Hoera, Vaker Vrolijk bestaat 2 jaar! Ik vind het nog steeds een bizar idee dat het alweer twee jaar geleden is dat ik op het goede idee kwam om mijn eigen blog te lanceren. Nu, twee jaar later, kan ik me bijna geen leven zonder bloggen meer voorstellen (niet dramatisch bedoeld!). Dit jubileum kon ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus heb ik een leuke winactie voor je in petto. Heb jij wel zin in een feestelijk (roze) pakket om Vaker Vrolijk van te worden? Doe dan mee en maak kans op dit pakket!

vaker vrolijk 2 jaar winactie

Waarom een winactie?

Time flies when you’re having fun! En dat is absoluut zo. Hoe bizar dat mijn blog nu alweer twee jaar bestaat! Zoals ik al deelde in mijn hoogtepunten, zou bloggen half zo leuk niet zijn als niemand mijn blog zou lezen. Daarom wil ik jou graag bedanken voor het feit dat je bloggen nóg leuker maakt. Natuurlijk zou ik het liefst iedereen een bedankje sturen, maar helaas is mijn bankrekening daarvoor niet genoeg gespekt én zou ik dan wel heel veel tijd bij het postkantoor doorbrengen. Daarom wil ik één willekeurig persoon verrassen met een leuk pakket. Benieuwd wat erin zit en hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

vaker vrolijk 2 jaar winactie
vaker vrolijk 2 jaar winactie

Wat kun je winnen?

 • Studio Anna Jirina T-shirt ‘Breakie’ (je mag zelf kiezen uit maat S, M of L)
 • HEMA tea infuser (voor de theeliefhebbers!)
 • Roze bullet journal
 • The Body Shop body butter & douchegel Strawberry (dierproefvrij)
 • Notitieboekje Brilliant Notes & Ideas
 • Roze notitieboek Choose Happy
 • Treacle Moon Wild Cherry Magic body scrub (dierproefvrij)
 • Acrylic Spray Paint (spuitverf om lekker creatief mee te zijn)
 • Agendastickers
 • 3 gekleurde pennen met opdruk
 • 2 zakjes van mijn favoriete thee (groene thee met citroen)
vaker vrolijk 2 jaar winactie
vaker vrolijk 2 jaar winactie

Het leuke T-shirt met de tekst ‘Breakie’ is overigens gesponsord* door Studio Anna Jirina. Ik volg de blog van Anna al lange tijd en zij is eerder dit jaar haar eigen ontwerpbureau en webshop begonnen. Studio Anna Jirina dus! Naast dat ze mooie designs maakt, ontwerpt ze ook onwijs leuke en vrolijke T-shirts voor haar webshop. Dit witte T-shirt met fleurige opdruk is er een van. Ideaal ook om in de herfst leuk te combineren met bijvoorbeeld een jasje en een pantalon of een opvallende rok. En het is meteen een mooie reminder aan jezelf om zo nu en dan een kleine break te pakken. Als je wint, kun je zelf de gewenste maat kiezen: maat S, M of L.

*De andere items uit het pakket heb ik zelf gekocht.

Hoe maak je kans?

Genoeg gekletst! Hoe maak je nu eigenlijk kans op dit pakket? Meedoen met de winactie is gelukkig niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen, is:

Wil je extra kans maken?

Als je een van de volgende dingen doet, gaat er voor iedere stap een extra lootje met jouw naam in de hoge hoed (oftewel Random Integer Generator):

 • Volg mij op Facebook (+1)
 • Volg mij op Twitter (+1)
 • Deel deze winactie via social media (+1 per keer)

Je kunt deelnemen t/m donderdag 20 september 23.59 uur. De winactie staat open voor iedereen die binnen Europa woont. Op vrijdag 21 september zal ik willekeurig een winnaar trekken.

Heel veel succes voor wie meedoet! ♥

P.S. Kom jij als winnaar uit de bus? Dan mail ik je op het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij het achterlaten van een reactie. Jouw gegevens verwijder ik netjes na afloop van de winactie. Voor meer informatie over mijn gegevensverwerking, zie mijn privacyverklaring.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 13 september 2018 op 6:26 am - Beantwoord

  Wat een mooi prijzenpakket tgv je blogjubileum. Ik doe graag mee 🙂

  • Fleur 13 september 2018 op 3:15 pm - Beantwoord

   Ik doe mee! Hoop zo dat ik het einde!

 2. Smurfigeknutselfan 13 september 2018 op 6:26 am - Beantwoord

  Wat een mooi pakket geef je weg. Wat zit er veel in en ( bijna) allemaal zelf betaald, dat is lief.????????. Ik wil wel een gokje wagen. Helaas heb ik geen facebook/twitter of instagram en wat bloglovin is ik zou het niet weten. Maar super actie. Ik wens iedereen veel succes met je winactie.???

  • Romy 13 september 2018 op 8:48 am - Beantwoord

   Superleuk dat je meedoet! Ik stop je lootje in de “hoge hoed” 🙂 Geen probleem hoor van Facebook, Twitter en Instagram! Ik vind het al hartstikke leuk dat je wilt meedoen en een leuke reactie achterlaat.

 3. Yvonne 13 september 2018 op 6:31 am - Beantwoord

  Wat een leuk pakket zeg! Ik heb zelf geen facebook of Twitter maar waag wel graag een kansje.

 4. chucky1012 13 september 2018 op 6:44 am - Beantwoord

  Wauw….
  Van harte gefeliciteerd ??
  Ga zo door met bloggen want jij schrijft leuke artikelen plaatsd er prachtige foto’s bij.
  Zo lief dat jij dit goed gevulde pakket met prachtige items weggaat geven….
  Graag doe ik mee om kans te kunnen maken op dit mege pakket ?
  Op al je soc.med.k. volg ik je en heb gedaan wat nodig is….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een prachtige dag ?

  • chucky1012 13 september 2018 op 7:08 am - Beantwoord

   Mocht ik winnen dan graag het t-shirt in maat l

 5. Erika van koert 13 september 2018 op 7:27 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor dit mooie pakket.
  Ik volg je op Instagram , facebook en heb het gedeeld

 6. Josephine 13 september 2018 op 7:32 am - Beantwoord

  Wat een mooi gevuld en feestelijk pakket! Je hebt er duidelijk veel werk in gestoken. Uiteraard doe ik graag mee (ik volg je via bloglovin, twitter, facebook), wie wil dat nu niet?! Nogmaals de hartelijke felicitaties met je blog!

  • Romy 13 september 2018 op 8:50 am - Beantwoord

   Dankjewel! Leuk om dat te horen! Het was ook echt een feestje om dit fleurige pakket samen te stellen 🙂
   Jij ook van harte gefeliciteerd met je blogjubileum! Ik ga vanavond jouw jubileumartikel aandachtig lezen 🙂 Ben benieuwd!

 7. Lianne 13 september 2018 op 8:10 am - Beantwoord

  Ooh ja lijkt me gaaf! ?

 8. Jantine 13 september 2018 op 8:11 am - Beantwoord

  Wat leuk zo’n winactie!
  Ik waag graag een gokje!
  Groetjes
  Jantine

 9. chantal 13 september 2018 op 8:11 am - Beantwoord

  Wat een superleuk pakketje! Ik vind het onwijs knap dat je dagelijks bloggen kunt volhouden en je bent écht een inspiratiebron. Nog vele blogjaren te gaan! Liefs Chantal (insta: ditischantal)

 10. Ling 13 september 2018 op 8:14 am - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd! Wat een gaaf pakket! De shirts van Anna Jirina zijn heel leuk! Andere dingen zijn ook zo leuk! Heel kleurrijk en vrolijk net als jij. Ik volg je op Facebook en Bloglovin.

 11. Gerrie 13 september 2018 op 8:15 am - Beantwoord

  Wauw! Wat leuk! Ik lees je blogs met veel plezier! Gefeli iteerd met je 2jarig jubileum ? Ik wens je nog veel jaren toe en hoop nog lang van ke blogs te kunnen genieten ☺

  • Romy 13 september 2018 op 8:51 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke, enthousiaste reactie! Ik hoop ook zeker nog heel lang te blijven bloggen 🙂

 12. Janine 13 september 2018 op 8:33 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd!!2 jaar al je super leuke en gezellige blog!
  Ga zo door!
  Ik loot graag mee met je winactie!

 13. Kristel Gubbels-Daemen 13 september 2018 op 8:45 am - Beantwoord

  Proficiat met dit mooie jubileum.. Wat een mooi pakket hier maak ik heel graag kans op

 14. Marcelina de Boer 13 september 2018 op 8:50 am - Beantwoord

  Wauw wat een super gaaf pakket! Ik volg je nu een tijdje en ik vind jouw feed echt heel vrolijk. Ik volg je op Instagram, bloglovin, Facebook en Twitter. Ik zal zo de actie nog even sociaal delen haha ? want ik wil dit pakket echt heel erg graag winnen! ??

 15. Sabine 13 september 2018 op 9:08 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je blog jubileum! Ik hoop dat je nog heel lang blijft bloggen. Ik ben een tevreden mens dus kun iemand anders het om te winnen. (Ps leuk dat je een shirtje van Anna erbij hebt ☺)

  • Romy 13 september 2018 op 5:24 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve felicitatie! ?

 16. Ilse 13 september 2018 op 9:13 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd, & op naar de volgende gezellige blogjaartjes!!! Wauw, wat een verwennerij! 😉 Echt een superleuk pakket waar ik dolgraag een kansje op maak.
  Over 2 weekjes mag ik dan eindelijk genieten van mijn ‘zomervakantie’ haha.. Ivm vele tekorten in de zorg heb ik de hele zomer door gewerkt dus als ik dalijk vakantie heb kan ik zeker wel een verwenmomentje gebruiken hoor haha..
  Groetje van Ilsiee

 17. 2 jaar alweer, gefeliciteerd 😀 Ik word altijd erg vrolijk van je dus ik doe graag mee aan dit mega vrolijke pakketje 😀 (Lifestylemommys) En omdat ik dit pakketje graag zou willen winnen, zo heb ik namelijk lekker positieve energie van jou in huis, heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (volg, geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg, geliked en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg, like en gedeeld in stories)
  Bloglovin: Linda Raaijmakers (volg, geliked en saved)

 18. Irene 13 september 2018 op 9:21 am - Beantwoord

  Ieeeeeeeh leuk! Zo’n tof pakket! Ik doe dus ook graag mee ^^ Ik kom hier elke keer super graag lezen, al laat ik niet altijd reacties achter dus ik hoop dat je er nog héél lang mee doorgaat!

 19. Marije 13 september 2018 op 9:27 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd ?

  Super leuk pakket heb je samen gesteld!

 20. Jessica J. 13 september 2018 op 9:30 am - Beantwoord

  Ik vind het nog steeds zo’n prestatie dat je dagelijks een artikel online krijgt. Supertof dat je een shirtje van Anna in het pakket gestopt heb! En ik heb dat thee-ei laatst voor m’n schoonmoeder gekocht, samen met wat losse theetjes van Mirabella’s Creaties. Het is dat thee-eitje in de vorm van een theepotje, toch? 🙂
  Ik laat dit pakket aan me voorbijgaan, maar wil wel alle deelnemers ontzettend veel succes wensen!

 21. Marian B 13 september 2018 op 9:41 am - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd met je 2de blogverjaardag! Op naar de vijf! Een leuk pakket heb je samengesteld, natuurlijk doe ik graag mee. Groene thee met citroen is ook mijn favoriet, dus komt goed uit 😉

 22. Evelyne Vergote 13 september 2018 op 9:58 am - Beantwoord

  Zo leuk! Ik ben wel van België. Is dat een probleem? Anders doe ik graag mee 🙂

  • Romy 13 september 2018 op 5:26 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke reactie! ? Klopt, het is een thee-ei in de vorm van een theepotje. Ik vond hem zo leuk ? Wat een lief cadeautje voor je schoonmoeder!

  • Romy 13 september 2018 op 5:27 pm - Beantwoord

   Natuurlijk mag je als Vlaamse ook meedoen! Juist leuk! ?

 23. Kim 13 september 2018 op 10:01 am - Beantwoord

  Super leuk pakket heb je samengesteld, Romy! Ik ding ook graag mee 🙂

 24. vera 13 september 2018 op 10:04 am - Beantwoord

  Ik lees altijd met veel plezier jouw blogs en doe dus graag mee!

 25. Anna 13 september 2018 op 10:58 am - Beantwoord

  Wat een super leuk pakketje is het geworden zeg, wauw! En wat een leuk en lief stukje heb je geschreven over mijn webshop! <3 Ik wens iedereen die meedoet heel veel succes.

  • Romy 13 september 2018 op 5:28 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor het sponsoren van het T-shirt! Hij is zo leuk en ik weet zeker dat de winnaar het daarmee eens zal zijn ?❤️

 26. Rukiye 13 september 2018 op 11:08 am - Beantwoord

  Ik doe mee…

 27. Tamara 13 september 2018 op 11:40 am - Beantwoord

  Mooi pakketje, I’m in! Wat fijn dat je je lezers zo verwent.
  Ik volgde je al op Bloglovin, heb Twitter en Facebook er nu bij gedaan 🙂

 28. Anouk 13 september 2018 op 12:48 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen.
  Super leuke winactie. Ik doe niet mee, omdat ik aan het ontspullen ben, haha. Maar wilde je wel even feliciteren 😉

  • Romy 13 september 2018 op 5:29 pm - Beantwoord

   Wat lief dat je toch een berichtje achterlaat om me te feliciteren! Dankjewel! ?

 29. Laurine 13 september 2018 op 12:59 pm - Beantwoord

  Wauw, zoveel leuke spulletjes! Wat leuk dat Anna zelf deze toffe T-shirts maakt. Ik doe uiteraard met veel plezier mee! 🙂

 30. Anita H. 13 september 2018 op 1:18 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Ik ding graag mee.

 31. Ngoc 13 september 2018 op 1:34 pm - Beantwoord

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik word echt blij van al het roze haha!

 32. Jacqueline 13 september 2018 op 2:27 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je tweejarig jubileum!
  En ik doe graag mee met de winactie (volg je alleen via bloglovin’, hou wel van een gokje ?).

 33. Helena 13 september 2018 op 3:06 pm - Beantwoord

  Wauw! Wat een leuke winactie! Een dikke proficiat met je tweejarig jubileum! ??? Hier maak ik heeel graag kans op! ♥️??

 34. Mariska 13 september 2018 op 3:51 pm - Beantwoord

  Je geeft wel super leuke dingen weg 🙂 zelf ga ik niet meedoen, maar leuk bedacht!

 35. Mariléne 13 september 2018 op 4:18 pm - Beantwoord

  Ha Romy,
  Wat een leuke blog heb je! Ik geniet er elke dag van. Het is zo zonnig! En de foto’s stralen zoveel vrolijkheid uit.
  Op naar het volgende jubileum! Heel veel succes!
  Ik doe graag mee met je winactie!

  • Romy 13 september 2018 op 5:30 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke, enthousiaste reactie!

 36. Lisa 13 september 2018 op 4:38 pm - Beantwoord

  Super leuke winactie! Alle stappen gedaan & hoop dat ik win ? Ook leuk omdat ik bijna jarig ben (29 sep wordt ik 15)! Leuk blog ook trouwens ? Ik heb maatje M

 37. Lissa 13 september 2018 op 4:40 pm - Beantwoord

  Hey Romy, congrats! Hier wordt ik heel blij van! Zoo leuke spullen dat je weggeeft!
  Ik doe heel graag mee!
  instagram: lissa.vk

 38. Janneke 13 september 2018 op 4:41 pm - Beantwoord

  Wat een prachtig (vrolijk?) rosé gekleurd pakket. En dat te winnen is door het 2-jarige jubileum. Ziet er heel mooi uit. Graag doe ik mee. Kan ik straks goed gebruiken als alles na de verhuizing weer in rustige ritmes is gevallen.?

 39. Talitha 13 september 2018 op 5:01 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Leuk pakket, ik doe ook graag mee. Bitches love free stuff ?

 40. Sterre 13 september 2018 op 5:20 pm - Beantwoord

  Ahhh wat een gave winactie ??? ik doe mee!

 41. Adriana de Ruiter 13 september 2018 op 5:41 pm - Beantwoord

  Wat superleuk! Van harte gefeliciteerd! Twee jaar alweer, wat gaat de tijd toch snel!

  Het pakket dat je weggeeft pas perfect bij de titel van je blog, want wie dit wint wordt me toch een partij vrolijk! Superleuke dingen! 😀 Ik doe heel graag mee, want ik zou best wat vaker vrolijk willen zijn! Niet dat ik ongelukkig ben hoor, maar vaker écht vrolijk zou van harte welkom zijn…

  Het tshirt zou ik graag in maat L ontvangen mocht ik winnen (ik denk ik zeg het maar meteen, je weet maar nooit toch?)

  Fijne avond,
  Adriana

  • Adriana 13 september 2018 op 5:42 pm - Beantwoord

   Oh ja en ik volg je natuurlijk via alle mogelijke kanalen! 🙂

 42. Lianne 13 september 2018 op 5:48 pm - Beantwoord

  Wauw, wat een gaaf pakket! Dat lijkt me echt iets voor mij 🙂 En een leuk, origineel t-shirt ook! Ik ben normaal niet zo van de t-shirts met zo’n soort opdrukken, maar toch lijkt het me wel eens leuk voor de verandering 🙂 Dus ik doe graag mee!

  • Romy 13 september 2018 op 7:21 pm - Beantwoord

   Superleuk dat je meedoet! En de T-shirts van Anna zijn echt heel leuk 🙂 Ik weet zeker dat hij je heel mooi zou staan.

 43. Mirthe 13 september 2018 op 6:18 pm