Winactie: mijn vrolijke kerstcadeau voor jou

Bij veel mensen liggen er rond kerst mooi ingepakte cadeautjes rond de kerstboom. Wij vieren het zelf niet met cadeaus, maar het leek me wel leuk om dit jaar aan één van jullie een kerstcadeau te geven. Gewoon om jullie te bedanken voor alles. Dat doe ik in de vorm van een winactie, waarbij je een vrolijk pakketje kunt winnen. Kans maken? Lees dan snel verder.

winactie kerstcadeau

Waarom een winactie?

Toen ik deze blog een paar maanden geleden begon, besloot ik dat ik al blij zou zijn als één of twee mensen mijn blog zouden lezen. Uiteindelijk heeft de werkelijkheid mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Ik vind het zo tof dat er elke dag mensen zijn die mijn artikelen lezen, die reageren op mijn blogs en die me volgen op social media. Het blijft heel bijzonder dat er gewoon mensen zijn die op mijn eigen kleine plekje op het wereldwijde web langskomen.  Elk berichtje dat ik ontvang, tovert weer een grote glimlach op mijn gezicht. Om jullie te bedanken voor alles wil ik graag dit pakketje weggeven.

Wat kun je winnen?

Ik heb geprobeerd om er een vrolijk en girly pakketje van te maken  met items waar ik zelf ook blij van zou worden. Alle items zijn uiteraard nieuw en bijna alles is afkomstig van HEMA. Dit zit er allemaal in het pakketje:

 • Toilettasje (of etui) met gouden ster
 • Tompouce peel-off face mask (dierproefvrij)
 • MUA velvet lip lacquer (dierproefvrij)
 • 2x HEMA nagellak (dierproefvrij)
 • Notitieboekje met goudkleurige opdruk
 • Zelfgemaakte kaart met een persoonlijke boodschap
 • Sticky notes

Wat moet je doen om kans te maken?

Ik heb besloten om het makkelijk te houden. Je hoeft dus niet zoveel te doen voor deze winactie. De enige verplichte stappen zijn:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Geef in je reactie aan welke stappen je hebt ondernomen om kans te maken.
 • Volg Vaker Vrolijk via Bloglovin.

De volgende stappen zijn optioneel, maar kunnen je een extra kans op de prijs opleveren:

 • Geef dit artikel een love of save op Bloglovin (+1).
 • Volg mij op Instagram en like de foto van deze prijs (+1).
 • Volg mij op Twitter (+1).
 • Volg mij op Facebook (+1).

In verband met de verzendkosten staat de winactie helaas alleen open voor mensen met een woonadres in Nederland. De winnaar ontvangt op 1 januari 2017  bericht via e-mail.

Dan rest mij nog jullie een geweldig mooie Tweede Kerstdag toe te wensen!

Volg:
Deel:

33 Reacties

 1. 26 december 2016 / 10:11

  Wat een leuke dingetjes heb je uitgezocht! Je hebt echt een leuke blog! Ik ga er steeds met een glimlach weg..
  Ik doe mee! Ik volg je insta al en ook je bloglovin..
  Heel veel liefs!

 2. Tanja
  26 december 2016 / 11:07

  Ik vind je blogs heel leuk om te lezen. Ik heb je op facebook en zelf heb ik geen insta.
  Leuke items heb je uitgezocht!

 3. 26 december 2016 / 11:30

  Wat lief Romy. Ik vind dit pakketje ook heel goed bij je passen. Ik ga je volgen op Bloglovin en voor de rest volg ik je al.

 4. 26 december 2016 / 12:06

  Wat ontzettend lief :) En zo leuk, dierproefvrij hihi! Ik sla hem zelf over, omdat ik flink aan het minimaliseren ben, maar hier gaat zeker iemand heel blij van worden :) Fijne 2e kerstdag meid!

 5. bwrites
  26 december 2016 / 12:58

  Hee! Wat lief zeg, dat je dit leuke pakket weggeeft. Ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit artikel een hartje gegeven.

 6. 26 december 2016 / 13:31

  Echt een leuke kerstactie, Romy! Het verbaast me niet dat je blog populair is; je verhalen en foto’s hebben gewoon een constante kwaliteit (wat heel knap is, elke dag weer). Ik vind het altijd prettig om je blog tijdens mijn ontbijt te lezen. :)

  Ik volgde je al op bloglovin, maar nu ook op Facebook en ik heb op bloglovin deze post een love gegeven. Fijne Tweede Kerstdag!
  Josephine blogde over…Fijne Feestdagen gewenst!

  • Romy
   Auteur
   26 december 2016 / 19:24

   Wat ontzettend leuk om te lezen! Dankjewel voor je mooie woorden en compliment :)
   Fijne Tweede Kerstdag!

 7. 26 december 2016 / 15:04

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee :)
  Ik volg je nu op Bloglovin’ en heb dit artikel een hartje gegeven. Ik volg je nu ook op Instagram en heb de foto die bij de winactie hoort geliked. En ik volg je ook maar direct op twitter, want de laatste tijd gebruik ik dat meer dan Bloglovin’.

  Ps. Echt heel veel respect voor de manier waarop jij in zo’n korte tijd zo professioneel bent gaan bloggen. Je schrijft heel fijn en je foto’s maken er een vrolijk geheel van. Ik reageer niet zo vaak, maar ik wilde toch even zeggen dat ik blij ben dat ik je blog ontdekt heb!

  • Romy
   Auteur
   26 december 2016 / 19:21

   Jeetje, wat een onwijs lieve reactie! Ik krijg er spontaan blosjes van op mijn wangen. Echt heel erg bedankt :)

  • Romy
   Auteur
   26 december 2016 / 19:18

   Wat ontzettend lief! Dankjewel :)

 8. Anita H.
  26 december 2016 / 21:15

  Alle stappen gedaan, dus maximale kans. ;o)

 9. Linda Raaijmakers
  26 december 2016 / 21:20

  Wat een lieve actie van je en wat een leuk pakketje :D hopelijk heb je zelf ook fijne kerstdagen gehad. En dat kaartje dat je gemaakt heb is echt mooi. Ik heb even op je pinterest zitten snuffelen aangezien ik zelf ook kaarten maak, maar ze zijn prachtig, jouw creaties. Ik doe mee voor dit pakketje hoor en daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

 10. Kirsten
  26 december 2016 / 22:10

  Ik ben wel in voor een girly winpakket : )

 11. 26 december 2016 / 22:27

  Wat een leuk pakketje, ik volg je via Bloglovin (anja2846) en via FB

 12. Lisanne
  26 december 2016 / 22:43

  Jaa! Cadeautjes geven en krijgen is altijd leuk!
  Sinds ik mama ben geef ik iets te weinig cadeautjes aan mezelf. Wel doe ik graag mee aan swaps zo leuk een cadeautjes pakket maken voor een ander. Maar zelf wat krijgen is ook wel ergggg leuk :)

 13. 26 december 2016 / 23:51

  wat een leuk pakketje, ik doe graag mee

 14. 27 december 2016 / 01:45

  Hi Romy! Heel erg lief pakketje dit! Ik heb je blog leren kennen via Montévie en je mag echt trots zijn wat je in korte tijd hebt neergezet! Je blog looks awesome en je schrijft heel prettig en over onderwerpen die iedereen denk ik wel aanspreken, met als doel van jezelf te houden en goed voor jezelf te zijn! Heel mooi!

  Ik volgde je al op Bloglovin’ maar heb het artikel ook gesaved en alle extra stappen gezet. Omdat lieve spulletjes je ook vrolijk kunnen maken!

  Oh ja, ben je al lid van de besloten groep “Bloguniverse” op Facebook? Daar kun je je artikelen per onderwerp posten. We hebben ook een rubriek winactie, kun je nog meer mensen blij maken met je artikelen! xxx
  Amina blogde over…Fashion | Hier shop je jouw party dress voor de beste prijs!

  • Romy
   Auteur
   27 december 2016 / 09:43

   Jeetje, wat een onwijs lieve reactie! Heel erg bedankt voor je mooie woorden! De groep Bloguniverse kende ik nog niet. Bedankt voor de tip! Ik ga me meteen aanmelden daar :)

 15. Wendy v V
  27 december 2016 / 11:12

  Leuk! Dit maak ook echt vrolijk.
  Ik volg via fb en bloglovin. En heb het bericht daar geliked en loved.

 16. Rozemarijn
  27 december 2016 / 11:33

  Wat lief van je. Ik doe graag mee, want ik ben vooral erg benieuwd naar het tompouce masker. Ik volg je op bloglovin en heb het bericht daar een love gegeven.

 17. 27 december 2016 / 12:24

  Wat een leuk pakketje en wat lief dat je die weggeeft aan iemand! Ik sla over, maar wil iedereen die meedoet heel veel succes wensen!
  Inge blogde over…Fijne kerst!

 18. 27 december 2016 / 16:30

  Wat een leuk pakketje ik doe graag mee en heb de volgende stappen doornomen:

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8, instagram (liekevv24), facebook (lieke van veen) , twitter (_liekeee)

  Dat tompouce masker lijkt me echt heerlijk.

 19. 27 december 2016 / 17:40

  Wat een leuk pakketje! Ik doe mee, voor een vriendin van mij.. Die kan zo’n fijn pakketje wel goed gebruiken!
  Ik heb alleen de ‘verplichte stappen gedaan’ (of nouja gedaan, ik volgde je leuke blog uiteraard al via BL ;-) )

 20. Denise
  27 december 2016 / 17:34

  Wat een leuke dingetjes kun je winnen! Succes voor mensen die meedoen, maar ik doe deze keer niet mee met de winactie :)

 21. Northflix
  27 december 2016 / 20:39

  Ik waag graag een kansje, al is het alleen maar voor het tompuce masker.
  De rest maak ik wel iemand anders blij mee.
  Ik volg je op Bloglovin! Succes allemaal!

 22. Claudia Diependaal
  28 december 2016 / 03:40

  Wat goed dat je make up dierproefvrij is. Ik doe dan ook erg graag mee. Xxxx.

 23. theFamousSpot
  28 december 2016 / 19:12

  Wat een cool pakket! Ik doe mee voor mijn stiefdochter die dit echt wel verdient!! Ik volg je op bloglovin, Twitter & Instagram. ?

 24. Marian
  28 december 2016 / 21:14

  Wat aardig en leuk dat je iemand blij gaat maken met een girly pakketje. Het tompouce peel-off face maskert maakt ook mij nieuwsgierig. Fijn dat wat je hebt opgezet zo goed gaat, een teken dat je het goed doet!

 25. Liesbeth
  30 december 2016 / 21:54

  Hoi Romy, ik kende jouw blog nog niet. Leuke artikelen! Ik doe ook graag mee met je winactie. Ik volg je op Bloglovin

 26. Yessica leidner
  31 december 2016 / 12:09

  Hoi wat een super leuke blog heb je en ik volgde je al op je blog maar nog niet op Facebook en instagram dan heb ik zojuist net wel gedaan ik doe graag mee met de winactie ik hou van winactie’s en ik heb alle stapjes opgevolgd bloglovin ,instagram en Twitter en Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge