Onlangs werd de documentaire #Followme gelanceerd. Een best wel schokkende documentaire die je een inkijkje geeft in de wondere wereld achter Instagram. Denk aan nepvolgers die je per tienduizenden kunt kopen bij louche bedrijven, comment pods die automatisch reacties achterlaten bij anderen om het bereik van een account te vergroten, en de volg-ontvolgspelletjes waar sommigen een dagtaak aan hebben. Maar gelukkig is dat niet het hele verhaal: Instagram heeft voor mij ook zeker mooie kanten. Laat ik me daar eens op richten. Dit zijn 10 dingen (naast kattenfoto’s!) die ik wél leuk vind aan Instagram.

wat wel leuk is aan instagram

Nadat ik eerder heb verteld over de dingen die je niet ziet aan de perfecte Instagram-feed, vond ik het tijd voor een positieve noot. Want zolang je in je achterhoofd houdt dat niet alles wat je op Instagram voorgeschoteld krijgt echt is, zijn er ook heus leuke kanten aan dit medium.

 1. Nóg meer experimenteren met fotografie. Foto’s maken is voor mij al lange tijd een grote passie. Ik mag graag puzzelen met parfum, tape, notitieboekjes en andere hebbedingetjes om daar een fotogenieke flatlay van te maken. Daarnaast vind ik het leuk om outfits vast te leggen en houd ik van kleurrijke plaatjes schieten en daarmee experimenteren. Instagram is daarbij een geweldige stimulans.
 2. Gratis bron van foto-inspiratie. Tegelijkertijd biedt Instagram volop foto-inspiratie. Zo volg ik met veel plezier Linda, die de mooiste foto’s van haar reizen en van de natuur deelt. Maar ook ben ik dol op de prachtige flatlays van What She Pictures en benijd ik de geweldig creatieve foto’s van Dutch Girls In Museums in – hoe kan het ook anders – Nederlandse musea.
 3. Nederland door de ogen van een toerist. Stiekem zoek ik regelmatig op Amsterdam-hashtags om zo nieuwe plekken in onze hoofdstad te ontdekken. De Zevenlandenhuizen bijvoorbeeld. Soms besluit ik door een foto eens een ander zijstraatje in te lopen in Amsterdam, of ontdek ik hoe mooi een andere Nederlandse stad is waar ik nog nooit ben geweest. En zoek je een leuke hotspot? Ook die vind je op Instagram genoeg!
 4. Vakantie-inspiratie in overvloede. Reisgidsen zijn haast overbodig, want op Instagram zie ik de ene na de andere vakantiebestemming voorbijkomen voor op mijn travel bucketlist. Van idyllische dorpjes tot prachtige kastelen en tropische stranden. Zo krijg ik van de prachtige foto’s van Sandra direct zin om het vliegtuig te pakken, en wil ik dankzij de prachtige foto’s van Snowflakesfairy het liefst direct naar Londen.
 5. Creativiteit die meer dan welkom is. Sinds ik een Instagram-account heb, ben ik op nieuwe manieren creatief bezig. Mijn foto’s zijn meestal roze, blauw, geel en oranje. Niet omdat ik streef naar perfectie, maar omdat ik mezelf daarmee graag uitdaag. Zo inspireert Instagram mij juist oog te hebben voor die kleuren om me heen. Geen gekleurd detail ontsnapt meer aan mijn aandacht en mijn zoektocht naar kleurrijke foto-achtergronden is stiekem een feestje op zich.
 6. Woordkunst! Sinds kort deel ik op Instagram ook Vaker Vrolijk-gedichten. Geen hoogdravende poëzie, maar positieve reminders voor mezelf en voor mijn lieve volgers over geluk, dromen en jezelf zijn. Instagram is voor mij een geweldige stok achter de deur om met enthousiasme mijn dichterspet op te zetten.
 7. Knutselaars verzamelen! Instagram is ook een bron van knutselinspiratie, want tussen de selfies en gephotoshopte plaatjes staan ook heel wat bullet journal spreads, scrapbookpagina’s, zelfgemaakte kaarten, haakwerkjes en jaloersmakende illustraties. Bij gebrek aan dagen van 40 uur en soms ook aan talent houd ik het bij sommige hobby’s bij kijken wat anderen maken, maar dat is al leuk op zich.
 8. Een vleugje sarcasme tussen de perfecte plaatjes. Ik ben niet vies van een beetje humor en sarcasme. Gelukkig zie je ook dat nog op Instagram. Zo zijn er genoeg mensen die, net als ik, graag heel wat tekst onder hun foto plaatsen en daarin geen cheesy quotes zetten, maar persoonlijke verhalen, grappige anekdotes of gekscherende opmerkingen over de foto zelf delen. Heerlijk, vind ik dat!
 9. Heel veel lieve mensen. Je zou door de bizarre volg-ontvolgspelletjes bijna vergeten dat er op Instagram ook echt heel veel lieve mensen te vinden zijn. Lieve reacties, nog lievere privéberichtjes, verhalen van herkenning, posts met mooie quotes… Juist die dingen maken Instagram leuk voor mij.
 10. Up to date! Ten slotte vind ik het leuk aan Instagram dat ik zo regelmatig op de hoogte blijf. Zo zie ik door Instagram updates voorbijkomen van mede-bloggers, van inspirerende Instagrammers en van lieve vriendinnen die ik niet dagelijks spreek. Alhoewel ik over hun updates natuurlijk nog altijd het liefst op de bank met een kop thee bijklets. Instagram is leuk, maar het offline leven blijft nóg leuker.

P.S. Je kunt de documentaire #Followme hier terugkijken.

En als we het toch over Instagram hebben, #volgmij! 😉 

Wat spreekt jou wel of juist niet aan in Instagram? 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Josephine 4 december 2018 op 7:11 am - Beantwoord

  Die documentaire lijkt me heel interessant, bedankt voor de tip! Goed dat jij de leuke kanten van Instagram belicht. Hoewel ik zelf geen account heb, lijken alle mooie (deels neppe?) foto’s me wel mooi. Ik ben ooit bewust geen account gestart, omdat ik dacht dat het doel was om ‘zomaar spontane foto’s’ te delen – maar spontaan foto’s maken doe ik zelden. Achteraf gezien had ik blijkbaar gerust een account kunnen starten, aangezien hele uitgedachte fotoshoots inmiddels meer regel dan uitzondering zijn, haha (Ik ben trouwens niet in de war met Snapchat, wat dat bestond toen nog niet 😉 )

  • Romy 4 december 2018 op 9:11 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je geïnteresseerd bent in de documentaire. Ik vond het zeker een aanrader, juist omdat er dingen aan het licht worden gebracht die niet iedereen (ik in ieder geval niet) weet over Instagram.
   Ik kan alleen maar beamen dat ik perfecte plaatjes op Instagram soms wel ontzettend mooi vind. Ik kan het zeker wel bewonderen hoe mensen zo’n plaatje met heel veel oog voor detail in scène zetten, ook al zou ik er zelf niet het geduld voor hebben om bijvoorbeeld typische foto’s te maken waarop iemand opstaat tussen de ballonnen, met confetti op bed en een perfect ontbijtje 😉
   In mijn ogen is Instagram nog steeds heel leuk als je graag mooie foto’s, prenten of andere beelden bekijkt. Zo volg ik zelf ook veel creatieve accounts van bijvoorbeeld illustratoren of mensen die de mooiste bulletjournal-spreads maken. Daar mag ik graag naar kijken 🙂

 2. Iris - Thebeautymagazine.nl 4 december 2018 op 7:15 am - Beantwoord

  Het geeft positieve kanten en het heeft negatieve kanten. Je moet Instagram hebben omdat je het zelf leuk vind. Wat de rest doet is aan hun.
  Ik vind het leuk om vriendinnen te volgen en om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld een reisje.

 3. chucky1012 4 december 2018 op 7:23 am - Beantwoord

  Leuk en inspirerend ?
  Ik ga meteen even kijken bij die Instagram…..

  Een fijne dag ?

  • Romy 4 december 2018 op 9:11 pm - Beantwoord

   Helemaal mee eens! Zolang je zelf maar plezier beleeft aan Instagram op de manier zoals jij het gebruikt. Dat is het belangrijkste! 🙂

  • Romy 4 december 2018 op 9:11 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik wens jou ook nog een fijne avond 🙂

 4. Tineke 4 december 2018 op 7:32 am - Beantwoord

  Zeker, Instagram is ook heel leuk! Ik vind het alleen zo vervelend dat het algoritme steeds veranderd en. Je niet gewoon de allernieuwste foto’s krijgt te zien.

  • Romy 4 december 2018 op 9:13 pm - Beantwoord

   Er is inderdaad helaas altijd wel wat met het algoritme van Instagram. Zo jammer! Ik heb ook het idee dat veel kleine accounts daardoor een beetje ondergesneeuwd raken door grote accounts, terwijl de kleine accounts vaak minstens zo leuk zijn.

 5. Shirley 4 december 2018 op 7:32 am - Beantwoord

  Ik vind Instagtam leuk om foto’s te kijken en inspiratie op te doen. Zelf deel ik meestal maar 2 tot 4 keer per maand een foto en af en toe een story. Ik heb dan ook niet veel volgers, haha.. ik had vroeger de gewoonte om te posten op het kanaal waar ik de minste volgers had. Niet iedereen hoefde alles te zien en zo begon ik op Instagram. In die documentaire vond ik het vooral shocking dat ouders likes voor hun kinderen kopen.

 6. Marije 4 december 2018 op 7:40 am - Beantwoord

  Ik vind Instagram inspirerend en ik heb er vriendschappen gesloten. Maar dat komt misschien ook omdat ik niet conform de Instagram regels het bekijk en gewoon mijn ding doe.

  De documentaire vond ik shockend en dan vooral ook dat Instagram hem niet te wilde staan want er kloppen duidelijk dingen niet.

  • Romy 4 december 2018 op 9:16 pm - Beantwoord

   Haha, dat vind ik nog best wel een goede strategie! Ik zou eerlijk gezegd ook wel zenuwachtig worden als ik bijvoorbeeld 20.000 (echte!) volgers zou hebben en die blijkbaar alles weten wat ik plaats 😛 Nu zit ik daar ver onder, dus dat is ook niet bepaald aan de orde, haha.
   Inderdaad shockerend dat zelfs ouders aan dat soort volgers-kopenacties meedoen!

  • Romy 4 december 2018 op 9:17 pm - Beantwoord

   Juist leuk dat jij gewoon je ding doet! Dat is ook mijn insteek op Instagram en juist dat levert inderdaad de leukste contacten en reacties op.
   Inderdaad heel opmerkelijk dat Instagram zelf niet met de maker van de documentaire wilde praten. Dat zet je toch wel aan het denken…

 7. Nikita 4 december 2018 op 8:51 am - Beantwoord

  Ik vind Instagram juist leuk door het feit dat het enkel met foto’s werkt. Maar ik probeer wel die ‘perfecte Instagrammer’ zelf te doorbreken. In stories deelt iedereen het liefste dat alles goed gaat en dat ze weer de meest gave dingen hebben meegemaakt. Als mijn trein vertraging heeft en dat serieus op mijn zenuwen werkt, zal dat wel eens in mijn story staan. Ik probeer wel altijd te zorgen dat die kleine ‘pechmomentjes’ mijn dag niet overnemen. Een trein die vertraging heeft of je bus die net wegrijdt is niet het einde van de wereld. Mijn leven is niet perfect, maar ik deel wel heel vaak dingen met volle enthousiasme en veel energie. De energie heb ik niet altijd. Het enthousiasme is heel vaak niet nep. Ik sta echt zo in het leven. Het meisje dat alles leuk vindt, van heel veel geniet en positief is. Daarom doet het ook zo’n pijn om nu in een periode als deze te zijn waarin dat zo moeilijk gaat. Ik weet dat de persoon die ik nu dagelijks ben, dat dat Nikita niet is. En ik mis haar. Maar ik ga de komende tijd gewoon mogen aanvaarden dat ik die persoon nog een tijdje zal zijn. En dat dat oke is. Iedereen struggelt en dat hoort bij het mens zijn. Mooie blogpost Romy! Ik haal deze week de rest van mijn schade in, want ik wil bijblijven met je blog haha 😉

