unnamed file 51

Vergeten beautyproducten in de spotlights

 • 20 oktober 2016
 • 17 Reacties
Categorieën: Positiviteit

Ik kan altijd ontzettend blij worden van mooie beautyproducten in de winkelschappen. Al die kleuren, geuren en leuke verpakkingen bij elkaar maken het al snel verleidelijk om iets nieuws te kopen. Daardoor heb ik inmiddels een aardige voorraad beautyproducten opgebouwd, waarvan ik een groot deel na een tijdje alweer vergeten ben. Daarom vond ik het tijd om mijn beautycase uit te mesten en een aantal onterecht vergeten producten in de spotlights te zetten. Deze 6 producten wil ik de komende maanden weer meer gaan gebruiken.

the_body_shop_body_butter

The Body Shop body butter mango

Zo’n beetje alle producten van The Body Shop vind ik onweerstaanbaar. Het is jammer dat hun producten niet altijd binnen mijn budget passen, maar anders zou ik het liefst met volle winkeltassen thuiskomen van een bezoekje aan die winkel. Deze fijne body butter met mangogeur kreeg ik vorig jaar voor Sinterklaas en moet ik echt weer meer gaan gebruiken. Hij maakt mijn huid heel zacht en ruikt bovendien heerlijk. Als ik hem op heb, blijf ik de hele dag als een verslaafde aan mijn handen ruiken. Ben ik trouwens de enige die deze body butter vaak als handcrème gebruikt?

Catrice_prime_fine

Catrice Prime and Fine smoothing refiner

Eigenlijk gebruik ik nooit echt een basis voor mijn make-up. Ik doe elke ochtend foundation, mascara en oogpotlood of eyeliner op en that’s it. Deze primer won ik ooit bij een prijsvraag, maar heeft vervolgens een paar maanden ongebruikt in mijn toilettas gezeten. Zonde! Ik ben benieuwd of mijn make-up hierdoor langer blijft zitten en of mijn huid er gladder en zachte van wordt. Snel uitproberen dus, deze primer!

nagellak

Essence Glam Rock nail polish & FABY drop dry

Nu ik de Essence The Gel nagellak heb ontdekt, ben ik groot fan van die lijn met felle kleuren zonder glitter of een metallic glans. Eigenlijk is dat zonde van alle potjes metallic nagellak die ik nog heb staan. Deze zilverkleurige Glam Rock nagellak van Essence heb ik bijvoorbeeld in het verleden vaak gebruikt, maar was ik inmiddels een beetje vergeten. Tijd voor verandering, tijd om weer wat metallic op mijn nagels aan te brengen! Ook de FABY drop dry moet ik zeker uitproberen de komende maanden. Dit leek me een geweldige aankoop, aangezien ik nogal ongeduldig ben met nagellak en daardoor vaak putjes in mijn natte nagellak krijg. Ik ben benieuwd of mijn nagels met deze drop dry inderdaad sneller drogen.

Revlon_lipstick

Revlon_lipstick

Revlon Colorburst lipstick Peach

Ik en lipstick, lipstick en ik…dat is niet zo’n goede match. Ik vind bij mezelf felle of donkere kleuren niet zo mooi staan en heb de juiste kleur nude lipstick nog niet echt ontdekt. Wel komt deze lipstick in de kleur ‘Peach’ van Revlon aardig in de buurt bij wat ik mooi vind. Deze wil ik dus zeker weer vaker gaan dragen. Het enige jammere is dat ik erachter kwam dat Revlon geen dierproefvrije cosmetica uitbrengt. Sinds kort ben ik me meer gaan verdiepen in dierproefvrije merken en zo kwam ik erachter dat ik best veel make-up in mijn stash heb die niet dierproefvrij is. Zodra deze lipstick op is, ga ik dus toch maar op zoek naar een ander merk dat geen producten op dieren test.

Catrice_nagellak

Catrice nagellak

Eigenlijk heb ik geen idee hoe deze nagellak van Catrice ooit onderin mijn beautycase heeft kunnen belanden. Ik vind de nagellak van dit merk altijd zo fijn lakken en ze hebben bovendien prachtige kleuren. In totaal heb ik zo’n tien flesjes van dit merk in de meest uiteenlopende kleuren. Vooral deze drie herfsttinten wil ik dit najaar weer meer gaan gebruiken. Mijn nagels kunnen wel weer wat warme kleuren gebruiken.

Welk vergeten beautyproducten wil jij meer gaan gebruiken?

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Loïs 20 oktober 2016 op 9:41 am - Beantwoord

  Ik wil weer meer blush gebruiken. Nu de zon zich niet meer zo vaak laat zien, wil ik op een andere manier een lekker kleurtje op mijn gezicht 🙂

 2. priscilla 20 oktober 2016 op 10:20 am - Beantwoord

  Ik ben dol op de body butters van TBS. Zeker in deze tijd van het jaar! pfoe wat ik weer meer wil gaan gebruiken? Ik kan nu niet zo snel iets bedenken wat ik niet gebruik. haha.

  • Romy 20 oktober 2016 op 1:12 pm - Beantwoord

   Haha, beter dan dat je een overvloed aan ongebruikte spullen hebt, toch? Die bodybutters zijn zeker in de winter zo fijn!

 3. Iris 20 oktober 2016 op 10:39 am - Beantwoord

  Oh, die body butter is zooo fijn! Die heb ik ook een keertje gehad 😀

 4. Astrid 20 oktober 2016 op 2:43 pm - Beantwoord

  Wat een leuke post dit, echt inspirerend. Ik wil de body butter mango van The Body Shop ook ooit proberen. Nu vind ik de coconut body butter echt geweldig. Ik gebruik hem echter ook niet supervaak, omdat ik vaak te lui ben om een body butter te gebruiken.

  • Romy 20 oktober 2016 op 5:35 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je het inspirerend vindt! Dankjewel voor je reactie! De kokosnoot-variant van de body butter lijkt me ook heerlijk. Maar inderdaad, ook luiheid is bij mij de grote boosdoener dat ik dit soort producten niet zo vaak gebruik 😉

 5. Sarah 20 oktober 2016 op 3:03 pm - Beantwoord

  Leuk artikel. Ook fijn dat je je vergeten producten terug gaat gebruiken. Ik ben daar momenteel ook mee bezig. Ik heb mezelf voorgenomen niks nieuws meer te kopen, tenzij het écht nodig is. Zoveel nagellak, haarmaskers, body butters,… dat ik nog in de kast heb liggen. Die moet en zal ik eerst opgebruiken 🙂

  • Romy 20 oktober 2016 op 5:35 pm - Beantwoord

   Goed bezig! Ik ben het helemaal met je eens. Het is soms goed om eerst op te maken wat je nog hebt liggen en dan pas naar iets nieuws te kijken 🙂

 6. Lieke - Life As Lieke 20 oktober 2016 op 3:58 pm - Beantwoord

  Leuken me hele fijne producten, vooral die bodybutter lijkt me heerlijk!

  • Lieke - Life As Lieke 20 oktober 2016 op 3:58 pm - Beantwoord

   *lijken 😉

   • Romy 20 oktober 2016 op 5:36 pm - Beantwoord

    Ja, dat is echt een aanrader! Ik hoorde dat ze bij The Body Shop binnenkort grote sale hebben, dus wie weet kun je ze dan voor een klein prijsje scoren 🙂

 7. De Dotties 20 oktober 2016 op 7:33 pm - Beantwoord

  Die mango bodybutter heb ik ook gehad en vond ik geweldig. Je bleef hem na gebruik echt nog lange tijd ruiken!

  • Romy 20 oktober 2016 op 9:24 pm - Beantwoord

   Ja klopt! De geur blijft heel lang te ruiken en is echt heerlijk.

 8. Vanessa 20 oktober 2016 op 10:01 pm - Beantwoord

  Leuk artikel! Ik vind de body butters van The Body Shop ook heerlijk, maar ze zijn inderdaad best prijzig. Een tip is om een paar body butters te kopen in de sale.

  • Romy 20 oktober 2016 op 11:33 pm - Beantwoord

   Bedankt voor de tip! Ik las inderdaad op een andere blog ook iets over de sale. Dat is inderdaad wel dé gelegenheid om een paar van die heerlijke body butters voor een iets vriendelijker prijsje te scoren 🙂

Recente blogs

"Zeg nooit nooit!" | 8x nooit verwacht, tóch gedaan!

25 april 2018|Persoonlijk|

"Zeg nooit nooit!" Die uitspraak kreeg ik een paar keer te horen toen ik onlangs een artikel plaatste over dingen die ik NOOIT zou doen. En daar zit zeker wel wat in. Nu ben ik er nog steeds zeker van dat ik nooit zal parachutespringen en ik zie mezelf ook nog steeds geen tattooshop binnenstappen. Maar er zijn zeker wel een aantal dingen waarvan ik dacht ze nooit te zullen doen, maar die ik toch deed. In deze 8 situaties bleek de uitspraak “Zeg nooit nooit!” op mij van toepassing te zijn.

Jezelf opvrolijken? 15 manieren hoe je dat kunt doen!

9 januari 2017|Positiviteit|

"Het leven is een feestje. Je moet alleen zelf de slingers ophangen." Het is een spreekwoord waar ik mezelf graag aan herinner als ik om wat voor reden dan ook even niet zo vrolijk ben. Als het lijkt alsof een dag geen lichtpuntjes heeft, kun je vaak zelf met een beetje moeite toch een vrolijk moment creëren. Natuurlijk kun je daarvoor, net zoals Beertje, in een bananendoos met de tekst 'Just smile' kruipen. Maar gelukkig zijn er ook manieren die minder acrobatische skills vereisen. Wil jij jezelf opvrolijken? Dit zijn 15 simpele manieren om jezelf een oppepper te geven.

Loveshoot op het strand met Bart | Het romantische resultaat

17 mei 2021|Persoonlijk|

Foto's van ons samen zijn vrij schaars. Op heel wat selfies met uitgestrekte arm na, hebben we maar weinig foto's waarop we spontaan samen vastgelegd zijn. Nu hoef ik niet per se een levensgroot schilderij van ons boven de bank te hebben hangen, maar een aantal écht mooie foto's als koppel vind ik wel heel gaaf om te hebben. En of we die écht mooie foto's nu hebben. Daniëlla van Captura Fotografie legde ons vast op het strand voor de ondergaande zon. Het resultaat deel ik natuurlijk met liefde met jou.

Ga naar de bovenkant