zeker goed komen met de foto’s :)

   Antwoord
 17. Johanne

  Jaaa, ik vind taalvragen ook zo fijn! Ik merk dan ook altijd hoeveel ik er eigenlijk vanaf weet ,haha. En wat lief, die mok!

  Het wordt (als het goed is) heerlijk weer dit weekend, dus dat gaat vast fijn worden.

  Antwoord
  • Romy

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die dat soort taalvragen wel kan waarderen. En ik heb ook al goede voorspellingen gehoord voor dit weekend. Dat wordt vast een heerlijk weekendje :)

   Antwoord
 18. Donna

  Ik wil zo graag een keer naar Texel! Ik ben daar gewoon nog nooit geweest terwijl het (relatief) zo dichtbij is. Snel een keer doen!

  Antwoord
  • Romy

   Ja, zeker weten! Volgens mij is het een heerlijk eiland :) Ik hoop volgende week een plog online te plaatsen.

   Antwoord
 19. Neverdullmoments

  Hee girlboss, wat een heerlijk lijstje weer! Alvast heel veel plezier op Texel! Een heeeeeerlijk plekje Nederland waar je vast veel inspiratie van krijgt!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat gaat helemaal goed komen. Ik ben één keer een dagje naar Texel geweest, maar volgens mij valt er genoeg te zien en te beleven :)

   Antwoord
 20. Mariska

  Oh Texel is zo leuk, geniet ervan!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat gaat vast goed komen :)

   Antwoord
 21. Deb

  Wat een heerlijk vrolijk lijstje! Op Eerste Pinksterdag ben ik ook heerlijk naar strand geweest, wat een fantastisch weer was het! Spontane bloginspiratie is inderdaad heel fijn. Zeker wanneer je je artikelen daardoor binnen 1 uur schrijft. Daar wil ik ook graag wat meer van hebben ?

  Antwoord
  • Romy

   Haha, ik zal je wat spontane bloginspiratie toesturen ;) En wat leuk dat je op Eerste Pinksterdag ook op het strand bent geweest. Het weer was daar inderdaad perfect voor en het strand is sowieso echt genieten :)

   Antwoord
 22. Irene

  Fijn lijstje! Ik heb dat ook in de Action. En de Hema eigenlijk ook. Ik word altijd mega wild van al die leuke spullen en dan moet ik mezelf even zeggen dat ik niet meer naar school ga en dat dus eigenlijk niet nodig heb. Al kan een mooi boekje nooit kwaad. Toch? :D Of een setje balpennen. Altijd handig denk ik dan :p
  Supertof dat je met je mama op weekend gaat! Veel plezier alvast!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, precies! Dat vind ik dus ook. Een notitieboekje of een pen meer of minder komt vast altijd wel goed van pas ;)
   En dankjewel! :) Dat gaat vast goed komen dit weekend!

   Antwoord
 23. Kimberly

  Die mok is echt super leuk en lief zeg!! The body shop heaven, zeg dat wel! Ik had laatst een body butter opgemaakt en als je dan weer een nieuwe gebruikt.. dat is gewoon hemels! Ik kan daar altijd zo blij van worden. Super leuk dat je ook naar Texel gaat, heel veel plezier alvast! :D

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, dat moment waarop je het eerste ‘likje’ van een nieuwe body butter gebruikt is echt geweldig! Daar kan ik ook zo van genieten na een warme douchebeurt :)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs