50mm3 6

Het huis uit gaan | 9x Wat mij daar leuk aan lijkt!

 • 12 februari 2019
 • 34 Reacties
Categorieën: Persoonlijk

Tja, mijn enthousiasme over mijn nieuwe woning kan ik onmogelijk onder stoelen of banken steken. Ik ga al glunderen als ik over mijn nieuwe woning praat of stiekem een ritje maak door mijn toekomstige omgeving. Natuurlijk vind ik het razend spannend om na 25 jaar het nest te verlaten. Ik laat mijn vertrouwde omgeving achter, ga op mezelf wonen, zie mijn ouders, broers en de katten niet meer dagelijks en ga een spannende nieuwe fase in. Toch is het vooral een fase waar ik erg naar uitzie. Wat me zo leuk lijkt aan het huis uit gaan? Dit zijn 9 punten die volgens mij fijn zijn aan een eigen stekkie.

leuk aan het huis uit gaan

Wat mij leuk lijkt aan het huis uit gaan?

 • Vrijheid! Gelukkig kan ik bij mijn ouders ook prima mijn eigen gang gaan. Toch geeft een eigen woning nog net wat meer vrijheid. Ik hoef niemand in te lichten als ik later thuiskom voor het eten. Ik kan altijd zonder overleg mensen uitnodigen. En ik hoef ook niet te wachten totdat het mijn “beurt” is om onder de douche te stappen nadat de rest van het gezin is geweest. Lijkt me stiekem best fijn!
 • Zelf het menu en de inhoud van mijn keukenkastjes bepalen. Het lijkt me stiekem héérlijk (letterlijk en figuurlijk!) aan het huis uit gaan om zelf te bepalen wat er in mijn winkelmandje belandt. Ik ben niet zo van het snoepen en snacken, dus het is niet zo dat er opeens tien repen chocola mee naar huis gaan. Maar ik kan straks wel altijd het brood kopen dat ik het allerlekkerst vind en zelf bepalen of ik voor een huismerk of voor de duurdere variant pindakaas ga. En rode bietjes? Ik bepaal bij dezen dat die nooit meer op mijn bord zullen belanden. (Sorry, mam!)
 • Nieuwe kanten van mezelf ontdekken. De afgelopen twee jaar ben ik al volop veranderd. Vooral sinds mijn baanwissel heb ik gemerkt dat ik een stuk volwassener ben geworden. Ik sta meer open voor uitdagingen en heb het idee dat ik meer en meer ontdek wie ik ben en wat ik wil. Als ik op mezelf aangewezen ben en in een nieuwe omgeving woon, zal dat proces van volwassen worden vast alleen maar nóg sneller gaan. Wie weet zal het ook mijn zelfvertrouwen een extra duwtje in de positieve richting geven.
 • Nieuwe mensen leren kennen. De voornaamste reden dat ik op mezelf wonen ook wel spannend vind, is dat ik soms bang ben voor eenzaamheid. Toch denk ik dat alleen wonen mijn sociale leven vooral een positieve boost zal geven. Juist omdat ik graag mensen om me heen heb, ga ik op zoek naar een leuke sportschool in de buurt, wil ik vaker mensen uitnodigen of juist bij anderen langsgaan. En wie weet heb ik nog leuke buren ook!
 • Een eigen kat! Hoewel ik onze katten Paco en Lily ontzettend ga missen als ik op mezelf woon, vind ik het idee van een eigen kat nu al geweldig. Ik ben in de 25 jaar dat ik nu leef niet anders gewend dan katten om me heen te hebben. Het idee dat ik straks zelf een beestje verzorg en mijn kersverse huisje kan delen met een lieve poes vind ik zó bijzonder. Als ik alles heb ingericht en in die zin gesetteld ben, ga ik met veel plezier naar het asiel om daar een harig vriendinnetje uit te zoeken. Het lijstje met namen ligt zelfs al klaar!
leuk aan het huis uit gaan
 • Mijn huis, mijn regels. Ha, dit klinkt nu alsof ik als een losgeslagen puber volop huisfeesten ga geven. Niets is minder waar! Maar het lijkt me best fijn om bijvoorbeeld zelf te bepalen wanneer en waar ik dingen opruim zonder dat ik daar iemand mee lastig val. Of om de waterkoker wél midden op het aanrecht te laten staan, omdat ik dat de perfecte plek vind. It’s all in the details!
 • Een berging om zooi op te bergen. Oké, Marie Kondo zou vast niet trots op me zijn als ze dit hoort. Maar stiekem vind ik het geen slecht vooruitzicht dat ik straks een ruime berging onder mijn appartement heb waarin ik spullen kan stoppen die ik niet dagelijks gebruik. Begrijp me niet verkeerd: ik ben geen hoarder met ontplofte kasten. Maar ik zal wel ontzettend blij zijn als ik bijvoorbeeld mijn mappen met administratie en kerstdecoratie daar een plekje kan geven in plaats van dat soort spullen continu om me heen te hebben.
 • Thuis-thuis komen wordt extra bijzonder. Ik heb al van veel mensen gehoord dat thuiskomen bij je ouders nóg leuker wordt wanneer je een eigen plekje hebt. Nu ik thuis woon, spreek ik hen natuurlijk elke dag. Straks wordt het toch net iets specialer als je thuis op visite bent om iets leuks te delen of om gewoon eens bij te kletsen met een kop thee. Overigens lijkt het me stiekem ook heel bijzonder om mijn ouders in mijn eigen appartement uit te nodigen. Alsof de rollen dan zijn omgedraaid!
 • Alles inrichten naar mijn eigen smaak. En natuurlijk mag het hele proces naar mijn droominterieur niet ontbreken in dit lijstje met leuke dingen aan het huis uit gaan. Geweldig vind ik het dat ik eindelijk mijn fantasieën over mijn eigen droominterieur op een echt huis kan loslaten. Ik kan nu eindelijk naar hartenlust interieurshoppen. En het idee dat mijn gedroomde interieur niet meer alleen op mijn overvolle Pinterest-bord maar straks ook in een echt huis te bewonderen is, voelt nu al te gek.

Het huis uit gaan en mijn droominterieur

Met het inrichten ben ik overigens al volop bezig. Ik liet eerder de spullen zien die ik al voor mijn huis heb gekocht. Daar kan ik inmiddels een gave salontafel (gekocht via Marktplaats) aan toevoegen. Waar ik nog naar op zoek ben, zijn onder andere gordijnen voor mijn slaapkamer. Daarbij wist het gordijnenmerk Veneta.com direct mijn aandacht te trekken. Je kunt hier gordijnen van mooie kwaliteit bestellen in allerlei soorten, maten en kleuren. Ik kwam Veneta.com voor het eerst tegen bij Christiana en was direct weg van de mooie velours gordijnen van dit merk. Maar ook de diverse wave gordijnen lijken me wel wat. Daar ga ik zeker eens tussen neuzen voor de nodige inspiratie.

Al met al kan ik niet wachten tot de sleuteloverdracht begin maart. En tot die tijd fantaseer ik volop over mijn nieuwe interieur en de andere 7 punten uit het lijstje hierboven. Ook geniet ik tot die tijd natuurlijk extra van de fijne momenten die ik nu nog heb in mijn ouderlijk huis, samen met mijn ouders, broers en de katten.

Wat vond jij het leukst aan het huis uit gaan? Of wat lijkt jou er leuk aan?

leuk aan het huis uit gaan

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Shirley 12 februari 2019 op 7:09 am - Beantwoord

  Begin maart komt nu zo dichtbij! Bij mij was de overgang naar op mezelf wonen eigenlijk heel smooth. Waar ik stiekem vooral aan toe was, was daten zonder dat mijn moeder en zusje er alles van wisten, haha. En dat terwijl ik zelden datete eigenlijk.

  • Romy 13 februari 2019 op 7:16 am - Beantwoord

   Haha, ik moet zeggen dat ik dat punt wel herken. Ook ik heb niet bepaald wekelijks dates, maar het lijkt me stiekem wel heerlijk om niet altijd direct na een date de vraag “En, hoe was het?” te krijgen 😉

 2. bychristiana 12 februari 2019 op 7:47 am - Beantwoord

  Pfoeh, dat is bij mij in middels al wat jaartjes geleden. Direct na mijn eindexamen heb ik 2,5 maand in Zuid Frankrijk gewerkt en daarna ging ik op kamers. Ik kan me herinneren dat ik in Frankrijk echt de tijd van mijn leven gehad. Het voelde zo ‘vrij’. En eenmaal op kamers? Ik vond vooral het zelf kunnen bepalen van alles erg fijn; zelf bepalen wat je eet, wanneer je thuiskomt, aan niemand verantwoording hoeven afleggen. En natuurlijk alles inrichten naar je eigen smaak. Er echt helemaal je eigen paleisje van maken;-)

 3. Darina 12 februari 2019 op 7:55 am - Beantwoord

  Dat is bij mij al heel lang geleden. Weet nog wel dat ik het fijn vond om mijn eigen gang te gaan en eigen beslissingen te nemen.

 4. Jenn 12 februari 2019 op 8:02 am - Beantwoord

  Wat ik het fijnst vond aan het huis uit gaan was denk ik toch het idee van een eigen plekje, mijn eigen gang kunnen gaan, geen verantwoording af hoeven leggen, echt die vrijheid. Niet dat ik bij mijn ouders nou zo streng gecontroleerd werd hoor. Ik heb het altijd goed gehad, maar op een gegeven moment was ik er gewoon aan toe om op mezelf te gaan.

  • Romy 13 februari 2019 op 7:17 am - Beantwoord

   Wat een prachtige ervaring dat je in je eentje in Frankrijk bent gaan werken. Best wel stoer ook, zeker op die leeftijd! Ik zie zelf ook wel echt uit naar dat gevoel van heel veel vrijheid én naar mijn geheel eigen inrichting 🙂

  • Romy 13 februari 2019 op 7:21 am - Beantwoord

   Inderdaad precies wat jij zegt! Ik heb het gelukkig ook heel goed bij mijn ouders thuis, maar een plekje voor mezelf voelt wel echt als een stap waar ik aan toe ben.

 5. Yvonne 12 februari 2019 op 8:33 am - Beantwoord

  Eens met al jouw punten!! Alleen de kat is er uiteindelijk nooit gekomen. Dat wilde ik wel altijd, maar in mijn eerste huurwoningen mocht het niet, en inmiddels hoef ik geen huisdier meer. De vrijheid om weg te kunnen zonder iets te moeten regelen vinden we te belangrijk. Al heb ik wel een konijn gehad in mijn vorige huisje, dus toch een beetje mijn wens van wonen met een eigen huisdier waargemaakt ;)|

  • Romy 13 februari 2019 op 7:22 am - Beantwoord

   Een huisdier levert inderdaad wel extra verplichtingen op. Dat is ook wel iets waar ik over heb nagedacht. Toch vind ik de gezelligheid van een kat die verplichtingen wel waard op dit moment 🙂 Maar een konijn hebben is natuurlijk ook heel leuk!

 6. Irene 12 februari 2019 op 8:41 am - Beantwoord

  Haha dat je dan eindelijk volledig zelf mag beslissen wat je in huis haalt qua eten vond ik ook héél leuk! En ook gewoon dat ik nu, als ik daar zin in heb, in de week frietjes kan eten :p Maar ik denk dat ik het inrichten en het elke dag echt thuis komen wel het allerleukste vind. Wij zullen komende zomer twee jaar in ons huis wonen en ik vind het soms nog altijd gek dat we gewoon een eigen huis hebben. Zo’n bijzonder gevoel! Geniet maar van de voorpret! ^^

 7. Audrey 12 februari 2019 op 8:43 am - Beantwoord

  Ik kan je hele lijstje bevestigen! Of ja, op die kat na dan. Ik had mijn eigen hond al toen ik bij mijn ouders woonde en zij ging mee. Maakte ook direct een thuis van mijn huis 🙂

  Ik vind de vrijheid inderdaad ook echt heerlijk. Dat je zelf alle verantwoordelijkheid draagt en dat jij de enige bent die er last van heeft als iets in de weg ligt of al even niet schoongemaakt is, haha. O, en ik vind het ook echt leuk om mijn ouders te eten te vragen oid. Mijn ouders wonen in hetzelfde dorp en ik liep een keer naar de supermarkt toen mijn moeder ook echt net aankwam 😉 Hebben we samen gewinkeld en omdat ik iets meer had meegenomen dan verwacht, gaf ze me een lift en is ze thee komen drinken. Superleuk!

  • Romy 13 februari 2019 op 7:24 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! En mooi om te horen dat jullie eigen woning ook zo goed bevalt. Het lijkt mij ook zo bijzonder om straks te kunnen zeggen dat ik een eigen huis heb. Net wat je zegt, dan voelt thuis komen waarschijnlijk nóg meer als thuis 🙂

  • Romy 13 februari 2019 op 7:27 am - Beantwoord

   Wat mooi om te horen wat jou zo goed bevalt aan het op jezelf wonen! En extra fijn natuurlijk dat je hond mee kon 🙂 Hoe leuk dat je je moeder toevallig tegenkwam en op de thee kon uitnodigen. Dat soort dingen lijken mij ook wel extra bijzonder als ik straks een plekje voor mezelf heb.

 8. Anna 12 februari 2019 op 9:48 am - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen! Die vrijheid is inderdaad zo fijn, ik snap precies wat je bedoelt. Ik denk ook niet dat ik het tot mijn 25e had volgehouden bij mijn ouders, haha (sorry pap en mam) 😀 Ik woon nu alweer 5 jaar op mezelf en het bevalt me eigenlijk steeds beter :’). Met de Kerst heb ik een weekje bij mijn ouders gelogeerd en dat was leuk, maar net iets te lang, als je begrijpt wat ik bedoel :p. Ik ben echt heel benieuwd naar je nieuwe plekje, wat leuk dat je ook een kat neemt! Dat wil ik ook heel graag, wanneer ik een iets groter plekje heb. Tof dat je ook wat spullen via Marktplaats hebt gevonden, soms staan er echt hele leuke dingen op!

  • Romy 13 februari 2019 op 7:36 am - Beantwoord

   Haha, het voelt bij mij ook wel echt als tijd om op mezelf te gaan, hoewel ik het gelukkig bij mijn ouders ook altijd prima heb gehad. Maar ik kan me voorstellen dat teruggaan (al is het maar een week) van op jezelf wonen naar bij je ouders wonen, al helemaal een flinke stap is, haha. Je moet dan toch weer een stukje van je vrijheid inleveren.
   Wat leuk dat jij ook een eigen kat zou willen als je wat groter woont! Het is ook altijd mijn droom geweest om een eigen kat te nemen. Het brengt wel wat verplichtingen met zich mee, maar die heb ik graag over voor alle liefde en gezelligheid die zo’n beestje brengt 🙂 Zeker als ik straks alleen woon.

 9. Zo simpel is dan geluk 12 februari 2019 op 10:38 am - Beantwoord

  Jaaaaa, allemaal dingen waarom het mij ook geweldig lijkt om het huis uit te gaan. Behalve de kat, ik ben allergisch voor katten.

 10. Lizzy 12 februari 2019 op 11:00 am - Beantwoord

  Ik kan me voorstellen dat je ernaar uitkijkt om op jezelf te wonen. Zelf heb ik maar 1 jaartje in mijn leven op mijzelf gewoond (zonder huisgenoten of vriendje), en ik vond dat echt fantastisch. Dat gevoel van vrijheid is niet te vergelijken met samenwonen of met je ouders of huisgenoten wonen. Ik heb me in dat jaar eigenlijk nooit eenzaam gevoeld. Ik ging genoeg op stap met vrienden en mijn vriend, maar als ik alleen thuis was kon ik doen en laten wat ik wilde. Heerlijk!

 11. Saskia 12 februari 2019 op 12:21 pm - Beantwoord

  Ik ben al jaren het huis uit en bevalt echt prima. Erg fijn om je eigen plek te hebben en uiteraard KATTEN haha <3

 12. noor 12 februari 2019 op 2:07 pm - Beantwoord

  Mij lijkt het leukste om alles gezellig te organiseren en in te delen. Ik ben zelf een ordelijke persoon dus voor mij is het een feestje als ik de wasruimte bv optimaal kan indelen. Wasverzachters bij de wasverzachters, poetsspullen bij de poetsspullen etc 🙂 ik kijk zelf heel graag video’s hier over, soort van zenmoment haha 🙂 misschien een leuke tip: bij kruidvat België is er een 2-in-1-mop. Een aftrekker met dweil in 1 dat je kan vullen met water/vloerreiniger (wrs hebben ze dit ook in Nederland). Je kan het vergelijken met een soort van Swiffer, maar nog praktischer! Zo’n dingen vind ik super leuk om te ontdekken haha

  • Romy 13 februari 2019 op 7:38 am - Beantwoord

   Mooi om te horen dat het alleen wonen jou zo goed is bevallen! Ik vind het best wel spannend, maar tegelijkertijd lijkt dat gevoel van enorme vrijheid me wel heerlijk. Stiekem vind ik het ook wel wat hebben dat ik dan echt mijn eigen leven opbouw en op mezelf aangewezen ben. Ik denk dat je dan ook veel nieuwe dingen aan jezelf ontdekt en jezelf beter leert kennen. Lijkt me best bijzonder! 🙂

  • Romy 13 februari 2019 op 7:40 am - Beantwoord

   Haha, heerlijk toch om met dat soort video’s te ontspannen en alvast te fantaseren over je eigen goed georganiseerde plekje! Wat jij hebt met de wasruimte, heb ik met mijn hobby-/werkkamer. Ik zie nu al voor me hoe ik straks allemaal doosjes met etiketten heb staan. Lijkt me zo fijn en handig!
   Dankjewel voor de tip voor de mop trouwens! Het klinkt zeker als een praktisch ding waar ik eens naar moet kijken. Juist omdat ik nu (nog) niet zo thuis ben in de handige schoonmaakproducten en -routines, haha.

 13. Meaghan 12 februari 2019 op 3:38 pm - Beantwoord

  Leuk lijstje Romy! Ik snap dat je je erop verheugt om het huis uit te gaan! Vooral de vrijheid, je huis helemaal naar je smaak inrichten en zelf je menu mogen bepalen lijkt mij heerlijk als ik volgend jaar op mezelf ga!

 14. Lianne 12 februari 2019 op 3:42 pm - Beantwoord

  Oh ik herken elk punt op dit lijstje! Ik ben op mijn 23e het huis uit gegaan en toen heb 2 jaar op mezelf gewoond. Zo heerlijk dat ik kon doen wat ik zelf wilde. Als ik eens geen zin had om de was te doen of om te koken liet ik het gewoon lekker gaan en ik kon doen en laten wat ik wilde! Alleen het nadeel was dat ik me soms inderdaad wel eens eenzaam voelde, omdat ik geen familie of vriendinnen in de buurt had wonen, maar ach, dat heb ik overleefd. En de kat is er in mijn appartement niet van gekomen, dat was daar niet zo handig omdat ik wist dat ik daar toch niet voor de langere termijn bleef. Die kattenwens had ik uitgesteld toen we samen gingen wonen 🙂 Overigens bevalt het samenwonen me ook prima! Is inderdaad iets minder eenzaam.

  • Romy 13 februari 2019 op 7:44 am - Beantwoord

   Prachtig om te horen dat het op jezelf wonen jou zo goed is bevallen! Ik denk dat de stap naar een eigen huisje je toch in één keer een stuk volwassener maakt, en dat is al heel waardevol op zich 🙂 En ook heel mooi natuurlijk dat het samenwonen net zo goed bevalt én dat jullie nu wel twee lieve katten in huis hebben 🙂
   Op mezelf wonen lijkt mij ook weleens wat eenzaam. Het scheelt dat ik met 20 minuten fietsen bij mijn ouders ben en een paar vrienden in de buurt heb wonen, maar soms kan ik me er wel druk over maken of ik niet alleen zal zijn. Waarschijnlijk zal het in de praktijk straks wel meevallen en met een kat erbij is het sowieso nooit helemaal stil in huis 😉

 15. Anouk 12 februari 2019 op 5:40 pm - Beantwoord

  Ik vind het heerlijk om naar mijn ouders te gaan! Ik ben nu een half jaar uit huis, en ik moest er heel erg aan wennen dat ik ze nu zo weinig zie. Waar mijn eigen huisje soms nog wat onwennig is (waar had je het … ook alweer gelaten?) Kan je bij je ouders alles vinden in een tel, heerlijk! Bietjes lus ik wel, maar asperges mis ik absoluut niet. En nu ik geen rekening hoef te houden met mijn ouders en broertje eet ik veel vaker vegetarisch:)

 16. Evelyne 12 februari 2019 op 8:02 pm - Beantwoord

  Ik woon nog thuis en droom stiekem wel eens van het huis uit te gaan. Daar het onderwerp hier nogal gevoelig ligt praat ik er niet zo veel over. Wat mij vooral leuk lijkt aan het uit huis gaan en op jezelf te gaan wonen, is de vrijheid die je hebt. Je interieur aankleden zoals jij het wil, alles in de kasten sorteren zoals jij het wil, .. Lijkt mij leuk 😉 Oh en wanneer ik ooit toch uit huis ga is het eerste wat ik doe als ik geïnstalleerd ben, een kat nemen. Sinds onze laatste 2 katten vergiftigd zijn geweest, wil mama geen nieuwe katten meer. We hebben er veel te veel van afgezien. Ik merk nu wel dat ik het na al die tijd wel begin te missen, een kat in huis (tuin in ons geval, want die mochten niet binnen..)

  • Romy 13 februari 2019 op 7:47 am - Beantwoord

   Zeker als je gewend bent om met katten samen te leven, snap ik dat het wel een gemis is als je niet meer zo’n beestje om je heen hebt lopen. Ik vind een kat altijd zo veel gezelligheid en ook humor (in ieder geval bij onze gekke katten, haha) in huis brengen. Echt genieten! Hopelijk komt een plekje voor jezelf inclusief alle vrijheid er toch een keer van! Wel lastig, lijkt me, dat dat onderwerp bij jou thuis zo beladen is <3

 17. Simone 12 februari 2019 op 9:03 pm - Beantwoord

  Toen ik op mezelf ging, was dit ook zeker mijn lijstje geweest! Leuk om daar over na te denken he? Kun je al hard gaan aftellen?

  • Romy 13 februari 2019 op 7:48 am - Beantwoord

   Zeker! Alleen al het fantaseren over alle punten van dit lijstje is al leuk! Ik ben nu al echt aan het aftellen. Nog iets minder dan drie weken totdat ik de sleutel krijg, dus dat komt al steeds dichterbij 🙂

 18. Nikita 15 februari 2019 op 8:41 am - Beantwoord

  Ik woon nog thuis, ik ben ook helemaal nog niet klaar om op mezelf te wonen. Ook niet om op kamers te gaan in de stad waar ik studeer. Dat kost mij heel veel pendeltijd, maar ik weet niet of ik zo gelukkig zou zijn op kamers. Of ‘op kot’ zoals we in België altijd zeggen. Maar ik merk wel dat ik langzaamaan begin te weten wat mijn stijl is om in te leven en in welke stijl ik me het beste vind. In mijn kamer hangen er inmiddels 9 dromenvangers. Ik vrees dat dat er alleen maar meer gaan worden haha. En heel veel kaarsjes later! Ik zou het liefst van al in Brugge wonen trouwens. Zoals ik al heel vaak heb gezegd, ik heb mijn hart verloren in die stad. Of aan die stad. In die stad klinkt alsof ik er de liefde van mijn leven heb ontmoet haha. Ik heb er wel mijn grootste passie gevonden. Ik mis Brugge nog elke dag. Toen ik twee weken geleden in Brugge was met vrienden, heb ik daar zo van genoten! Zalig 🙂

  • Romy 15 februari 2019 op 3:16 pm - Beantwoord

   Geen probleem toch dat je er nog niet klaar voor bent om op kamers te gaan! Op jouw leeftijd was ik daar ook nog totaal niet mee bezig. Ik heb bewust al die jaren gespaard zodat ik meteen een wat groter appartement zou kunnen kopen als ik het huis uit zou gaan. Nog altijd blij met die keuze! 🙂 Pas het afgelopen jaar kreeg ik echt de kriebels om op mezelf te gaan wonen. Bij jou komt dat vast ook over een paar jaar wel vanzelf.
   Wat mooi om te horen dat je dromenvangers hebt om van je kamer echt een thuis te maken. En ik kan me heel goed voorstellen dat je maar al te graag in Brugge zou willen wonen. Dat is ook gewoon een prachtige stad, zeker als je er heel veel mooie herinneringen aan hebt.

 19. Mariska 15 februari 2019 op 9:26 am - Beantwoord

  Wat leuk dat je ook in je nieuwe woning een kat gaat nemen uit het asiel. Dat is het zo waard! En vrijheid is inderdaad ook super fijn.

  • Romy 15 februari 2019 op 3:27 pm - Beantwoord

   Ik zie er ook al echt naar uit om binnenkort een kat te gaan uitzoeken. Zo’n beestje brengt heel wat gezelligheid in huis, dus dat is de extra verantwoordelijkheid die een kat kost ook wat mij betreft meer dan waard 🙂

Recente blogs

12 vrolijke truien met bloemenprint voor de winter

12 november 2017|Outfits|

In de winter zijn de dikke vesten en warme truien bij mij niet aan te slepen. In een mooie trui ben ik net iets beter bestand tegen de kou. Voor de komende winter was ik nog op zoek naar een nieuw exemplaar. En niet zomaar één. Het moest wel een vrolijke trui zijn. Omdat vrolijkheid voor mij gelijkstaat aan kleuren en mooie bloemen, ging ik op zoek naar de perfecte truien met bloemenprint. Ik vond online 12 mooie exemplaren, waarvan ik er eentje bestelde. Weet jij uit deze 12 truien met bloemenprint de trui te pikken die ik uiteindelijk heb gekozen?