Holiday romance 1 2 1

Winactie: mijn vrolijke kerstcadeau voor jou

 • 26 december 2016
 • 33 Reacties
Categorieën: Positiviteit

Bij veel mensen liggen er rond kerst mooi ingepakte cadeautjes rond de kerstboom. Wij vieren het zelf niet met cadeaus, maar het leek me wel leuk om dit jaar aan één van jullie een kerstcadeau te geven. Gewoon om jullie te bedanken voor alles. Dat doe ik in de vorm van een winactie, waarbij je een vrolijk pakketje kunt winnen. Kans maken? Lees dan snel verder.

winactie kerstcadeau

Waarom een winactie?

Toen ik deze blog een paar maanden geleden begon, besloot ik dat ik al blij zou zijn als één of twee mensen mijn blog zouden lezen. Uiteindelijk heeft de werkelijkheid mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Ik vind het zo tof dat er elke dag mensen zijn die mijn artikelen lezen, die reageren op mijn blogs en die me volgen op social media. Het blijft heel bijzonder dat er gewoon mensen zijn die op mijn eigen kleine plekje op het wereldwijde web langskomen.  Elk berichtje dat ik ontvang, tovert weer een grote glimlach op mijn gezicht. Om jullie te bedanken voor alles wil ik graag dit pakketje weggeven.

Wat kun je winnen?

Ik heb geprobeerd om er een vrolijk en girly pakketje van te maken  met items waar ik zelf ook blij van zou worden. Alle items zijn uiteraard nieuw en bijna alles is afkomstig van HEMA. Dit zit er allemaal in het pakketje:

 • Toilettasje (of etui) met gouden ster
 • Tompouce peel-off face mask (dierproefvrij)
 • MUA velvet lip lacquer (dierproefvrij)
 • 2x HEMA nagellak (dierproefvrij)
 • Notitieboekje met goudkleurige opdruk
 • Zelfgemaakte kaart met een persoonlijke boodschap
 • Sticky notes

Wat moet je doen om kans te maken?

Ik heb besloten om het makkelijk te houden. Je hoeft dus niet zoveel te doen voor deze winactie. De enige verplichte stappen zijn:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Geef in je reactie aan welke stappen je hebt ondernomen om kans te maken.
 • Volg Vaker Vrolijk via Bloglovin.

De volgende stappen zijn optioneel, maar kunnen je een extra kans op de prijs opleveren:

 • Geef dit artikel een love of save op Bloglovin (+1).
 • Volg mij op Instagram en like de foto van deze prijs (+1).
 • Volg mij op Twitter (+1).
 • Volg mij op Facebook (+1).

In verband met de verzendkosten staat de winactie helaas alleen open voor mensen met een woonadres in Nederland. De winnaar ontvangt op 1 januari 2017  bericht via e-mail.

Dan rest mij nog jullie een geweldig mooie Tweede Kerstdag toe te wensen!

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Anne-Marije 26 december 2016 op 10:11 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingetjes heb je uitgezocht! Je hebt echt een leuke blog! Ik ga er steeds met een glimlach weg..
  Ik doe mee! Ik volg je insta al en ook je bloglovin..
  Heel veel liefs!

 2. Tanja 26 december 2016 op 11:07 am - Beantwoord

  Ik vind je blogs heel leuk om te lezen. Ik heb je op facebook en zelf heb ik geen insta.
  Leuke items heb je uitgezocht!

 3. Claire 26 december 2016 op 11:30 am - Beantwoord

  Wat lief Romy. Ik vind dit pakketje ook heel goed bij je passen. Ik ga je volgen op Bloglovin en voor de rest volg ik je al.

 4. Mariëlle 26 december 2016 op 12:06 pm - Beantwoord

  Wat ontzettend lief 🙂 En zo leuk, dierproefvrij hihi! Ik sla hem zelf over, omdat ik flink aan het minimaliseren ben, maar hier gaat zeker iemand heel blij van worden 🙂 Fijne 2e kerstdag meid!

 5. bwrites 26 december 2016 op 12:58 pm - Beantwoord

  Hee! Wat lief zeg, dat je dit leuke pakket weggeeft. Ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit artikel een hartje gegeven.

 6. Josephine 26 december 2016 op 1:31 pm - Beantwoord

  Echt een leuke kerstactie, Romy! Het verbaast me niet dat je blog populair is; je verhalen en foto’s hebben gewoon een constante kwaliteit (wat heel knap is, elke dag weer). Ik vind het altijd prettig om je blog tijdens mijn ontbijt te lezen. 🙂

  Ik volgde je al op bloglovin, maar nu ook op Facebook en ik heb op bloglovin deze post een love gegeven. Fijne Tweede Kerstdag!

 7. Eline | Simply Handwritten 26 december 2016 op 3:04 pm - Beantwoord

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee 🙂
  Ik volg je nu op Bloglovin’ en heb dit artikel een hartje gegeven. Ik volg je nu ook op Instagram en heb de foto die bij de winactie hoort geliked. En ik volg je ook maar direct op twitter, want de laatste tijd gebruik ik dat meer dan Bloglovin’.

  Ps. Echt heel veel respect voor de manier waarop jij in zo’n korte tijd zo professioneel bent gaan bloggen. Je schrijft heel fijn en je foto’s maken er een vrolijk geheel van. Ik reageer niet zo vaak, maar ik wilde toch even zeggen dat ik blij ben dat ik je blog ontdekt heb!

  • Romy 26 december 2016 op 7:21 pm - Beantwoord

   Jeetje, wat een onwijs lieve reactie! Ik krijg er spontaan blosjes van op mijn wangen. Echt heel erg bedankt 🙂

 8. Mariska 26 december 2016 op 6:50 pm - Beantwoord

  Ik doe zelf niet mee, maar heb hem wel gedeeld op de Facebookpagina van onze blog 🙂

 9. Anita H. 26 december 2016 op 9:15 pm - Beantwoord

  Alle stappen gedaan, dus maximale kans. ;o)

 10. Linda Raaijmakers 26 december 2016 op 9:20 pm - Beantwoord

  Wat een lieve actie van je en wat een leuk pakketje 😀 hopelijk heb je zelf ook fijne kerstdagen gehad. En dat kaartje dat je gemaakt heb is echt mooi. Ik heb even op je pinterest zitten snuffelen aangezien ik zelf ook kaarten maak, maar ze zijn prachtig, jouw creaties. Ik doe mee voor dit pakketje hoor en daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

 11. Kirsten 26 december 2016 op 10:10 pm - Beantwoord

  Ik ben wel in voor een girly winpakket : )

 12. Anja 26 december 2016 op 10:27 pm - Beantwoord

  Wat een leuk pakketje, ik volg je via Bloglovin (anja2846) en via FB

 13. Lisanne 26 december 2016 op 10:43 pm - Beantwoord

  Jaa! Cadeautjes geven en krijgen is altijd leuk!
  Sinds ik mama ben geef ik iets te weinig cadeautjes aan mezelf. Wel doe ik graag mee aan swaps zo leuk een cadeautjes pakket maken voor een ander. Maar zelf wat krijgen is ook wel ergggg leuk 🙂

 14. Fleur 26 december 2016 op 11:51 pm - Beantwoord

  wat een leuk pakketje, ik doe graag mee

 15. Amina 27 december 2016 op 1:45 am - Beantwoord

  Hi Romy! Heel erg lief pakketje dit! Ik heb je blog leren kennen via Montévie en je mag echt trots zijn wat je in korte tijd hebt neergezet! Je blog looks awesome en je schrijft heel prettig en over onderwerpen die iedereen denk ik wel aanspreken, met als doel van jezelf te houden en goed voor jezelf te zijn! Heel mooi!

  Ik volgde je al op Bloglovin’ maar heb het artikel ook gesaved en alle extra stappen gezet. Omdat lieve spulletjes je ook vrolijk kunnen maken!

  Oh ja, ben je al lid van de besloten groep “Bloguniverse” op Facebook? Daar kun je je artikelen per onderwerp posten. We hebben ook een rubriek winactie, kun je nog meer mensen blij maken met je artikelen! xxx

  • Romy 27 december 2016 op 9:43 am - Beantwoord

   Jeetje, wat een onwijs lieve reactie! Heel erg bedankt voor je mooie woorden! De groep Bloguniverse kende ik nog niet. Bedankt voor de tip! Ik ga me meteen aanmelden daar 🙂

 16. Wendy v V 27 december 2016 op 11:12 am - Beantwoord

  Leuk! Dit maak ook echt vrolijk.
  Ik volg via fb en bloglovin. En heb het bericht daar geliked en loved.

 17. Rozemarijn 27 december 2016 op 11:33 am - Beantwoord

  Wat lief van je. Ik doe graag mee, want ik ben vooral erg benieuwd naar het tompouce masker. Ik volg je op bloglovin en heb het bericht daar een love gegeven.

 18. Inge 27 december 2016 op 12:24 pm - Beantwoord

  Wat een leuk pakketje en wat lief dat je die weggeeft aan iemand! Ik sla over, maar wil iedereen die meedoet heel veel succes wensen!

 19. Lieke 27 december 2016 op 4:30 pm - Beantwoord

  Wat een leuk pakketje ik doe graag mee en heb de volgende stappen doornomen:

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8, instagram (liekevv24), facebook (lieke van veen) , twitter (_liekeee)

  Dat tompouce masker lijkt me echt heerlijk.

 20. Denise 27 december 2016 op 5:34 pm - Beantwoord

  Wat een leuke dingetjes kun je winnen! Succes voor mensen die meedoen, maar ik doe deze keer niet mee met de winactie 🙂

 21. Saskia 27 december 2016 op 5:40 pm - Beantwoord

  Wat een leuk pakketje! Ik doe mee, voor een vriendin van mij.. Die kan zo’n fijn pakketje wel goed gebruiken!
  Ik heb alleen de ‘verplichte stappen gedaan’ (of nouja gedaan, ik volgde je leuke blog uiteraard al via BL 😉 )

 22. Northflix 27 december 2016 op 8:39 pm - Beantwoord

  Ik waag graag een kansje, al is het alleen maar voor het tompuce masker.
  De rest maak ik wel iemand anders blij mee.
  Ik volg je op Bloglovin! Succes allemaal!

 23. Claudia Diependaal 28 december 2016 op 3:40 am - Beantwoord

  Wat goed dat je make up dierproefvrij is. Ik doe dan ook erg graag mee. Xxxx.

 24. theFamousSpot 28 december 2016 op 7:12 pm - Beantwoord

  Wat een cool pakket! Ik doe mee voor mijn stiefdochter die dit echt wel verdient!! Ik volg je op bloglovin, Twitter & Instagram. ?

 25. Marian 28 december 2016 op 9:14 pm - Beantwoord

  Wat aardig en leuk dat je iemand blij gaat maken met een girly pakketje. Het tompouce peel-off face maskert maakt ook mij nieuwsgierig. Fijn dat wat je hebt opgezet zo goed gaat, een teken dat je het goed doet!

 26. Irene | Tussenmarsenjupiter 29 december 2016 op 6:36 pm - Beantwoord

  Jammer dat het alleen voor Nederland is! Maar ik volgde je nog niet op Instagram dus dat heb ik maar gedaan! Leuk dat je een winactie organiseert! Ik ben er ook over aan het nadenken om dat eens te doen! 🙂

 27. Liesbeth 30 december 2016 op 9:54 pm - Beantwoord

  Hoi Romy, ik kende jouw blog nog niet. Leuke artikelen! Ik doe ook graag mee met je winactie. Ik volg je op Bloglovin

 28. Yessica leidner 31 december 2016 op 12:09 pm - Beantwoord

  Hoi wat een super leuke blog heb je en ik volgde je al op je blog maar nog niet op Facebook en instagram dan heb ik zojuist net wel gedaan ik doe graag mee met de winactie ik hou van winactie’s en ik heb alle stapjes opgevolgd bloglovin ,instagram en Twitter en Facebook

Recente blogs

Stof tot nadenken | De magie van eerste keren

14 mei 2018|Persoonlijke groei|

Eerste keren zijn eigenlijk iets magisch. Je herinnert je vast nog wel je eerste dag als brugpieper op de middelbare school, even later je eerste zoen en daarna misschien je eerste vakantie zonder ouders. Maar naast dat soort grote mijlpalen kunnen ook kleine eerste keren bijzonder fijn zijn, als je erbij stilstaat. Daar werd ik me vorige week van bewust toen we tijdens een sessie op het werk een doordenkvraag kregen voorgeschoteld: "Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst?". Die vraag inspireerde me om dit artikel te schrijven. Graag wil ik ook jou inspireren om weer eens iets voor het eerst te doen. Een piepklein babystapje of juist iets groots, dat is aan jou.

10 dingen die ik niet wist over op mezelf wonen

27 september 2019|Persoonlijk, Persoonlijke groei|

Toen ik de sleutels van mijn eerste eigen woning in mijn handen gedrukt kreeg, kwam dat moment natuurlijk niet uit de lucht vallen. Een paar maanden lang had ik naar dit moment toegeleefd. Ik had al vele meubelboulevards bezocht en had ook al jarenlang voor mijn eigen koophuis gespaard en het ene na het andere moodboard gemaakt. Ondanks die voorbereidingen kwam ik nog wel voor de nodige verrassingen te staan. Dit zijn 10 dingen die ik van tevoren niet wist over op mezelf wonen.

Doei 2023, hallo 2024! | Van loslaten naar landen

1 januari 2024|Persoonlijk|

Hoera, 2024 is hier! Met de poedersuiker (van de oliebollen) weer van mijn gezicht gepoetst en een jaarplanner vol lege pagina's voor me, trap ik het nieuwe jaar af. Ik vind het altijd wel wat hebben, zo'n blanco jaar. Een frisse start, een moment om loze bagage achter te laten in het oude jaar. En een moment om te kijken naar wat ik anders wil, wat ik meeneem, waar ik sta, waar ik wil staan en vooral wat ik nodig heb. Ik hoop dat 2024 jou ontzettend veel mooie lichtpuntjes brengt. Veel liefde, geluk en gezondheid en ook support van anderen én van jezelf op de momenten dat het geluk verder te zoeken is. Lieve jij, op een sprankelend 2024! Ik trap dit jaar af met een stukje reflectie. Dit jaar geen lange doelenlijst, maar één woord voor het nieuwe jaar: landen.