  • Romy 5 december 2018 op 7:02 am - Beantwoord

   Wat heb je dat mooi verwoord! Ik vind het rot om te horen dat je nu zo’n moeilijke periode doormaakt en je daardoor zelfs niet meer jezelf voelt. Zoiets te boven komen en je oude ik terugvinden kost tijd, maar ik weet zeker dat het je met hulp van anderen zal lukken. Alleen al omdat je daar zelf volgens mij keihard aan werkt! Veel sterkte en houd die positiviteit en het enthousiasme (op Instagram en daarbuiten) vast! <3

 8. Simone 4 december 2018 op 9:11 am - Beantwoord

  Ik heb de docu ook gezien. Instagram oogt daardoor een stuk grimmiger. Maar ik ben het met je eens dat Instagram zeker ook leuke dingen heeft. Overigens keur ik het écht niet goed dat er gewoon profielen worden gekopieerd. Dat vind ik walgelijk…

  • Romy 5 december 2018 op 7:04 am - Beantwoord

   Inderdaad bizar dat dat soort dingen gebeuren! Ik kan me niet voorstellen dat je er voldoening uit kunt halen als je er met het profiel van een ander vandoor gaat. En hoe bizar dat er ook gewoon profielen te koop staan op bijvoorbeeld Marktplaats! Dat soort verdienmodellen achter iets simpels als een app gaan mijn pet echt te boven.

 9. Jenn 4 december 2018 op 10:07 am - Beantwoord

  Ik heb de documentaire nog niet gezien, maar ik wil hem nog wel gaan kijken. Ik vind Instagram leuk om foto’s te delen van dingen die me blij maken. Ik doe niet aan perfecte feeds en ik upload niet eens dagelijks. Soms een paar foto’s per dag, soms een paar dagen niet, net wanneer ik zin heb om iets te delen. En ik kijk graag naar de foto’s van anderen.

  • Romy 5 december 2018 op 7:05 am - Beantwoord

   Goed om te horen dat jij, zo klinkt het in ieder geval, ook gewoon je eigen ding doet op Instagram. Daarmee houd je het voor jezelf ook het leukst natuurlijk 🙂

 10. Anna 4 december 2018 op 10:30 am - Beantwoord

  Wat een leuk artikel! Ikzelf vind Instagram geweldig maar ook vreselijk. Ik heb laatst een heleboel mensen ontvolgd, gewoon puur om negativiteit uit mijn social media te krijgen. Daarnaast houd ik ontzettend van de community en het delen van mijn foto’s! Liefs

  • Romy 5 december 2018 op 7:07 am - Beantwoord

   Groot gelijk heb je om mensen te ontvolgen die Instagram voor jou alleen maar minder leuk maken. Misschien is dat ook wel de truc: door te vermijden op Instagram waar jij niet blij van wordt, maak je de app meteen een stuk leuker voor jezelf 🙂

 11. Zo simpel is dan geluk 4 december 2018 op 11:02 am - Beantwoord

  Zelf ben ik niet zo actief op Instagram, op geen enkel social media platform eigenlijk. Maar ik scroll wel dagelijks even door mijn feed heen.

 12. Evelyne 4 december 2018 op 11:40 am - Beantwoord

  Ik streef niet naar dé perfecte Instagram-feed, met alle respect voor wie dat wel doet. Instagram is voor een app waar ik foto’s deel uit mijn leven. Een koffie met taart op zondag in de beste tea-room van het westelijk halfrond, een concert die ik bijwoon, .. Het hoeft niet zo fotografisch te zijn voor mij. Althans ik toch wel eens durf een foto die ik met mijn camera nam op Instagram te zetten. Anders gebeurt het snel even met mijn gsm.

  • Romy 5 december 2018 op 7:19 am - Beantwoord

   Juist leuk dat je op Instagram gewoon deelt wat jij leuk vindt en via Instagram een kijkje in je leven gaat. Ik geloof dat dat de app voor jezelf en vaak ook voor anderen het leukst houdt.

 13. Mariska 4 december 2018 op 12:09 pm - Beantwoord

  Ik vind Instagram vooral leuk om te experimenteren met fotobewerking van VSCO en, mijn productfoto’s te delen en meer persoonlijke foto’s te laten zien 🙂

  • Romy 5 december 2018 op 7:21 am - Beantwoord

   Leuk dat je Instagram voor verschillende dingen gebruikt! Zelf vind ik het ook leuk om met fotobewerking te experimenteren. Zo kun je zelfs van een foto die van origine nogal donker is, nog wat maken.

 14. Johanne 4 december 2018 op 1:10 pm - Beantwoord

  Ik heb net als velen een haat-liefdeverhouding met Instagram. Aan de ene kant verpesten al die nepperds het voor ons, maar aan de andere kant zou dat misschien ook niet zo veel moeten uitmaken. Het hangt er allemaal maar net vanaf waarvoor je je Instagram gebruikt. Als je er echt mee wil groeien (zoals ik ooit voor ogen had, haha) dan kan ik me voorstellen dat Instagram enorm frustrerend is met al die comment pods, volgers kopen en weet ik het wat. Maar als je je verwachtingen kunt bijstellen en Instagram gebruikt omdat jij dat leuk vindt en graag mooie (of minder mooie) plaatjes deelt, dan kan het hartstikke leuk zijn. En inderdaad, er zitten zo veel leuke en lieve mensen op Instagram!

  • Romy 5 december 2018 op 7:23 am - Beantwoord

   Daar heb je eigenlijk wel een goed punt! Hoe frustrerend (of niet) Instagram is, hangt maar net af van waar je het zelf voor gebruikt. Als ik de ambitie zou hebben van mijn Instagram-account een groot succes te maken, zou ik van een koude kermis thuiskomen met de minimale groei die ik doormaak, haha. Maar zolang ik het gewoon zie als een aanvulling op mijn blog en een leuke manier om foto’s te delen en andere mensen te volgen, vind ik het eigenlijk een heel leuke app.

 15. bychristiana 4 december 2018 op 8:49 pm - Beantwoord

  Haat – liefde hier, met Instagram. Het aantal hartjes dat ik de laatste tijd op mijn foto’s krijg is om te huilen. Ik zit nu op bijna 1000 volgers (en dat zijn gewoon ‘echte’ volgers dus) en ik mag blij zijn als een foto dertig likes (!!!) krijgt. W-H-Y? Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik Instagram er bij houdt om dat het ‘moet’. Helaas zijn er nog steeds veel merken en pr bureaus die alleen maar naar Instagram kijken en voor een deel zijn zij toch belangrijk voor mij, zij leveren mij namelijk producten aan waarmee ik nieuwe content kan creëren. Aan de andere kant heb ik dus ook leuke collega-bloggers via Instagram leren kennen EN leuke nieuwe plekjes. Maar ik blijf toch een die-hard blogger en absoluut geen ‘instagrammer’. Ik vind het ook onwijs zonde om te zien dat steeds meer bloggers stoppen met bloggen en alleen maar Instagrammen.

 16. irene | tussenmarsenjupiter 4 december 2018 op 9:21 pm - Beantwoord

  Ik heb maar een klein stukje van die docu gezien maar ik was wel een beetje gedegouteerd. Vooral doordat Instagram er zelf niets over wou zeggen. Dat vind ik echt niet kunnen als je zo’n groot bedrijf bent. Maar oké. Ik wou gelijk mijn profiel verwijderen. Dat heb ik gelukkig niet gedaan want ik vind het zelf ook een héél fijn medium. Ik heb wel eens grote kuis gehouden in de mensen die ik volgde (nog maar eens), maar ook in de mensen die mij volgden en ik heb mijn profiel op privé gezet. Het voelt nu toch wat beter zo. Ik vind het een super inspirerende plek en heb ook het gevoel dat het ‘klein’ is, wat natuurlijk allesbehalve zo is.

  • Romy 5 december 2018 op 7:37 am - Beantwoord

   Wat kan Instagram soms toch raar doen qua aantallen likes en volgers. Dat zal vast wel iets met het algoritme te maken hebben. Ik heb ook het idee dat ik vast sneller zou groeien wanneer ik bijvoorbeeld 10x op een dag foto’s van anderen ga liken en becommentariëren. Maar net als jij steek ik die tijd liever in mijn blog. Inderdaad zonde dat veel bloggers nu volledig op Instagram lijken over te gaan. Ik mis het weleens dat mijn Bloglovin-feed tegenwoordig veel minder vol staat met leuke blogartikelen om te lezen.

  • Romy 5 december 2018 op 7:39 am - Beantwoord

   Goed dat je, in plaats van je account te verwijderen, hebt besloten om kritisch te kijken naar accounts die je volgt en naar je eigen volgers. Ik denk dat je er op die manier al veel meer een app van maakt die je blij maakt. Gelukkig zijn er naast de vele spelletjes achter Instagram ook nog genoeg leuke elementen aan het hebben van een Instagram-account.

 17. Saskia 4 december 2018 op 9:27 pm - Beantwoord

  Ik hou erg van Instagram, het medium wat ik dek ik het meeste gebruik en het leukste vind 🙂
  Ik gebruik hem dan ook vaak voor foto’s op mijn blog…

  • Romy 5 december 2018 op 7:40 am - Beantwoord

   Leuk om te horen dat jij juist heel enthousiast bent over Instagram. Ik beleef zelf ook van de verschillende social media absoluut het meeste plezier aan Instagram 🙂

 18. Daenelia 4 december 2018 op 9:55 pm - Beantwoord

  Ik heb IG van mijn telefoon afgegooid. Vond er eigenlijk niks aan, behalve Nathan Fillion, dan. Het zijn te vaak nietszeggende foto’s voor mij. Als ik dan 10 min scroll en eigenlijk niks meer zie, dan is dat 10 minuten verspilde tijd.

 19. Femke 4 december 2018 op 9:58 pm - Beantwoord

  Leuk hoe je dit schrijft, want in mijn ogen is er ook gewoon genoeg wel leuk aan Instagram :-). Vooral contact leggen met anderen vind in leuk.

  • Romy 5 december 2018 op 7:40 am - Beantwoord

   Absoluut! Gelukkig is er naast de soms bijzondere praktijken op Instagram ook nog genoeg heel leuk aan de app. Ik vind het ook nog altijd heerlijk om met Instagram bezig te zijn.

 20. Els 5 december 2018 op 8:03 am - Beantwoord

  Leuk zo’n andere insteek :-). Ik heb de docu ook gezien. Was best een schok. Hopelijk gaat Instagram er gauw wat aan doen!

  • Romy 5 december 2018 op 6:35 pm - Beantwoord

   Inderdaad! Het zou goed zijn als Instagram zelf ook actie onderneemt om bijvoorbeeld de vele gekochte nepvolgers aan te pakken.

 21. Ilona Wielinga 6 december 2018 op 10:50 am - Beantwoord

  Ik heb de documentaire ook gezien en was ook echt even in shock. Ik was zelf lange tijd bezig met steeds maar de ‘perfecte’ foto’s voor Instagram maken en proberen een mooie feed te creeeren. Maar sinds ik dit los heb gelaten en gewoon plaats wat ik zelf leuk vind, merk ik dat ik er veel meer plezier in heb en dat de volgers toch wel komen.

  • Romy 6 december 2018 op 9:32 pm - Beantwoord

   Grappig eigenlijk dat je soms juist meer volgers krijgt als je dat perfecte loslaat 🙂 Toch een goed teken! En inderdaad, door los te laten dat alles perfect moet zijn, maak je het ook voor jezelf een stuk leuker om met Instagram bezig te zijn.

 22. Anna 8 december 2018 op 12:34 pm - Beantwoord

  Wat een leuk artikel! Ik vond de documentaire Follow Me ook best heftig, best wel negatief ook! Hoewel Instagram niet alleen maar leuk is en er zeker ook negatieve kanten zijn, vind ik het toch een heel erg leuk (en gezellig!) platform.

  • Romy 8 december 2018 op 7:31 pm - Beantwoord

   Absoluut! Ik begrijp wel dat Instagram zeker de laatste tijd negatieve kanten heeft, maar toch wegen voor mij gelukkig de positieve kanten van Instagram nog altijd zwaarder dan de negatieve. Ik vind Instagram ook nog altijd een heel leuk platform 🙂

 23. Danielle 20 december 2018 op 12:16 am - Beantwoord

  En ook hier weer zoveel liefde, dankjewel voor de mention! <3

  • Romy 20 december 2018 op 7:42 am - Beantwoord

   Graag gedaan! 😀 Dankjewel voor je lieve reactie!