Mijn 500e artikel! | Wat heeft bloggen mij gebracht?

23 jan 2018 | Carrière en ondernemen, Persoonlijk | 78 reacties

Gisteren wierp ik nietsvermoedend een blik op mijn blog, toen mijn oog op een bijzonder getal viel. 499. Dat betekent dat mijn innerlijke fan van ronde cijfers haar hart vandaag kan ophalen. Dit is namelijk mijn 500e artikel op Vaker Vrolijk. Hoe bijzonder is dat! Uiteraard kon ik die mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zeker niet omdat ik al 500 artikelen lang met veel plezier aan deze blog werk en dat nog lange tijd hoop te doen. Daarom deel ik 8 mooie dingen die het bloggen mij (naast een notitieboekjesverslaving en een voorliefde voor roze muren!) tot nu toe heeft gebracht.

wat heeft bloggen mij gebracht

1. Mijn eigen schrijfstijl ontdekken

Ik ben altijd al gek op schrijven geweest. Al vanaf het moment dat ik mijn eerste letterachtige krabbels op papier kon zetten, ben ik mijn passie voor schrijven nooit meer verloren. Op de universiteit kwam ik alleen nog maar nauwelijks aan creatief schrijven toe. Ik schreef vooral lange verslagen en analyses, maar liet het creatief schrijven volledig links liggen. Zonde! Door letterlijk meters te maken met schrijven dankzij mijn blog, heb ik mijn schrijfpassie méér dan herontdekt. Ik begin langzaamaan meer mijn eigen schrijfstijl te ontwikkelen en ook mijn voorliefde voor schrijven is meer aanwezig dan ooit.

2. Liefde voor fotografie 

Naast dat mijn passie voor schrijven is gegroeid, heb ik ook een grote liefde voor fotografie ontwikkeld. Ik was al een paar jaar enthousiast in de weer met mijn spiegelreflexcamera, maar nooit eerder had ik me echt in fotografie verdiept. Mede dankzij mijn blog meldde ik me aan voor een fotografiecursus en ben ik veel actiever met fotograferen aan de slag gegaan. Ik ontdekte wat ik mooi vind qua foto’s (kleur! balans! flatlays!) en probeer mezelf daar nog elke dag in te ontwikkelen. En dat met veel plezier!

3. Stok achter de deur

Beloftes die ik maak met iemand anders, zal ik altijd nakomen. Maar afspraken die ik met mezelf maak? Mwah, die sneuvelen nog wel eens onopgemerkt. Mijn blog is dan de perfecte stok achter de deur. Op mijn blog schrijf ik regelmatig concreet uit wat ik wil doen om bijvoorbeeld meer te lezen of om leuke dingen te doen vóór mijn 25e verjaardag. Ik merk dat het me echt helpt om voor mijn blog vluchtige gedachten om te zetten in een concreet artikel. Daarbij voelt het alsof ik met mijn artikelen afspraken met mezelf vastleg en daarvan ook afspraken met jullie maak. En als ik jou, lieve bloglezer, iets beloof, dan wil ik die belofte ook nakomen. Een stok achter de deur dus!

4. Iemand hebben om dingen mee te delen

Weet je wat zo leuk is aan een blog? Ik zet mijn gedachten en belevenissen niet alleen op (digitaal) papier, maar heb ook een groep fijne mensen om die dingen mee te delen. Toen ik mijn blog begon, vroeg ik me nog af of ik meer lezers zou krijgen dan alleen mijn moeder, mijn tante en een paar vriendinnen. Nou, dat heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Het blijft bijzonder dat er blijkbaar echt mensen zijn die mijn niet-zo-Instagramwaardige leven graag volgen. Ik vind het geweldig dat ik mijn belevenissen, tips, motivatie-artikelen en soms gewoon grappige hersenspinsels met jou kan delen. Jouw reacties en bezoekjes maken mij oprecht blij!

wat heeft bloggen mij gebracht

5. Creativiteit

Elke dag bloggen heeft me ook gedwongen om creatief bezig te zijn. De blogwereld is niet bepaald klein en over talloze onderwerpen is al eens geschreven. Juist daarom daag ik mezelf graag uit om creatief uit de hoek te komen. Ik ga overal op zoek naar bloginspiratie en vind het geweldig om mezelf continu uit te dagen, bijvoorbeeld door nieuwe onderwerpen te bedenken, met leuke titels te komen of nieuwe tips te verzinnen, maar ook door af en toe een flauwe woordgrap tussendoor te gooien of flink de draak te steken met mezelf.

6. Aandenken voor later

Mijn blog is ook een geweldig naslagwerk voor mijzelf. Vaker Vrolijk is namelijk een weerspiegeling van wat er op een bepaald moment speelt in mijn leven. Zo schreef ik een jaar geleden over mijn banenzoektocht, vervolgens deelde ik dat ik een baan had gevonden en even later vertelde ik over mijn ervaringen als beginnende fulltimer. In een jaar kan zo veel gebeuren en dankzij mijn blog zal ik de belangrijkste dingen niet snel vergeten. Natuurlijk deel ik niet alles op mijn blog, maar de mooie momenten die het herinneren waard zijn, kan ik voor altijd terugvinden op Vaker Vrolijk.

7. Persoonlijke groei

Mijn blog heeft ook bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Mijn persoonlijke artikelen dwingen me regelmatig om stil te staan, maar ook vooruit te kijken. Waar sta ik? Wat gaat goed? En wat wil ik juist anders aanpakken? Of het nu gaat om liever voor mezelf zijn, om meer ontspannen of om mezelf een kleine peptalk geven, aan al die dingen heeft mijn blog bijgedragen. Daarnaast heeft mijn blog me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd om mezelf soms best oké te vinden. Als ik kijk naar mijn persoonlijke ontwikkeling sinds het begin van Vaker Vrolijk, dan maakt dat me zo nu en dan stiekem een beetje TROTS.

8. Mooie mensen

Ten slotte heeft mijn blog me veel mooie mensen en fijne contacten gebracht. Ik heb bijvoorbeeld in Claire en Lianne twee hele lieve vriendinnen gevonden, met wie ik heel regelmatig contact heb. Maar ook de virtuele gesprekken die ik heb met lezers, collega-bloggers of met andere mensen zijn heel waardevol. Ik denk dat juist jij en al die mensen het bloggen al 500 artikelen lang zo leuk maken. Jij bent de reden dat ik elke dag met plezier achter mijn laptop zit. Dankjewel! Op naar de volgende 500 ♥

Nu ben ik nieuwsgierig… hoe lang volg jij mijn blog?

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

78 Reacties

 1. Hennie

  Gefeliciteerd met je 500e artikel. Mijlpaal! Jij hebt ook inderdaad alles om je te kunnen onderscheiden in een goede blog, denk dat ‘ie mede daarom ook zo goed loopt. Ik volg je nog niet zo lang, maar je lijkt me in alles gewoon een heel lief meisje (vrouw, ok, ik weet het, maar je komt gewoon heel ‘jong’ over en dat ben je ook, dus geniet ervan!) met een unieke persoonlijkheid. En een haarkleur waar ik voor zou moorden. :)

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, dankjewel voor je onwijs lieve woorden! Ik ben er helemaal stil van :) Bedankt voor je lieve reactie!

   Antwoord
 2. Darina

  Een hele mooie mijlpaal! Ik vind jouw artikelen altijd heel fijn om te lezen. Ik volg je nu ongeveer een jaar.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve compliment en ook voor alle lieve reacties die je achterlaat! Ik lees je reacties steeds met veel plezier :)

   Antwoord
 3. Neverdullmoments

  Heerlijk hè, die ronde getallen! Mooi terugblik, wat gebeurt er toch veel moois door het hebben van een blog! Ik volg je sinds het begin, heel erg leuk om die ontwikkeling te hebben gezien! Op naar de volgende 500!

  Antwoord
  • Romy

   Zo leuk dat je me al zo lang trouw volgt! Ik vind het trouwens ook heel leuk om door jullie blog jouw ontwikkelingen te volgen :)

   Antwoord
 4. Shirley

  Wauw, wat een aantal. Ik heb geen idee hoe lang ik je precies volg, maar volgens mij lees ik al wel een tijdje mee. En ik lees je positieve artikelen met veel plezier.

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen! Dankjewel voor de leuke reacties die je regelmatig achterlaat :)

   Antwoord
 5. Maaike

  500!!! Gefeliciteerd! Ik volg jouw blog nu ruim een jaar ongeveer. Ik vind mooi om te zien hoe je inderdaad een bepaalde stijl hebt die heel prettig leest. En bovendien zijn jouw foto’s ook heel herkenbaar! Echt jouw stijl. Dus lekker zo door gaan!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je mooie compliment! Ook heel erg bedankt voor de lieve, leuke en fijne reacties die je regelmatig achterlaat. Ik lees ze steeds met veel plezier :)

   Antwoord
 6. Nikita

  Mooi! Het toeval bestaat ook dat je net gisteren keek hoeveel blogposts je had. Volgens mij wou het lot dat haha. Ik volg je blog denk ik sinds vorig jaar ergens in juni. Maar dat weet ik niet zeker. Toch wel al een mooi eindje want als ik opsta en mijn iPad zie (die ligt daar als wekker, niks verslaving) dan is jouw blog een van de eerste dingen waar ik aan denk. Omdat ik benieuwd ben wat je vandaag hebt gepost. Ik ben soms wakker voor je blogpost is verschenen, dan moet ik wachten tot ik op de bus zit haha. De persoon die ik vandaag ben, is een stukje door jouw blog. Door je motivaties, inspiratie. Het is dankzij jou dat ik zelf weer ben beginnen bloggen. En eerlijk, dat is een keuze waar ik nog altijd geen spijt van heb. Integendeel.

  Je puntjes zijn enorm herkenbaar trouwens! Mijn blog heeft ook mijn schrijversliefde vergroot, maar ook denk ik met een andere visie over mijn eigen schrijfstijl. Akkoord, dat zelfvertrouwen zit nog niet helemaal goed. Maar ik kan wel op zondagavond mijn blogposts overlezen voor ik ze inplan en dat is met trots. Dus het komt wel goed. Ik ben mezelf en mijn schrijfstijl gaan waarderen. En het brengt mij inzichten die mij verder helpen. Dat geldt ook voor jouw blog, je laat me af en toe anders op de zaken kijken. En de terugreactie telkens op mijn reactie? Die lees ik altijd met veel plezier!

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, echt super bedankt voor al je onwijs lieve woorden! Je bezorgt me echt kippenvel. Ik vind het zo leuk om te lezen dat je er zelfs ‘s ochtends naar uitziet om mijn nieuwe artikel te lezen en vind het nog veel mooier dat ik met mijn blog zo veel voor jou heb kunnen betekenen. Dat vind ik echt heel bijzonder :)
   Dankjewel voor alle lieve, mooie en soms ook inspirerende reacties die je steeds achterlaat! Die lees ik ook steeds met heel veel plezier.

   Ik vind het trouwens zo leuk dat je mede door mij weer bent gaan bloggen en daar nog elke dag blij mee bent. Zo te horen brengt het bloggen jou ook heel veel moois. Wat fijn om te horen dat je er zo veel plezier aan beleeft en jezelf er ook meer door bent gaan waarderen.

   Antwoord
 7. Aneta

  Wat mooi allemaal. Je heb ook in die tijd een echt eigen stijl ontwikkeld. Je herkent jouw blog/foto’s ook gelijk. Ik denk toch dat we elkaar al vanaf het begin kennen. Nog elkaar in het echt ontmoet maar het lijkt net of we elkaar al jaren kennen, hihi

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Wat leuk om te horen dat je mijn stijl zo goed herkent :)
   Ik vind het ook heel tof dat wij elkaar al zo’n beetje vanaf het eerste begin volgen. Het voelt inderdaad net alsof ik je door het bloggen eigenlijk best wel goed ken :)

   Antwoord
 8. Marjolein

  Gefeliciteerd met je 500ste artikel! Ik kom jouw blog net pas tegen maar ga je zeker volgen.

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie!

   Antwoord
 9. Sandra

  Je 500e artikel, yeeees! Dat is wel een echte blog mijlpaal hoor, hihi. En dan ook nog eens 500 leuke en inspirerende blogjes. Vind het knap hoe je het al die tijd al doet! Volgens mij volg ik jou al vanaf het begin. :)

  Antwoord
  • Romy

   Wat een lief compliment! Dankjewel! :) En zo leuk dat je me al lange tijd volgt. Ik volg jouw blog ook al minstens zo lang met heel veel plezier :)

   Antwoord
 10. Sija

  500 artikelen alweer! Super leuk Romy :) Ik lees ze altijd met veel plezier, dat komt ook omdat jouw plezier in het schrijven er vanaf spat. Gefeliciteerd en op naar de volgende 500 <3 Liefs, Sija

  Antwoord
  • Romy

   Wat een lieve reactie! Dankjewel! ♥

   Antwoord
 11. Simone

  Wauw, wat een mooi getal! Gek hé, dat zo’n rond getal je dan zo aan het denken zet. Ik heb dat ook. Ik vind het super knap hoe je elke dag zo’n leuk en inspirerend artikel online zet, altijd met de vrolijkste foto’s. Ik volg je nu een aantal maanden en blijf dat nog heel lang doen!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Inderdaad grappig dat ronde getallen dan toch extra bijzonder zijn vaak :)

   Antwoord
 12. Simone

  Wat een mijlpaal! Ik heb er al wel meer artikelen op zitten, maar ook een hoop pas geleden verwijdert i.v.m. mijn werk. Mijn nieuwe teller staat nu dan ook bijna op 500 artikelen. Ik moet bekennen dat ik je al een behoorlijke tijd volg. Maar hoelang precies vind ik moeilijk te zeggen.

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen dat je me al zo lang volgt! En heel gaaf dat je al zo veel artikelen op je blog online hebt staan! Misschien ook een leuke reden om binnenkort eens terug te blikken als je de 500 opnieuw aantikt :)

   Antwoord
 13. Josephine

  Gefeliciteerd, wat een mooie mijlpaal! Ik volg je blog bijna vanaf het begin, geloof ik. En ik lees je artikelen nog steeds met veel plezier!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel, ook voor alle reacties die je in al die tijd bij me hebt achtergelaten. Die lees ik steeds met minstens zo veel plezier :)

   Antwoord
 14. Saskia

  Jeej. Leuk om te lezen en van harte met je 500ste blogpost! Ik hoop op nog vele leuke, toffe en vooral inspirerende artikelen hier. Ik blijf je trouw volgen<3

  Zoals je weet blog ik nu al ruim 10 jaar, met nog steeds heel erg veel plezier<3

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je onwijs lieve reactie! ♥ En ik vind het zo gaaf dat jij echt al onwijs lang blogt. Tien jaar…dat is pas een geweldige mijlpaal :)

   Antwoord
 15. Milou

  Leuk, ik heb je blog echt net ontdekt! Je schrijft leuk, word er vrolijk van. Hier na dik 5 jaar bloggen ook zóveel geleerd. Het is echt meer dan een stukje online knallen (waarvan mensen denken dat iedereen het zomaar kan). Leuk om die groei te zien bij jezelf!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je compliment! En wat gaaf dat je al zo’n lange tijd blogt. Bloggen is inderdaad veel meer dan alleen een geschreven stukje plaatsen en ik vind het geweldig om te merken wat het me in al die tijd allemaal heeft gebracht.

   Antwoord
 16. Ayla

  Hoera! Hoera! Goed gedaan Romy! Mooi dat het je zoveel heeft gebracht, dat lijkt me erg belangrijk. Volgens mij kennen wij elkaar al zo ongeveer sinds het begin, alhoewel ik af en toe even pauze houd ;) Op naar de volgende 500!

  Antwoord
  • Romy

   Zo leuk dat we elkaar al zo’n beetje vanaf het begin van onze blogs kennen :) Het is toch bijzonder om zoiets als het starten van een blog met anderen te delen die op bijna hetzelfde moment zijn begonnen. Dankjewel voor je lieve reactie!

   Antwoord
 17. Bente

  Dat zijn aardig wat artikelen! Knap hoor, hoe je dat ook combineert met je werk! Op naar de volgende 500!

  Antwoord
 18. Loes

  Wat een mooie mijlpaal! Bloggen heeft je zeker mooie dingen gebracht. Ik ben zelf mijn blog begonnen als aandenken eigenlijk en dat vind ik zo bijzonder.

  Antwoord
  • Romy

   Wat mooi dat je je blog ook als aandenken ziet. Het is inderdaad zo speciaal om zelf regelmatig te kunnen terugblikken op alles wat je in de loop der tijd hebt gedaan en hebt meegemaakt.

   Antwoord
 19. Sylvia - alovelyadventure

  Wauw 500 alweer! Time flies when you’re having fun?. Ik volg je volgens mij al vanaf het begin. Hopelijk mag ik nog heel veel mooie, leuke en inspirerende blogjes van je lezen. Ik zeg op naar de 1000?

  Antwoord
  • Romy

   Zeker weten! De afgelopen bijna anderhalf jaar zijn echt voorbij gevlogen. Zo leuk om te horen dat je me al vanaf het begin zo trouw volgt :) Dankjewel voor de lieve reacties die je steeds achterlaat.

   Antwoord
 20. Anna

  Wauw, 500 artikelen alweer! Ik lees je blog iedere dag met veel plezier, dus ga zo door <3 Ik vind het ook zo tof dat ik dankzij mijn blog kan terugblikken op mooie vakanties, aangezien ik daar altijd over schrijf. Eigenlijk is een blog ook een soort dagboek! Ik volg je nog niet heel erg lang, maar je blog behoort absoluut tot mijn favorieten! Zelf zit ik nu op 745 artikelen, maar als je je bedenkt dat ik al bijna 5 jaar blog dan is dat helemaal niet zoveel… Haha.

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen dat je mijn blog graag leest! Dat vind ik echt een hele eer :) En een blog is inderdaad net een dagboek soms, zeker als je bijvoorbeeld op vakantie bent geweest.
   En 745 artikelen is hartstikke veel! Je mag supertrots zijn op je blog en ik volg jouw blog ook altijd met heel veel plezier.

   Antwoord
 21. Manon

  500 is veel! wel leuk zo een mijlpaal. Ik zelf had nooit gedacht dat ik fotograferen zo leuk vond

  Antwoord
 22. Haydée

  Wauw, 500 artikels! Gefeliciteerd hiermee! Ik heb net eens gekeken bij mijn eigen blog, en het zijn er 162. Nog een tijdje te gaan dus. :D

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! En 162 is ook al een flink aantal, hoor! Alleen maar leuk toch dat je al zo lang met plezier blogt en dan doet het aantal artikelen er eigenlijk niet toe :)

   Antwoord
 23. Johanne

  Nou. wat een mooi moment om bij stil te staan. 500 artikelen, wat een boel! Gefeliciteerd en hopelijk mogen we nog veel veel meer van je lezen! Ik volg je nu bijna een jaar denk ik. Ben zelf in april begonnen en net voor die tijd had ik je blog ontdekt. Je bent één van de weinige blogs waar ik ALLE artikelen van lees ;-). Ben blij dat ik je blog heb ontdekt en dat we elkaar zo digitaal hebben leren kennen!

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, ik voel me helemaal vereerd dat je echt al mijn artikelen leest :) Zo leuk om te horen! Dankjewel voor je mooie compliment! Ik ben ook blij dat ik jou en jouw blog heb leren kennen. Ik lees jouw artikelen ook met veel plezier. Ik vind je artikelen altijd heerlijk eerlijk en tegelijkertijd zetten ze me ook vaak op een inspirerende manier aan het denken over dingen :)

   Antwoord
 24. Rianne

  Gefeliciteerd! 500 is echt veel maar ik heb er ondertussen ook al een heel aantal gelezen ;) ik vind je schrijfstijl fijn en lekker weglezen en ook de onderwerpen van je artikelen zijn leuk en lekker divers. Dus voorlopig blijf ik nog even hangen! :D

  Antwoord
  • Romy

   Wat een lieve complimenten! Dankjewel! :)

   Antwoord
 25. Lianne

  Wauw, 500! Van harte gefeliciteerd, daar mag je zeker trots op zijn! En zeker als je kijkt naar al die mooie en leuke dingen die het bloggen je heeft gebracht. Alles wat je schrijft, daar ben ik het zeker mee eens <3 En zo ontzettend lief dat je mij er nog extra bij benoemt! Dat vind ik heel bijzonder :)

  Antwoord
  • Romy

   De vermelding is meer dan verdiend! ♥ Ik ben heel blij dat ik jou door het bloggen heb leren kennen. Dankjewel voor je lieve reactie (en voor al het andere!) :)

   Antwoord
 26. Nienke

  Gefeliciteerd! Ik vind het zo knap dat het je gelukt is om 500 dagen achter elkaar élke dag een blog online te zetten. Hoe leuk je het ook vindt, daarvoor heb je echt wel ijzeren discipline nodig hoor! Ik kan me herinneren dat ik jouw blog in de beginperiode volgde, omdat ik me zelfs de periode dat er nog maar enkele artikelen online stonden nog herinner. Toen ben ik je een tijdje uit het oog verloren maar de laatste weken zit je ‘s ochtends wel in mijn vaste blogrondje. Veel plezier nog!!

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen dat je mijn blog eigenlijk al in de begintijd hebt ontdekt en mijn artikelen nu regelmatig leest :) Dankjewel ook voor je lieve compliment! Ik blijf zeker nog lange tijd met heel veel plezier bloggen. Op naar de 1000! ;)

   Antwoord
 27. Beautyjuf

  Meid, gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal!! 500 Inspirerende artikelen, wauw…!!! Dat nodigt uit tot een vreugdedansje en een stukje gebak ;-) Mooi om te lezen wat bloggen jou heeft gebracht! Veel plezier met de artikelen die nog gaan volgen. Nu ga ik eventjes een kijkje nemen op de andere blogs, want ik ben wel nieuwsgierig wie zij zijn en op welk blog zij schrijven. Liefs!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, eigenlijk is het inderdaad wel reden voor een klein offline feestje. Misschien moet ik mezelf vanavond nog trakteren op iets extra leuks om het een beetje te vieren :) Dankjewel voor je lieve reactie!

   Antwoord
 28. Larissa

  Wauw gefeliciteerd!! Wat super leuk dat je al 500 blogs hebt geschreven.
  Ik vind het ook heel knap dat je nog steeds elke dag blogt en zoveel originele artikelen schrijft! Op naar de volgende 500 en ik blijf trouw lezen hoor :)

  Antwoord
  • Romy

   Wat een onwijs mooi compliment! Dankjewel! :) Zo leuk om te horen dat je zo trouw meeleest!

   Antwoord
 29. Laurine

  Wat fijn om te lezen dat bloggen je al zoveel fijns heeft gebracht! Blijf zo doorgaan! :)

  Antwoord
 30. Evelyne

  Waauw, 500ste artikel! Gefeliiteerd! Op naar de volgende 500 ;)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Op naar de 1000 inderdaad :)

   Antwoord
 31. Mariska

  Leuk artikel om te lezen en te zien wat je hebt ‘bereikt’. :)

  Antwoord
 32. Elisabeth

  Wauw 500ste blog! Gefeliciteerd! Ik volg je nu zo’n half jaar. Je was wel een van de eerste blogs, die ik ging volgen ;)

  Antwoord
 33. Lilian

  Wat leuk om te lezen. Volgens mij volgde ik je al heel vroeg, want toen zei je dat je twee maanden blogte en toen dacht ik dat ik je al jaren volgde ;-) Ik vind echt dat je een ander blog hebt dan alle anderen, omdat je zo positief bent, zo nieuwsgierig, zo kwetsbaar en toch zo wijs. Op naar de volgende 500!

  Antwoord
  • Romy

   Zo leuk om te horen dat je me al zo lang volgt en wat een superlieve woorden in je reactie! Ik ga er spontaan van blozen :) Dankjewel!

   Antwoord
 34. Sara | MevrouwMiauw

  Waaaauw Romy! Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Ik kan me nog heel goed herinneren dat jij de eerste reactie achterliet op mijn blog en mijn aandacht meteen getrokken werd door de leuke naam: “vaker vrolijk”. Sindsdien behoort jouw blog bij het riedeltje dat ik standaard bezoek als ik lekker blogjes ga lezen. Je hebt 500 geweldige, fijne, mooie en ontroerende artikelen gemaakt. Ik kan zeker beamen dat je jouw schrijfstijl hebt ontwikkeld. Ik lieg niet als ik vind dat jij één van de bloggers met de fijnste schrijfstijlen bent. Soms serieus, soms lekker luchtig, leuke woordgrapjes: een mooie balans. Het leest heerlijk weg!

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, wat onwijs veel lieve woorden en complimentjes! Ik word er helemaal stil van. Dankjewel voor je superlieve reactie! ♥

   Antwoord
 35. Smurfigeknutselfan

  Romy gefeliciteerd met je 500 blogpost. Ik lees ze allemaal soms n dag later, maar zijn mooie stukjes.
  Heel gevarieerd. Super.
  Typisch vind ik je bent fan van rose en op de goto s van vandaag geeft de rode kleur de boven toon. Maar het zijn super mooie foto’s en passen bij je blog en bij jouw. Ik bekijk altijd je foto’s ze zijn zo mooi en stralen vrolijkheid uit!
  Ga zo door ???

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Wat leuk om te horen dat je mijn blog graag leest :)
   De foto’s van vandaag zijn inderdaad qua kleur weer wat anders, maar ik vond het zo’n mooie en vrolijke bloem. Daarom verdiende hij alsnog een plekje op mijn blog ;)

   Antwoord
 36. Justine

  500 al, wat goed! Wat mooi om te zien wat het je allemaal gebracht heeft. JE bent er zeker op vooruit gegaan en ik lees je blog graag (ook al heb i niet altijd tijd om te reageren) Keep up the good work!!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! ♥

   Antwoord
 37. Jantine

  Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! Ik lees geregeld mee, maar reageer maar zelden. Dat neemt niet weg dat ik met plezier op je blog vertoef (anders kwam ik niet terug ?)
  Veel schrijfplezier!
  Groetjes
  Jantine

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen dat je regelmatig langskomt op mijn blog :) Dankjewel voor je fijne reactie!

   Antwoord
 38. Minke aka Gierige Gerda

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik kom hier pas na 501 posts binnen vallen maar ik wil best Vaker Vrolijk gemaakt worden, dus je gaat lekker op mijn leeslijst en hoop dat de mijlpaal van 1000 artikelen er ook nog zal komen!

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen dat je mijn blog hebt gevonden en me gaat volgen :) Dankjewel voor je reactie!

   Antwoord
 39. Dinja

  Tijd voor een feestje! Gefeliciteerd met je 500e artikel :D
  Fijn dat bloggen je zoveel mooie dingen heeft gebracht, ik moet zeggen veel daarvan zijn herkenbaar maar ik vind het contact toe naar andere bloggers (behalve het reageren op artikelen dan) wel lastig. Ik heb nog niet echt vriendinnen gemaakt via het bloggen.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! :)
   En wat betreft dat vrienden maken via bloggen, dat komt vast vanzelf wel na een tijdje. Soms zou het wel leuk zijn als er zoiets als een bloggersmeeting bestond. Het lijkt me best wel gaaf om tijdens zo’n speciale bloggersdag collega-bloggers te ontmoeten en eens in het echt met elkaar te kunnen kletsen :)

   Antwoord
 40. Jessica J.

  Wat een prachtige mijlpaal! Ik vind het echt knap hoe je naast een fulltimebaan zo consequent kan bloggen. Ik volg je volgens mij al ongeveer van in het begin? En ik lees je posts nog steeds met veel plezier!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Wat leuk dat je me al zo lang volgt :)

   Antwoord
 41. TypischKim

  Wat een mooi getal, je 500e artikel, gefeliciteerd! Wat interessant om te lezen wat bloggen je heeft gebracht!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je felicitatie! :)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogs