Winactie | Win 2 boeken om 2020 vrolijk te beginnen

26 dec 2019 | Lifestyle | 59 reacties

Heel wat Nederlanders worden met kerst verrast met een kerstpakket. De een krijgt een pot olijven en groene pesto in zijn handen gedrukt, de ander wordt verblijd met van alles voor onder de douche. Weer een ander moet het doen met een doosje bonbons of met een pakket met spannende voedingsmiddelen waar hij niet per se op zit te wachten. En ik? Ik heb dit jaar voor een van mijn blogvolgers zelf een mini-kerstpakket samengesteld. Gevuld met twee vrolijke boeken waar ik jou graag mee verras. Doe je mee?

De prijs: 2 vrolijke boeken

Het idee voor deze winactie ontstond toen ik laatst in de kringloopwinkel liep. Het leek me leuk om eens tweedehands vondsten voor een trouwe bloglezer te scoren in plaats van voor mezelf. Regelmatig kom ik dingen tegen waar ik niet per se zelf iets mee kan, maar die ik te leuk vind om te laten liggen. Zo ook deze twee boeken, waar ik maar al te graag iemand blij mee maak.

Wabi Sabi is een betoverende roman van de auteur van Ikigai met alleen al een schitterende kaft. Maar ook de inhoud van het boek klinkt prachtig. Dit is een goed boek voor lezers die graag volledig in een verhaal opgaan en die van mooie, indrukwekkende verhalen houden met een vleugje dierenliefde. (Zie ook de flaptekst op de laatste foto hieronder.)

Het boek ‘Doe elke dag iets aardigs’ is een mooie journal waarin je 365 dagen lang kunt bijhouden welke Random Acts of Kindness jij hebt uitgevoerd. Oftewel, wat jij hebt gedaan voor lieve dingen voor een ander. Het boek staat vol met inspiratie voor mooie daden en biedt ook alle ruimte om je ervaringen uitgebreid te beschrijven. Een goed begin van 2020 dus!

kerst giveaway

Hoe maak je kans?

Hoe je kans kunt maken op deze boeken? Daar hoef je niet veel voor te doen. Iedere Nederlandse en Belgische bezoeker van mijn blog kan een kansje wagen. Ik houd niet zo van honderd regeltjes en kleine letters. Daarom houd ik het bij twee simpele stappen:

 1. Laat een reactie achter onder dit artikel, waarin je aangeeft dat je kans wilt maken op deze twee boeken.
 2. Volg Vaker Vrolijk op Instagram of Facebook. Volgen via e-mail mag ook als je dat fijner vindt.

Je kunt meedoen t/m 31 december 2019. Op de eerste dag van het nieuwe jaar zal ik willekeurig een winnaar trekken. De gelukkige ontvangt daarna direct persoonlijk bericht, zodat de boeken snel jouw kant op kunnen komen. Natuurlijk gebruik ik je gegevens daarbij alleen om je de prijs toe te sturen.

Heb jij dit jaar een kerstpakket ontvangen?

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

59 Reacties

 1. Simone Blom

  Deze 2 boeken zou ik hel graag willen winnen. Een positieve start van 2020 zal zeker gaan lukken met deze boeken. Ik kijk er al naar uit om heerlijk te ontspannen met deze boeken!!!!!!!

  Antwoord
 2. carola donkelaar

  waaauw toffe boeken!
  goede kringloop ga jij dan, ik zie ze hier nooit
  welke ga jij? ?
  ik heb gelijk een screenshot gemaakt en zet de boeken op mn lijstje want Ikigai vond ik ook tof en lees nu 365 dagen in de natuur

  ik volgde je al gezellig en wens je hele fijne dagen

  liefs carola / croltje

  Antwoord
  • Romy

   Leuk om te horen! En thanks voor het meedoen aan de winactie!
   Ik ga zelf vaak naar de kringloopwinkels in Aalsmeer en Amstelveen. Bij beide slaag ik regelmatig heel goed.

   Antwoord
 3. Wilma Bouwmeester

  Wat een leuke winactie, Romy, dank je wel. Graag maak ik kans op deze 2 leuke boeken. Vooral de 2e sluit mooi aan bij mijn goede voornemen om (nog) meer oor anderen te doen. En een boek met zo’n mooi verhaal is ook zeker welkom. Hartelijke groetjes, en een Prachtig 2020!

  Antwoord
  • Elvira

   Wat een leuke boeken heb je gevonden zeg! Ik hou van vrolijke boeken! En dat ze tweedehands zijn maakt het extra leuk!

   Antwoord
 4. Mariska

  Ben dol op de kringloop! Wat een leuke winactie ?

  Antwoord
 5. Lianne

  Wat een mooie boeken! Lijken me heerlijke boeken om te gaan lezen! Ik doe dus graag mee :) Nee, ik krijg geen kerstpakket omdat ik zzp’er ben, dus daarom is dit wel een leuk alternatief!

  Antwoord
 6. Mina

  O wat lief van je! Graag maak ik ook een kansje voor deze twee mooie boeken. Ben een boekenwurm !

  Antwoord
  • Hester

   Wat tof Romy! Ik waag zeker een kansje ? Ik volg je al langere tijd op Instagram ? Fijne kerstdagen toegewenst!

   Antwoord
 7. Mirjam

  Wat een supertoffe winactie! Alleen de omslagen zijn al prachtig, maar de inhoud lijkt me ook heel erg leuk! Ik doe dus graag mee :-)

  Antwoord
 8. Eva

  Ik zou heel graag een boek winnen! Lekker vrolijk!

  Antwoord
 9. Petra

  Deze boeken wil ik heel graag winnen.
  Het lijkt mij leuk en toepasselijk deze boeken voor een vrolijker 2020. Zo kan ik de wereld nog mooier maken.

  Antwoord
 10. Jantine

  Leuke winactie, ik loot graag mee!
  Wij krijgen op het werk een bol.com-bon tegenwoordig, vroeger een kerstpakket. Dat vond ik wel verrassender…
  Groetjes
  Jantine

  Antwoord
 11. Sarah

  Wat een fijne actie! Ik doe graag mee vanuit het niet zo verre België :-) Van boeken word ik sowieso vrolijk en deze zien er heel leuk uit. Alvast een sprankelend 2020!

  Antwoord
 12. Nadine

  Ik doe graag mee voor deze twee boeken. Ik volg je op Instagram en Facebook. Het lijkt me heerlijk om elke dag iets aardigs te kunnen doen. Ik probeer dit nu al, maar met dit boekenpakket gaat dit vast en zeker altijd lukken!

  Antwoord
 13. Linda

  Leuke boeken! Ik wil graag een kansje wagen :)
  Ik kreeg dit jaar wijn, kaas en een mini-kerststol van mijn werk :)

  Antwoord
 14. Nynke B

  Ik wil het jaar zeker wel vrolijk beginnen. Ik doe graag mee.

  Antwoord
 15. Linda

  Wat een leuk idee en zeker met de kringloop gedachte. Persoonlijk vind ik de kringloop nog best lastig, maar ik blijf het proberen. Dit jaar in elk geval mijn eerste kledingstuk bij de kringloop gekocht.

  Ik doe graag mee met de winactie en volg je al een tijdje via Instagram. Heerlijke vrolijke pagina.

  Antwoord
  • Imke

   Leuke winactie en ik doe graag mee!! Heb al heel veel boeken gelezen maar deze twee nog niet ;)

   Bij ons krijg je altijd iets van het bedrijf zelf. Daarnaast verloten ze alle binnenkomende relatiegeschenken. Dus dan heb je nog iets van een verrassing.

   Antwoord
 16. Anne

  Wat een fijn idee voor een winactie! Ik vind het ook heerlijk om in de kringloop te snuisteren! De boeken zien er heel leuk uit dus ik doe graag mee! ❤️

  Antwoord
 17. Anita te Gussinklo

  Superleuk die boeken, ze passen gewoon helemaal bij je blog en zien er vrolijk uit.

  Antwoord
 18. Pascale

  Geweldig leuke actie!! Ben dol op de kringloop en boeken! Doe dan ook heel graag mee :-)

  Antwoord
 19. Shirley

  Zou het graag willen winnen. Ik doe graag mee!

  Antwoord
 20. Suus

  Ik waag graag een kansje voor deze mooie boeken. Ik volg je via Instagram (Truusje26).

  Antwoord
 21. Carla

  Leuk om nog vaker vrolijk te worden!
  Doe daarom graag mee met deze toffe boekenactie.

  Antwoord
 22. Marianne van den Hoek

  Wat een heerlijke actie, hier wordt ik zo vrolijk van ? Ik doe dan ook heel graag mee!

  Antwoord
 23. Nelly

  Het jaar 2020 vrolijk beginnen lijkt me fijn. Ik loot graag mee.

  Antwoord
 24. Ivonne

  Wat een prachtige boeken! Deze zou ik graag willen winnen!! Iedereen zou elke dag wat aardigs moeten voor een ander . Dat maakt de wereld een heel stuk mooier er positiever

  Antwoord
 25. Marjolein

  Wauw! Wat een leuke actie. Ik maak graag kans op de twee boeken. Ik ben soms wat pessimistisch van aard. Ik wil daar graag verandering in brengen. Wat zou het fijn en goed zijn om iets te kunnen betekenen voor andere mensen, vanuit het hart. Misschien kan het boek mij helpen een goed begin te maken.

  Antwoord
 26. An

  Toffe boeken! :-)

  Antwoord
 27. Petra

  geweldig, ik loot graag mee

  ben insta volger

  Antwoord
 28. Leonie

  Ja super leuk! Ik doe graag mee.

  Antwoord
 29. Maria

  Lijken me mooie boeken om het nieuwe jaar mee te beginnen, ik doe graag mee!

  Antwoord
 30. marij brand

  Wat super leuk zeg! Lijkt me hele leuke boeken

  Antwoord
 31. Wilmsen Anita

  Ik maak graag kans op de 2 boeken

  Antwoord
 32. Marian B

  Mijn voornemen voor 2020 is meer lezen en positiever zijn. Met deze boeken maak ik in ieder geval een goede start!

  Antwoord
 33. esther

  wat ontzettend leuk, ik loot graag mee

  Antwoord
 34. Sabrina Hoeks

  Hoe vrolijk wordt je van die foto heerlijk al die kleurtje I love it! ?????

  Antwoord
 35. anja

  leuk ik doe graag mee

  Antwoord
 36. Will

  Nee, ik krijg tegenwoordig geen Kerstpakket meer, omdat ik niet meer werk.
  Maar misschien krijg ik dit jaar nog wel een leuk klein kerstpakketje in de vorm van deze leuke boekjes, wie weet…
  Ik heb geen facebook en instagram, maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Hopelijk mag dat ook om mee te doen.

  Antwoord
 37. Lifestyle Mommy's ~ Linda

  Deze boeken lijken me echt geweldig om te lezen. Als ik daar net zo vrolijk word als van jouw Instagram dan gaat dat helemaal goed komen. Ik volg je al een hele tijd inmiddels (@lifestylemommys) en ik volg je ook al een tijd als mijn pagina op Facebook. Van het UWV krijg ik helaas geen kerstpakket maar dat is wel logisch. Aan de andere kant ben ik op eerste kerstdag mega verwend door mijn oom en tante met een kerstpakket gevuld met alcoholvrije Jillz en alcoholvrije rosébier en mijn favoriete oploskoffie :D

  Antwoord
 38. lilian

  Ow wat gaaf!!! Ik word er inderdaad vrolijker van?? ik ben bezig met een bullit journal over hoe ik rust en regelmaat in mijn leven kan brengen (met behulp van happinez en flow). Dit pakket zou meer dan welkom zijn! ???

  Antwoord
 39. lottie

  Want van boeken krijg je nooit genoeg!

  Antwoord
 40. janneke

  zou dit graag willen winnen, bij het zien van deze boeken word ik al vrolijk, en dit erbij en in het nieuwe jaar misschien een baan, wat zal ik dan een vrolijk mens worden

  Antwoord
 41. Bobbie

  Wat bewuster genieten kunnen we allemaal wel gebruiken!

  Antwoord
 42. Yvonne

  Kringlopen kunnen geweldige pareltjes hebben en jij hebt er zeker twee gevonden volgens mij! Ook ik maak heel graag kans! Ik volg je op Instagram.

  Antwoord
 43. Florence

  Ik waag graag m’n kansje! De boeken zouden zeker van pas komen aangezien ik in 2020 afstudeer en wat me-time tussen m’n stage door kan gebruiken :) volg je via Facebook en Instagram. alvast een fijne jaarwisseling Romy!

  Antwoord
 44. Sophie hoc

  Ik maak graag kans op deze boeken! Ze lijken me heel inspirerend. Ik heb mijzelf voorgenomen om komend jaar bewuster stil te staan bij waar ik dankbaar voor ben, wat ik goed heb gedaan (voor een ander) en waar ik blij mee ben. Ik denk dat deze boeken mij wel op weg kunnen helpen :)

  Antwoord
 45. Ine

  Wat een leuke boeken, ik waag graag een kans

  Antwoord
 46. Babette

  Yes, ik ga graag voor een vrolijke start van het nieuwe jaar
  met dit fantastische kleurrijke boekenpaar!

  Want naast die bekende goede voornemens, zoals kilo’s eraf voor een slankere lijn
  staat voor mij voor 2020 op nummer 1 veel vaker VROLIJK zijn!

  Antwoord
 47. Anneliese de Waal

  Heel erg leuke prijs, ik doe heel graag mee ????.
  Een fijne jaarwisseling alvast en een gelukkig nieuwjaar ??

  Antwoord
 48. Daniëlle

  Ook ik doe graag mee met deze winactie! Erg leuke boeken :)

  Antwoord
 49. Margo

  Ik maak graag kans op de 2 boeken.

  Antwoord
 50. Bea

  Ik loot graag mee.

  Antwoord
 51. Jeanne

  Ik doe graag mee aan de verloting.

  Antwoord
 52. René

  Ik maak graag kans.

  Antwoord
 53. Marjo

  Ik loot graag mee :-)

  Antwoord
 54. Karen

  Leuk, ik doe graag mee! Ik hou van lezen en vooral positieve psychologie !

  Antwoord
 55. Jolijn

  Super leuk! Ik maak graag kans (:

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs