unnamed file 30 4

Mijn verheuglijstje voor mei en juni

 • 19 mei 2017
 • 36 Reacties
Categorieën: Persoonlijk

De komende weken heb ik heel wat leuke dingen op de planning staan. Soms ben ik ook net een klein meisje de dag voor haar verjaardag als het om leuke vooruitzichten gaat. Ik kan dan al weken de dagen aftellen naar zo’n leuke dag en word enthousiast wakker op de dag dat het gaat gebeuren. Wat zijn precies die dingen waar ik zo naar uitkijk de komende tijd? Ik praat je in dit artikel helemaal bij over mijn verheuglijstje.

dingen naar uitzien in mei juni

 • Naar het theater. Met mijn moeder ga ik dit weekend naar de voorstelling Slippers in het De La Mar-theater. Nu vind ik het sowieso al erg leuk om weer eens iets samen met mijn moeder te doen, maar ook lijkt de voorstelling me heel grappig.
 • Café Blond. Met Lianne ga ik dit weekend naar Café Blond, het café dat helemaal is ingericht in de stijl van Blond Amsterdam. Oftewel, my little piece of heaven als Blond Amsterdam-verzamelaar. Helemaal leuk om weer eens bij te kletsen onder het genot van een kop thee en zoveel Blond Amsterdam-servies.
 • Aan het werk. 22 mei is mijn allereerste werkdag en ook dat is iets waar ik naar uitkijk. Ik ben heel benieuwd hoe ik het zal vinden om fulltime aan de slag te gaan, hoe het werk me zal bevallen, wat ik van mijn collega’s vind en ga zo maar door. Er staat me zoveel spannends, maar ook zoveel leuks te wachten.
 • Strandwandelingen. Liggen bakken op het strand is niet zo mijn ding, maar een strandwandeling kan ik wel echt waarderen. Nu het steeds iets warmer wordt, wordt het ook perfect weer om te wandelen over het strand met bijvoorbeeld een vriendin. Bij voorkeur bij zonsondergang natuurlijk.
 • Verjaardag. Op Hemelvaartsdag blaas ik alweer 24 kaarsjes uit en dat vier ik ook op die dag. Hoe fijn is het om gewoon een hele dag vrij te hebben op de doordeweekse dag waarop ik jarig ben! Die dag komen mijn opa’s en oma’s en een paar ooms en tantes langs. Nu maar hopen op goed weer, zodat we buiten kunnen zitten.
 • Rustige weekenden. Iets waar ik ook wel naar uitzie, zijn de wat rustigere weekenden nu ik meer een 9-tot-6-baan heb. Werken doe ik dan doordeweeks, zodat ik in het weekend meer tijd kan besteden aan bloggen en andere leuke dingen. Het lijkt me een verademing om die balans te hebben tussen werk en tijd voor mezelf.
 • Op stedentrip of op vakantie? Met mijn moeder ben ik een plan aan het maken om in juni een paar dagen naar Londen te gaan. Ik ben daar al twee keer eerder geweest, maar Londen blijft me trekken en met het vliegtuig ben je er zo. Ik hoop zo dat het doorgaat en kan niet wachten om weer over Trafalgar Square te lopen.
 • Vooruit werken met bloggen. Ja ja, het wonder is geschied. Het lukt me nu om meer vooruit te werken met bloggen. Vaak werk ik ongeveer een week vooruit en dat voelt zo fijn. Heerlijk vind ik het om meerdere blogs achter elkaar te schrijven of om achter elkaar een paar onderwerpen uit te werken. Ik zie nu al uit naar de tijd die ik de komende tijd lekker in mijn blog kan steken.
 • Lezen. En ook de andere wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik ben weer aan het lezen geslagen. Afgelopen week had ik een geluksworkshop van Patrick van Hees en kreeg ik na afloop zijn boek Geluk is D.O.M. mee. Ik sprak met mezelf af om er een recensie over te schrijven en ben dus meteen aan het lezen geslagen. Genieten dit!
 • Een nieuwe tas uitzoeken. Bij een nieuwe baan horen niet alleen nette blazers, maar hoort ook een mooie en stevige tas. Ik heb nu een vrij goedkope tas waarvan de hengsels elk moment kunnen doorscheuren. Geen geschikt materiaal voor een eerste werkdag dus. Ik ben me nu een beetje aan het oriënteren op een nieuwe tas en kan niet wachten om er daadwerkelijk een te kopen.

Wat is iets waar jij de komende tijd naar uitziet?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 19 mei 2017 op 6:37 am - Beantwoord

  Mooie dingen in het vooruitzicht! Ben heel erg benieuwd hoe je nieuwe baan je gaat bevallen.

 2. Sandra 19 mei 2017 op 7:07 am - Beantwoord

  Wat een leuke en spannende dingen lees ik! Je nieuwe baan, nieuwe ritme, verjaardag, misschien naar Londen… zo leuk allemaal. 🙂 Fijn dat vooruit werken met bloggen ook steeds beter gaat. Ik heb altijd van die vlagen. Soms werk ik lekker vooruit en soms ook niet, zit totaal geen structuur in bij mij haha.
  Waar ik naar uitkijk? Ik moet nodig leuke dingen plannen merk ik nu, want ik weet niks oo te noemen. Of nouja, ik kijk wel uit naar de moederdaglunch die mijn zussen en ik geven. Lekker naar het lunchbuffet bij Van Der Valk binnenkort! 🙂

  • Romy 19 mei 2017 op 6:44 pm - Beantwoord

   Ja, ik heb echt zoveel om naar uit te zien 🙂 Wat grappig dat het bij jou soms wel werkt om vooruit te werken en soms juist niet. Ik kan me ook wel voorstellen dat je de ene keer meer in de blogflow zit dan de andere keer.
   Die moerderdaglunch klinkt als een heerlijk vooruitzicht. En alleen maar leuk toch om meer plannen te maken voor dingen waar je naar kunt uitkijken 🙂

 3. Mariska 19 mei 2017 op 7:19 am - Beantwoord

  Leuk en spannend allemaal! Veel succes in je nieuwe baan. Meteen een kort weekje, kan je even wennen haha. Komt vast allemaal goed 🙂

  • Romy 19 mei 2017 op 7:26 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ja, het scheelt dat de eerste week meteen kort is. Daar ben ik stiekem ook wel blij mee 🙂

 4. Sylvia 19 mei 2017 op 7:47 am - Beantwoord

  Oh heerlijk lijstje ik zou ook wel weer eens naar Londen willen. Het is zo lang geleden dat ik daar ben geweest!
  Mijn vooruit gewerkte artikelen zijn helaas alweer op. Sinds Zoë niet meer echt smiddags wil slapen heb ik nog minder tijd om te schrijven en savonds ben ik zo moe. Even allebei in een nieuw ritme komen dus voor nu gewoon even aanpoten? fijne dag!!

  • Romy 19 mei 2017 op 7:26 pm - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat dat even wennen is en dat je daardoor ook minder aan vooruitwerken toekomt. Duurt het eigenlijk nog lang voordat Zoë naar school gaat? Dat zou je wel weer meer ruimte geven voor bloggen, denk ik zo 😉

 5. Darina 19 mei 2017 op 8:17 am - Beantwoord

  Een heel mooi lijstje! Wat gaaf dat je naar Londe gaat! En heel veel succes in je nieuwe baan. Spannend!

  • Romy 19 mei 2017 op 7:27 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ja, het is echt heel spannend, maar ik denk dat het ook zo leuk gaat worden.

 6. Susan 19 mei 2017 op 8:22 am - Beantwoord

  Wat een leuke vooruitzichten allemaal!

 7. Jenn 19 mei 2017 op 8:23 am - Beantwoord

  Fijne vooruitzichten! Succes met je nieuwe baan 🙂

 8. Bente 19 mei 2017 op 8:30 am - Beantwoord

  Wat een fijne vooruitzichten!
  Ik zelf kijk het meeste uit naar mijn vakantie. Nog een maandje en dan gaan we heerlijk twee weken naar Portugal! En we gaan verhuizen met kantoor, aanstaande dinsdag de eerste werkdag, ben heel benieuwd hoe het in het nieuwe pand is 🙂

 9. Johanne 19 mei 2017 op 8:36 am - Beantwoord

  Wat een fijn lijstje! Superleuke dingen heb je op het programma. En ik ben ook heel erg benieuwd hoe je het fulltime werken gaat vinden. Maandag al, spannend zeg! Ik ga over twee maanden naar Spanje, dus daar heb ik heel veel zin en. Ennnn, we gaan misschien binnenkort verhuizen. Maar niet zo ver als ik had gehoopt haha!

 10. jonna@burgertrutjes 19 mei 2017 op 9:05 am - Beantwoord

  Wij zijn heel druk met het plannen van onze roadtrip naar Amerika eind September. Hier ben ik nu heel druk mee, zo leuk!! Verder staan er nog een paar concerten op de planning.

 11. Danique 19 mei 2017 op 9:41 am - Beantwoord

  Wat heerlijk zo’n lijstje! Dat zou ik ook eens moeten maken. Londen is echt superleuk! Ik kijk voornamelijk uit naar de zomervakantie, omdat ik dan voor het eerst alleen met mijn vriend ga kamperen in onze eigen tent!

  • Romy 19 mei 2017 op 7:28 pm - Beantwoord

   Oh wat heerlijk, die vakantie naar Portugal! Ik kan me voorstellen dat je daar nu al heel erg zin in hebt. En gaaf dat jullie naar een ander pand gaan! Succes met de verhuizing volgende week!

  • Romy 19 mei 2017 op 7:29 pm - Beantwoord

   Ja, echt heel spannend allemaal! Nog even een weekendje genieten van de rust en dan wordt het toch echt flink aanpoten 😉 Wat leuk dat je naar Spanje gaat! En met die verhuizing maak je me wel heel nieuwsgierig. Ik ben heel benieuwd waar jullie naartoe zouden verhuizen 🙂

  • Romy 19 mei 2017 op 7:29 pm - Beantwoord

   Wauw, wat supergaaf die roadtrip! Echt een geweldig vooruitzicht! Net als de concerten trouwens. Geniet alvast van alle voorpret 🙂

  • Romy 19 mei 2017 op 7:30 pm - Beantwoord

   Wat een heerlijk vooruitzicht, dat kamperen! Zo leuk om dat samen te doen! En het is inderdaad echt een aanrader om zo’n lijstje te maken. Ik word er bij voorbaat al blij van 🙂

 12. Liset - Beautydagboek 19 mei 2017 op 10:01 am - Beantwoord

  Dat zijn leuke dingen om naar uit te kijken! Hopelijk vind je gauw een nieuwe tas, want je eerst werkdag is al gauw. Heb je al iets op het oog?

  • Romy 19 mei 2017 op 7:34 pm - Beantwoord

   Ja, ik hoop het ook! Ik heb een zwak voor de tassen van Desigual, maar vind ze vrij prijzig en probeer er nu tweedehands een te vinden. Maar als dat niet lukt, bestel ik waarschijnlijk gewoon een klassieke schoudertas bij Van Haren of zoiets.

 13. Lianne 19 mei 2017 op 10:26 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingen heb je in de planning! Vooral je baan en dat je bijna jarig bent, ik kan me voorstellen dat je daar heel erg naar uitkijkt 🙂 Hihi, er staat volgende week, maar we gaan dít weekend al naar het Blond café! Ik heb er ook heel veel zin in! Ben benieuwd wat voor een mooie spullen ze daar allemaal hebben 🙂

 14. Josephine 19 mei 2017 op 10:41 am - Beantwoord

  Wat fijn dat je zulke leuke dingen hebt om naar uit te kijken! En dat je dit jaar op je verjaardag vrij bent! Ik wist niet dat Blond Amsterdam van een café was. Komt de serviesreeks daar vandaan? Of is het andersom?

 15. irene 19 mei 2017 op 11:20 am - Beantwoord

  Jij maakt altijd een feestje van je leven! Ik herken het wel dat ik het fijn vind om iets te hebben om naar vooruit te kijken! Alvast een fijne verjaardag en succes met je nieuwe baan!

  • Romy 19 mei 2017 op 7:37 pm - Beantwoord

   Haha, oeps, dat moet inderdaad morgen zijn 😉 Het vooruit werken voor mijn blog bevalt goed, maar ik vergis me weleens in de data als ik een artikel al even heb klaarstaan, haha. Ik heb ook zoveel zin in morgen en ben echt heel benieuwd naar alle mooie spullen van Blond daar. Tot morgen 😀

  • Romy 19 mei 2017 op 7:39 pm - Beantwoord

   Het is inderdaad precies andersom met het Blond Café. Het servies was er al, maar nu hebben ze ook een café opgericht voor alle Blond-liefhebbers. Het is helemaal ingericht in de stijl van het servies en je kunt er volgens mij ook producten van Blond kopen. Ik ben razend benieuwd 🙂 Ik ga proberen een aantal foto’s te maken, zodat ik die binnenkort op mijn blog kan delen.

  • Romy 19 mei 2017 op 8:05 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 En wat mooi om te horen dat jij ook echt naar dit soort dingen kunt uitkijken!

 16. Lieke 19 mei 2017 op 4:20 pm - Beantwoord

  Alvast heel veel succes met je fulltime baan! En zelf wil ik ook nog een strandwandeling gaan maken binnenkort als het wat lekkerder weer is 🙂

  • Romy 19 mei 2017 op 8:05 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Wat leuk dat je ook een strandwandeling wilt gaan maken. Ik hoop ook op mooi weer binnenkort 🙂

 17. Nesrin 19 mei 2017 op 9:51 pm - Beantwoord

  Ah wat leuk dat je naar café Blond gaat!! Ik hoop dat je je camera meeneemt en er iets over deelt hier op je blog.

  • Romy 20 mei 2017 op 12:49 pm - Beantwoord

   Ik was inderdaad van plan om bij Café Blond flink wat foto’s te maken 🙂 Hopelijk kan ik binnenkort een verslag delen op mijn blog.

 18. Saskia 20 mei 2017 op 6:07 pm - Beantwoord

  Wat een fijne lange lijst. Helemaal leuk! Ik ga zelf ook een blogje met ‘uitkijken naar..’ maken. Ga hem zo typen en inplannen 🙂

  • Romy 20 mei 2017 op 8:32 pm - Beantwoord

   Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar je artikel 🙂

 19. Odetta 21 mei 2017 op 5:38 pm - Beantwoord

  Op vakantie met mijn Robbie naar Bretagne. Eindelijk na 11 jaar totaal niet meer op vakantie te zijn geweest. Maar we worden samen 100 jaar dit jaar, en voor je het weet is het laat om leuke dingen te doen. Wel heel raar om nu te kunnen zeggen waar je naar toe gaat tijdens de vakantie. Ook nog nooit naar een camping geweest, daarom een stacaravan gehuurd om toch nog een beetje “luxe/camping” mee te beleven. Dan kan ik dit ook van mijn bucketlijst afstrepen.

  • Romy 21 mei 2017 op 7:20 pm - Beantwoord

   Wauw, wat een geweldige belevenis, die vakantie! Geniet er lekker van! Ik stuur je snel een FB-berichtje 🙂

Recente blogs

"Haar komt ook alles aanwaaien"

27 juli 2020|Persoonlijke groei|

"Jou komt ook alles aanwaaien." Het is een opmerking die ik eigenlijk wat vreemd vind. Niet kwetsend. Niet naar. Maar wel een beetje gek. Zowel als het tegen mij als wanneer het tegen iemand anders wordt gezegd. Niemand komen dingen vanzelf aanwaaien. Geluk niet. Een goede baan niet. Dat ene behaalde doel niet. Niets niet. Dit zijn 4 redenen waarom het weinig zin heeft om deze gedachte te hebben.

IJ-hallen shoplog | Pluizige jas, afritsbare blazer & kerstjurk

19 december 2019|Lifestyle|

Een dag binnen zitten is niet zo aan mij besteed. Gelukkig kan ik genoeg leuke activiteiten bedenken om achter de geraniums vandaan te blijven. Tweedehands winkelen bijvoorbeeld - heel verrassend! Afgelopen zondag deed ik dan ook weer eens een rondje IJ-hallen. Ik kwam dit keer met een bescheiden buit thuis, maar laat je mijn aankopen alsnog graag zien. Met dit keer onder andere een afritsbaar jasje en een leuke kerstjurk. Net op tijd voor kerst!

Je bent (méér dan) goed zoals je bent!

28 januari 2019|Persoonlijke groei, Zelfliefde|

Ben ik niet raar? Wat zullen mensen wel niet van me vinden als ik X doe? Of als ik Y zeg? Het zijn vragen die ook zo nu en dan door mijn hoofd spoken. Gelukkig heel veel minder dan een paar jaar geleden, maar die gedachten laten zich natuurlijk niet zomaar voorgoed uitzwaaien. Herken je die vragen? De onzekerheid? Of het gevoel dat je moet verantwoorden waarom je bent wie je bent? Maar hé, eigenlijk zijn we oké zoals we zijn. Ik en jij! Daarom een kleine boodschap voor ons allebei.