winactie knutselen

Een artikel met weinig woorden? Zo vind je ze niet vaak op mijn blog. Maar vandaag heb ik eens niet een hele reeks hersenspinsels of een lijstje met anekdotes voor je klaarstaan. Nee, ik geef een klein pakketje met leuke spullen weg. Omdat ik gisteren jarig was. Omdat ik zin heb om – soort van – uit te delen. Omdat ik het leuk vind om iemand blij te maken. En omdat knutselen natuurlijk altijd een goed idee is, maar nu al helemaal.

Een creatief pakketje

Al een tijdje terug heb ik plannen gesmeed voor een winactie, dus veel van de spullen lagen ongeduldig te wachten totdat ik ze eindelijk zou weggeven. Nu is het zover! Aangezien ik zelf in deze coronaperiode regelmatig aan het knutselen sla, heb ik er een creatief pakketje van gemaakt. Kun je je mooi mee uitleven! Je hoeft trouwens geen creabea te zijn om hiermee uit de voeten te kunnen. Je kunt er ook gewoon cadeautjes mee opleuken of een notitieboekje mee versieren. Ik zou zeggen: laat je creativiteit de vrije loop.

winactie knutselen
winactie knutselen

Wat zit er in het pakketje?

In het pakketje zitten onder andere twee notitieboekjes (het boekje met groene bladeren is heerlijk zacht!), een hele lading stickers, vrolijke pennen en een setje met Aqua Markers. Die markers zijn bij mij groot favoriet. Ik liet eerder al de kaarten zien die ik met mijn eigen markers heb gemaakt. Verder vind je in het pakketje de servetten waarmee ik eerder deze twee kaarten maakte én (het grote hoogtepunt!) een paar zakjes van mijn absolute lievelingsthee. Die moet je geproefd hebben! Daarom sta ik speciaal voor deze giveaway 4 zakjes van deze overheerlijke thee af.

De “spelregels”

En omdat ik niet zo houd van dingen moeilijker maken dan nodig is, is meedoen een makkie.

 • Iedereen mag meedoen. Maakt niet uit of je in Nederland, België of op een exotisch eiland woont (of ergens daartussenin).
 • De winnaar wordt willekeurig getrokken via Random.org na afloop van de winactie.
 • De winactie loopt t/m 31 mei 2020. Op 1 juni ontvangt de winnaar persoonlijk bericht van mij.
 • Als de winnaar niet binnen 5 dagen heeft gereageerd, kies ik (ook via Random.org) een nieuwe winnaar.

Om kans te maken, hoef je geen ingewikkelde stappen te zetten. Een marathon lopen of liedjes zingen is ook nergens voor nodig. Je hoeft alleen het volgende te doen om dit pakketje te kunnen winnen:

 1. Laat een reactie achter onder dit artikel en deel in die reactie jouw favoriete bezigheid op dit moment. Vind ik leuk om te weten!
 2. Volg Vaker Vrolijk via Facebook of Instagram. Natuurlijk mag je me ook op andere plekken volgen, zoals op Pinterest. Maar niets is verplicht!

Easy peasy, toch?! Zou leuk zijn als je meedoet! Dan ben jij misschien wel degene die binnenkort een leuk pakketje in de brievenbus mag verwachten.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Esther 26 mei 2020 op 6:54 am - Beantwoord

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik houd een journal bij, dus knutsel spulletjes komen altijd van pas. En daarnaast is mijn favoriete bezigheid lezen. Het 19e boek van dit jaar is bijna uit.

 2. dorien 26 mei 2020 op 7:10 am - Beantwoord

  Ik hou me voornamelijk bezig met fotograferen..vanochtend om 5 uur stond ik al op mijn hei voor de zonsopkomst.

  • Iris 26 mei 2020 op 7:17 am - Beantwoord

   Nog proficiat met je verjaardag! Zelf ben ik in mijn vrije tijd de laatste weken druk bezig met mondkapjes maken voor mijn gezin, collega’s en vrienden. In normale tijden maak ik kledij voor mijn kinderen en mezelf. Mijn dochter is heel creatief en dit pakketje zou haar super blij maken in deze bizarre tijden.

  • Claire 27 mei 2020 op 7:21 pm - Beantwoord

   Wat een gezellig en vrolijk setje. Wat ik het liefst doe? Wandelen, koken, tuinieren, lezen, haken, ceramiek stippen en knutselen. Kortom, zelfs in coronatijd heb ik tijd tekort!!

 3. Natasja 26 mei 2020 op 7:48 am - Beantwoord

  Goedemorgen. Alsnog gefeliciteerd!
  Hier ben ik thuis met de kinderen, ze gaan om de dag naar school. Wanneer ze thuis zijn help ik ze met het huiswerk. Knutselen we samen. We maken dan vooral kaartjes voor mensen die het volgens ons wel extra kunnen gebruiken nu. Voor de jarige in de klas en familie. Daarnaast is het leuk om nieuwe recepten uit te proberen.

 4. Jantine 26 mei 2020 op 8:12 am - Beantwoord

  Leuk Romy! Ik loot graag mee!
  Momenteel knutsel ik wat minder (hoewel ik gisteren wel weer even in de flow raakte en wat kaarten maakte). Ik lees heel veel op het moment, heerlijk, zo’n boek om in weg te duiken.
  Groetjes
  Jantine

 5. Nynke B 26 mei 2020 op 8:59 am - Beantwoord

  Mijn favoriete bezigheid op dit moment…net als veel mensen ben ik aan het puzzelen geslagen. De Jan van Haasteren puzzels zijn favoriet. Daarnaast loop ik mijn bijna dagelijkse hardlooprondje, bak ik elke week wel brood en moet er verder gewoon gewerkt worden.

 6. Janne 26 mei 2020 op 9:00 am - Beantwoord

  Leuk! Ik doe graag mee.
  Mijn favoriete bezigheid op dit moment is het haken van kleine cactusjes, volgens de patronen van deze site: http://zoecreates.co.uk/mini-crochet-cactus-series-the-prickly-pear-cactus/
  Ik geef er mijn eigen draai aan — alle cactussen krijgen extra veel vrolijk gekleurde bloemetjes.
  Het zijn de makkelijkste planten die je kunt hebben, want ze hebben geen water nodig en gaan nooit dood.

 7. Sandra 26 mei 2020 op 9:28 am - Beantwoord

  Leuk! Mijn favoriete bezigheid is op dit moment in huis rommelen of creatief bezig zijn. Ook lekker in de tuin aan de slag kan ik echt van genieten.

 8. Simone 26 mei 2020 op 9:37 am - Beantwoord

  Hoi, wat een leuke win-actie!
  Wat ik nu het liefste doe in deze tijd is via een besloten Facebookgroep elke maand iemand, die ik niet ken, een kaartje sturen. Daarmee bemoedig ik iemand in deze gekke tijd. Het is erg leuk om te doen en om zelf ook iedere maand een kaartje te krijgen.

 9. Frans Leemker 26 mei 2020 op 9:38 am - Beantwoord

  Leuke actie.
  Ik heb veel liefhebberijen. Waaronder kaarten maken, hiervoor zijn de aquamarkers welkom. Verder Postcrossing (kaarten sturen en ontvangen over de hele wereld), lezen. En (als het mooi weer is) een wandeling of fietstocht maken.

 10. Naomi 26 mei 2020 op 9:56 am - Beantwoord

  Leuk, zo’n actie! Ik doe niet mee. Heb vorig jaar al een heerlijk pakket van je gewonnen en ben er nog niet helemaal doorheen. Ik denk trouwens wel altijd even aan je als ik met die spullen bezig ben;). Mag voorlopig even geen nieuwe knutselspullen meer;). Dus ik zou zeggen: veel plezier voor de winnaar!

 11. johanna 26 mei 2020 op 10:44 am - Beantwoord

  Leuke actie, maar ik volg je niet op facebook of insta, eenvoudigwrg omdat ik geen account heb, dus doe ik niet mee! En de verzendkosten zijn ook zinloos hoog, alhoewel mijn schoonmoeder bij jou in de buurt woont. En dat een mogelijkheid zou zijn. Maar het motiveert om zelf weer eens zulke spullen op te zoeken.

 12. Chayenne 26 mei 2020 op 12:15 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd nog! 🙂

  De afgelopen periode heb ik m’n aquarel spullen weer uit de kast gehaald en handletteren vind ik ook super leuk om te doen en leuke kaarten mee te maken. Verder bak ik het liefste iedere dag iets lekkers en geniet ik van het heerlijke weer tijdens het hardlopen.

  Ik kende je blog nog niet, maar ga je zeker volgen. De komende tijd heb ik weer genoeg leesvoer en inspiratie om aan de slag te gaan haha.

 13. Kristel Gubbels-daemen 26 mei 2020 op 5:08 pm - Beantwoord

  Favoriete bezigheid spellen spelen en knutselen met mijn dochters. Heerlijk genieten samen.

 14. zwartraafje 26 mei 2020 op 5:09 pm - Beantwoord

  Wat een fijne winactie Romy. Ik ben eigenlijk heel blij dat we geen marathon moeten lopen (fysiek niet haalbaar) of een liedje moeten zingen (dat wil ik jullie oren niet aandoen). Eén favoriete bezigheid uitkiezen is trouwens ook een uitdaging dus vermeld ik er gewoon meerdere. Bij mij persoonlijk zijn dat voornamelijk knutselen, lezen, bloggen en mijn bullet journal bijhouden. Ik volg tot nu toe denk ik enkel je blog dus ik ga je snel nog even volgen via Facebook of Instagram.

 15. Mitchel 26 mei 2020 op 5:47 pm - Beantwoord

  Deze periode besteed ik goed aan het schrijven. Zo is er een nieuw verhaal geboren en lees en luister ik vaker naar een verhaal.
  Ik volg je natuurlijk al op Instagram en Facebook 😀

 16. Anita te Gussinklo 26 mei 2020 op 8:56 pm - Beantwoord

  Leuke actie, normaal gesproken organiseer ik 1x per maand een bingo voor 50+ maar door corona ligt dat nu stil.
  Ben wel aan het voorbereiden voor als het weer mag en de prijsjes probeer ik dan zo leuk mogelijk in te pakken.
  Vaak in cylfaan zodat je nog goed kunt zien wat er in zit, leuk kaartje erop

 17. craftyvox 26 mei 2020 op 10:27 pm - Beantwoord

  Wat leuk Romy, ik doe graag mee! Momenteel zijn mijn favoriete activiteiten fietsen, lezen en fotograferen..best goed goed te combineren trouwens zeker met dit mooie weer. Ik fröbel ook graag maar dat staat momenteel op een laag pitje. Al heb ik er wel weer superveel zin in nu ik recentelijk mijn hobbykamer in ere heb hersteld. 🙂
  Nog van harte gefeliciteerd trouwens!

 18. Krissie 26 mei 2020 op 10:46 pm - Beantwoord

  Alsnog van harte gefeliciteerd!! Wat een tof pakketje heb je samengesteld! Net als jij ben ik dol op schrijven, bloesem en… knutselen! Vooral de afgelopen periode kwam het daar vaak van, samen met mijn kinderen en alleen. Dit weekend nog maakte ik een collage (zie mijn reactie onder je facebookpost), om vrolijk van te worden toch?! .
  Groetjes, Krissie

 19. Esther 27 mei 2020 op 1:00 am - Beantwoord

  Ik ben bezig met een eigen receptenboek. Uitproberen en als het goed smaakt, meenemen in het boek.

 20. Suus 27 mei 2020 op 5:15 am - Beantwoord

  Wat een superleuk pakketje, daar waag ik graag een kansje voor. Ik ben momenteel voornamelijk veel aan het lezen en Netflixen.

  Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26).

 21. wilmsen anita 27 mei 2020 op 7:09 am - Beantwoord

  In de voormiddag puzzel ik vaak en in de namiddag ga ik fietsen

 22. Monique 27 mei 2020 op 7:10 am - Beantwoord

  Wat een leuke actie, ik loot graag mee. Naast mijn fulltime werk (wat ook een hobby is , webshop), haak ik veel en ben ik altijd op zoek naar leuke dingen om cadeautjes te versieren , kaartjes een persoonlijk tintje te geven . Fietsen, wandelen , koken, reizen, kortom ik verveel me niet

 23. Fenny 27 mei 2020 op 7:57 am - Beantwoord

  Wauw wat een super gezellig pakketje! ik doe maar wat graag mee 😉 Wat ik nou veel doe? Nou, ik heb een dreumes van bijna 2 en een Engelse Bulldog van alweer 9 jaar oud, daar ben ik wel zoet mee 😉

  groetjes Fenny

 24. Lieve 27 mei 2020 op 8:42 am - Beantwoord

  Leuke actie. Ik doe mee voor de leefgroep van mijn dochter. Daar kunnen ze alles goed gebruiken in de creatieve.
  Lieve

 25. Yvonne 27 mei 2020 op 8:44 am - Beantwoord

  Ik ben druk bezig met het schrijven van een scriptie, maar de avonden vul ik met het uitproberen van verschillende DIY-projectjes! Zo leuk, zo simpel, en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Lekker creatief bezig zijn en even uit m’n hoofd. Heerlijk!

 26. Mariska 27 mei 2020 op 8:59 am - Beantwoord

  Naast mijn werk en studie, weet ik gelukkig ook nog genoeg tijd vrij te maken om lekker te knutselen met mijn zoon. Van vogelhuisjes timmeren tot kaarten voor de familie maken: we freubelen wat aan. Zo leuk!

 27. ran slag 27 mei 2020 op 9:28 am - Beantwoord

  ik doe graag mee, ik hou voornamelijk van scrapbooken en ben nu aan het decopatchen.

 28. Nanda 27 mei 2020 op 9:40 am - Beantwoord

  Hoi Romy, nog van harte gefeliciteerd met je 27 e verjaardag. Ik hoop dat je toch een mooie dag hebt gehad. Zo met deze corona tijdperk zal het wel stukken anders zijn geweest. Ook wel weer een aparte ervaring.
  Gisteren was ik in de tuin bezig, onkruid wieden en onkruid tussen de waaltjes verwijderen. Ziet er weer tip top uit. Maar ik heb een dagboek en mag graag plaatjes er bij plakken, wat ik heb gegeten, een leuk vlinder of bloem plaatje er bij. Als er iemand jarig is een sticker er bij plakken , een auto of een dier. Maar niet uit. Het vrolijkt de boel op.
  Wens Random.org en Vaker vrolijk een mooie dag toe .Geniet van alle dagen.
  Veel geluk.

  Volg je op Facebook.

 29. Ilona Wielinga 27 mei 2020 op 9:59 am - Beantwoord

  Ik doe graag mee, ik ben nu ook wel heel benieuwd naar je thee! En mijn favoriete bezigheid is wandelen met de hond terwijl ik mee playback met mijn favoriete powersongs. Ik ga helemaal los en de vreemde blikken af en toe negeer ik gewoon.

 30. Michelle van Doremalen 27 mei 2020 op 10:22 am - Beantwoord

  Leuke witactie ik zou hiermee mijn etsy orders kunnen opleuken :D. Mijn favoriete bezigheid momenteel is tekenen en aan mijn etsy werken. Ik volg je al op instagram met mijn account momoiromitchi 🙂

  • Demi 27 mei 2020 op 12:13 pm - Beantwoord

   Hey Hey!
   Van harte gefeliciteerd met je verjaardag whoepwhoep!!
   Met favoriete bezigheid in deze tijden is natuurlijk creatief bezig zijn. Mijn moeder is ook bijna jarig en ik wil graag iets leuks voor haar maken dus dan komt dit pakket helemaal van pas! dus Fingers crossed
   Groetjesss

 31. Aletta 27 mei 2020 op 10:34 am - Beantwoord

  Wat een heerlijk pakket! Ik krijg helemaal zin om te freubelen 🙂 Een fietstocht of wandeling door de natuur zijn nu mijn favoriete bezigheden. Ik hoop dat ik snel weer kan afspreken met vrienden en familie. Dat mis ik wel hoor!

 32. Safya 27 mei 2020 op 12:38 pm - Beantwoord

  Ik heb 2 boeken uit die heel lang bij mij in de kast stonden. Dus dat is een hele prestatie, al zeg ik het zelf. 🙂

  Ik ben nog maar een beginner maar ooit heb op de basisschool een middagje origami (Japanse papiervouwkunst) gedaan en bedacht dat ik dat weer eens op moest pakken. Ik kwam achter dat er ook kirigami (Japanse papiervouwkunst waarbij je kan knippen en snijden en allerlei vormen kan maken) was. Dus dat leek me nog leuker.

  Daarnaast probeer ik te oefenen op mijn brush lettering en mezelf te leren breien & haken.

  Een goede kennis is niet lang geleden bevallen van haar eerste kind. Nog niet langs geweest i.v.m. een kortdurend heftige maar gelukkig niet ernstige ziekte en de corona. Ik wil iets voor haar maken maar ben er nog niet over uit hoe ik dat vorm zou moeten geven. Misschien kan ik met al het bovenstaande en met wat hulp van je pakketje dit toveren in 1 groot crea cadeau voor haar en haar kind.

 33. Inge 27 mei 2020 op 1:53 pm - Beantwoord

  Leuk pakketje om mee te knutselen met mijn leerlingen van groep 7!

 34. Yvonne D. 27 mei 2020 op 2:14 pm - Beantwoord

  Ik houd ontzettend van fotoboeken maken, zowel digitaal als met papier en stickertjes, etc. Dat doe ik nu dan ook graag en ben bezig met een inhaalslag. Liep aardig achter, dus dit leuke pakketje zou daarom heel goed van pas komen!

 35. Stefany 27 mei 2020 op 3:00 pm - Beantwoord

  Bij deze doe ik graag mee met de actie. Ik hou mij vooral bezig met sticker kleuren, zoals dat heet. Dus een soort color by numbers, maar in plaats van kleuren doe je dit met stickers. Het werkt ontzettend rustgevend, alleen ben ik nu wel bijna door mijn voorraad heen haha.

 36. Loes 27 mei 2020 op 3:18 pm - Beantwoord

  Leukk! Ik maak nu vooral kaarten voor mijn oma’s en de oma’s van iedereen die ik ken haha, en armbandjes:)

 37. co 27 mei 2020 op 5:47 pm - Beantwoord

  allereerst nog gefeliciteerd met je verjaardag. wat een leuke aktie. ik doe graag mee. ik ben altijd bezig… op het moment met diamond painten

 38. Marian B 27 mei 2020 op 5:56 pm - Beantwoord

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een leuk pakket! Echt iets voor mijn schoonzusje. Die houdt heel erg van dit soort dingetjes. Ik zou haar er graag mee verrassen.

 39. marijksels 27 mei 2020 op 5:58 pm - Beantwoord

  Wauw wat leuk zeg! Daar kunnen weer heel wat kaarten mee gemaakt worden om op te sturen naar mensen in isolatie!

 40. Truus 27 mei 2020 op 6:24 pm - Beantwoord

  Wat een leuke actie, mijn favoriete bezigheden, wandelen, fietsen, knutselen, lezen .
  Ik heb zoveel hobby’s, ik hoef me nooit te vervelen. Heerlijk.

 41. Bea 27 mei 2020 op 6:28 pm - Beantwoord

  Leuk! Ik ben net begonnen met Kawaii tekenen 😉

 42. Yvonne 27 mei 2020 op 7:39 pm - Beantwoord

  Momenteel kan ik even niet bezig zijn met mijn favoriete hobby, diamond painten. Mijn vinger is zodanig ontstoken dat ik zelfs dit berichtje met links typ, maar een notitieboekje opleuken met te gekke stickers moet vast wel lukken en anders houden we het nog even liggen. Eens gaat het over 😉 en tot die tijd genieten we van een goed boek.

 43. Willem de Wal 27 mei 2020 op 8:43 pm - Beantwoord

  Ik heb twee favoriete bezigheden, nl.: wielrennen en lezen, dit lijkt mij een leuk pakketje om cadeau te geven aan een goede kennis van mij,

 44. Will 27 mei 2020 op 10:01 pm - Beantwoord

  Nog van harte gefeliciteerd met je 27ste verjaardag op 25 mei en nog vele jaren in gezondheid.
  Wat leuk dat je zo’n fijn knutselpakket verloot.
  Ik ben een enorme knutselaar vooral in deze coronatijd.
  Maak kaarten om te versturen, maar puzzel ook graag.
  Ik heb mij de laatste 3 maanden thuis niet verveeld.
  Volg Bloglovin en doe heel graag mee.

 45. Angela 27 mei 2020 op 10:12 pm - Beantwoord

  Heel graag waag ik een kansje. Wat mij bezig houdt op dit moment is mijn dochtertje van 11 jaar. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en is erg vatbaar voor luchtweg infecties. Ze gaat nog niet naar school, we werken elke dag samen aan haar huiswerk. Ze houdt heel erg van knutselen, het liefste aan haar grote bureau in haar kamer. Het geeft haar rust. Ze maakt de prachtigste dingen. Ik zou haar graag verrassen met dit mooie pakket.

 46. Iris Bakker 28 mei 2020 op 12:54 pm - Beantwoord

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag. En wat zien je knutsels er toch altijd leuk uit. Ik heb afgelopen weken een vlinder en een libelle ‘gedotpaint’. Nog even aflakken en dan kan ik ze buiten ophangen. Ook ben ik met een puzzel bezig van 1000 stukjes, niet zoveel, maar met de afbeelding van een lavendelveld, dus alles is paars, super moeilijk. En verder knutsel ik graag met mijn peuter en kleuter, we hebben al heel wat stoepkrijt kunstwerken gemaakt de laatste tijd.

 47. Suus 28 mei 2020 op 2:20 pm - Beantwoord

  Leuke actie, en alsnog van harte gefeliciteerd. Ik ben nieuw op je blog, maar word er nu al vrolijk van! Een van mijn favoriete bezigheden is toch wel wandelen in de prachtige bossen hier!

 48. lottie 28 mei 2020 op 5:58 pm - Beantwoord

  Skeeleren! Lekker buiten zijn in dit weer: heerlijk!

 49. anja 29 mei 2020 op 10:14 am - Beantwoord

  erg leuk in deze tijd lees ik veel maak een puzzel maar ook graag kaarten om op te sturen naar anderen

 50. Martine 29 mei 2020 op 5:36 pm - Beantwoord

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag Romy.

  Doordat ik een tijdje geen toegang had tot de boekenwinkel is m’n leeslijst enorm uitgedijd. Zo zit ik van s’morgens vroeg tot s’avonds laat in de boeken, heerlijk!

 51. Jeanne 29 mei 2020 op 5:41 pm - Beantwoord

  Leuke actie 🙂 Ik ben nu online een mandela cursus aan het volgen.

 52. Renée 29 mei 2020 op 6:05 pm - Beantwoord

  Lekker netflixen en boeken lezen 🙂

 53. Margo 29 mei 2020 op 6:32 pm - Beantwoord

  Leuke prijs. Ik doe graag mee. Ik lees graag en ben gek op mooie series.

 54. Nadine 29 mei 2020 op 11:21 pm - Beantwoord

  Ik doe graag mee! Mijn favoriete bezigheid is momenteel Grey’s Anatomy kijken. Ik zit er helemaal in en ben helemaal verslaafd!

 55. Jo’s Daughter 30 mei 2020 op 9:20 am