wish list foto 2

Mijn wish list voor mijn 24e verjaardag

 • 14 mei 2017
 • 38 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar volgende week word ik alweer 24 jaar. Lekker cliché, maar wat vliegt de tijd! Elk jaar krijg ik vlak voor mijn verjaardag dezelfde standaardvraag: “Wat wil je eigenlijk hebben?”. Elk jaar breek ik ook weer mijn hoofd over die vraag en weet ik het eigenlijk niet zo goed. Dit keer besloot ik eens goed voorbereid te zijn voordat ik die vraag krijg en zocht ik een paar leuke spullen uit die op mijn wish list staan. Dit zijn een paar leuke producten waar ik op mijn verjaardag zeker wel vrolijk van zou worden.

wish list verjaardag

 1. The Body Shop Strawberry Body ButterThe Body Shop: 50 ml voor €6,00. Voor de body butters van The Body Shop heb ik echt een zwak. Laatst rook ik in de winkel deze body butter met aardbeiengeur en ik ben verkocht. Maar ik moet zeggen dat ik eigenlijk van elke variant van de body butter van The Body Shop wel blij word.
 2. Notitieboek A5HEMA: €2,00. Het is inmiddels geen geheim meer dat ik van notitieboekjes nooit genoeg heb. Mijn oog viel laatst op dit exemplaar van HEMA met een supermooie kaft en quote. Maar ook wat notitieboekjes betreft ben ik de moeilijkste niet en kan ik eigenlijk elk boekje wel waarderen.
 3. Wetboek voor bloggers – Bol.com: €22,95. Dit boek staat al een tijdje bovenaan mijn lijstje, omdat ik denk dat ik er nog veel van kan leren. Daarnaast vind ik het stiekem gewoon razend interessant wat er allemaal qua wetgeving komt kijken bij bloggen.
 4. Therme Dutch Glory Whipped CreamBol.com: €6,96 (aanbieding). Deze whipped cream van Therme kwam ik een tijdje geleden tegen bij Etos en ik kon niet anders dan er even aan ruiken. Ik was meteen verkocht door de heerlijke geur en fijne textuur. Ja, dit product kan niet ontbreken op mijn verlanglijstje.
 5. Blond Amsterdam Even Bijkletsen theepotBol.com: €29,95. Spullen van Blond Amsterdam zijn een altijd terugkerend onderdeel op mijn wish list. Ik spaar al jaren servies van dit merk bij elkaar voor mijn uitzet en hoop op die manier een heel eind te komen. Deze theepot is een van de dingen die nog ontbreekt in mijn alsmaar groeiende verzameling.

wish list verjaardag

 1. Desigual handtas – Wehkamp: €69,95. Naast Blond Amsterdam heb ik ook een grote voorliefde voor het merk Desigual. Vooral de tassen van dit merk vind ik al lange tijd helemaal het einde. Deze tas met tropische print vind ik bijvoorbeeld helemaal leuk voor de zomer. Er hangt wel een prijskaartje aan, maar dromen mag, toch?
 2. De kracht van kwetsbaarheidBol.com: €19,95. Alleen al de titel van dit boek spreekt me aan, maar ik heb er ook al veel goede verhalen over gehoord. Ik zou mezelf ook wel omschrijven als iemand die kwetsbaar is en ben wel benieuwd hoe die eigenschap ook juist iets krachtigs kan zijn. Dit boek moet ik dus echt eens lezen.
 3. Creatief Handletteren & MeerBol.com: €14,99. Na mijn eerste handletterpoging wil ik zeker meer pogingen gaan wagen. Maar ik ben ik niet als ik dan eerst een boek wil lezen om me daar eens in te verdiepen. Dit boek met veel voorbeelden en uitleg kan daarom niet op mijn wish list ontbreken.
 4. Talens aquarelverfBol.com: €19,99. Als ik aan het handletteren sla, kan ik daar ook wel wat kleur bij gebruiken. Daarvoor, maar ook voor scrapbooken, kan ik wel een doosje met goede aquarelverf gebruiken. Ook lijkt het me leuk om hiermee eens een aquareltekening te maken. Alleen al daarom staat dit doosje op mijn wish list.
 5. SD-kaart 32 GBBol.com: €17,99. De SD-kaarten zijn tegenwoordig niet aan te slepen. Zeker sinds mijn fotografiecursus schiet ik ze een voor een vol. Natuurlijk leeg ik de kaartjes ook regelmatig, maar op vakantie vind ik het toch wel handig om meerdere SD-kaarten bij de hand te hebben. Daarom staat ook een SD-kaart op mijn lijstje.
 6. Gehaakte poef – Wehkamp: €59,95. Op mijn kamer mis ik nog een poef of krukje voor een gezellig theekransje. Zo’n grote gehaakte poef lijkt me wel wat. Deze is een beetje prijzig, maar er zijn vast ook goedkopere alternatieven te vinden. Zo’n poef moest in ieder geval op mijn wish list staan.

Waarmee kunnen mensen jou op je verjaardag het meest blij maken?

Dit artikel bevat affiliate links.
blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 14 mei 2017 op 6:42 am - Beantwoord

  Wat een mooi bescheiden lijstje!

  Ik heb de Opaque watercolours van Talens en daar ben ik heel tevreden over.

  • Romy 14 mei 2017 op 2:12 pm - Beantwoord

   Goed om te horen dat je daar zo tevreden over bent! Die opaque watercolours ga ik ook onthouden 🙂

 2. Lisette 14 mei 2017 op 7:44 am - Beantwoord

  Leuke spulletjes allemaal. Die poef en het boek zou ik ook erg leuk vinden. Toevallig was ik gisteren jarig. En heb weer genoeg Bailey’s gekregen?. En ik kan nu mijn airfryer binnenkort gaan aanschaffen!

  • Romy 14 mei 2017 op 2:13 pm - Beantwoord

   Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En geniet van de Bailey’s en binnenkort van de airfryer 🙂

 3. Darina 14 mei 2017 op 8:28 am - Beantwoord

  Wat een mooi lijstje! Ik vind de poef heel leuk!

 4. Sylvia 14 mei 2017 op 8:32 am - Beantwoord

  Leuke spulletjes allemaal! Het wetboek is zo handig, die heb ik ook en die poef zou ik wel willen. Ben alleen bang dat het niet zo handig is met een kat (nagels krabben). Alvast fijne verjaardag voorpret gewenst!!

  • Romy 14 mei 2017 op 3:24 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat jij het wetboek ook erg handig vindt! Ik ben er ook heel benieuwd naar. Haha, met katten is zo’n poef inderdaad niet echt ideaal. Gelukkig zou hij op mijn kamer redelijk veilig staan 😉

 5. Josephine 14 mei 2017 op 8:53 am - Beantwoord

  Een leuk en gevarieerd lijstje! Dat wetboek lijkt me ook interessant, die ga ik onthouden. Zelf word ik altijd blij van (oude) boeken. 🙂

  • Romy 14 mei 2017 op 3:25 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat het wetboek jou ook aanspreekt. Ik word zelf steeds nieuwsgieriger naar alle wetten en rechten die er achter een blog schuilgaan.

 6. Eline 14 mei 2017 op 9:00 am - Beantwoord

  Leuk gevarieerd lijstje! De body butters van The Body Shop vind ik ook heel fijn, en SD-kaarten zijn altijd een goede investering. Een beetje suf om te kopen, maar heel fijn om te hebben.
  Vorig jaar zomer redde ik het prima met 8GB voor een kleine maand Engeland tegenwoordig fotografeer ik alles in RAW i.p.v. JPG (i.v.m.) nabewerking, en dan gaat het wel heel hard!

  • Romy 14 mei 2017 op 3:26 pm - Beantwoord

   Precies! SD-kaarten zijn niet de leukste cadeaus, maar je hebt er zoveel aan. Ik wil zelf ook in RAW gaan fotograferen en kan dan inderdaad wel iets meer geheugen gebruiken 🙂

 7. Claire 14 mei 2017 op 9:09 am - Beantwoord

  Wat een leuke wishlist. Grappig ook dat je wishlist heel blogwaardig is zoals het wetboek voor bloggers en de SD-kaart. Zo zie je maar hoeveel invloed bloggen op je heeft haha. Ik hoop dat je leuke dingen krijgt <3 🙂

  • Romy 14 mei 2017 op 3:28 pm - Beantwoord

   Haha, ja, echt grappig om te zien inderdaad. Vorig jaar zou mijn wish list er nog heel anders uit hebben gezien en zou ik bijvoorbeeld nooit aan dat wetboek hebben gedacht. Ook het handlettervirus en de zelfhulpboeken heb ik helemaal ontdekt door het bloggen 😉

 8. Jonna@burgertrutjes 14 mei 2017 op 9:41 am - Beantwoord

  Leuke wishlist, de theepot en het boek staan ook op die van mij!

 9. Sija 14 mei 2017 op 9:52 am - Beantwoord

  Moeilijk is dit altijd hé? Gelukkig krijg ik altijd veel inspiratie door blogs, zo ook door dit lijstje. Ik ben nog lang niet jarig maar het handletterboek en waterverf palet komt zeker op mijn wishlist! 🙂

  • Romy 14 mei 2017 op 3:29 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je een beetje inspiratie kon halen uit mijn wish list 🙂 Ja, het is altijd zo lastig om iets te bedenken voor mijn verjaardag.

 10. Johanne 14 mei 2017 op 10:26 am - Beantwoord

  Leuk! Heb het Wetboek toevallig vorige week voor mijn verjaardag gekregen! ? Heb er tot nu toe alleen doorheen gebladerd, maar denk dat het inderdaad heel nuttig gaat zijn! En de kracht van kwetsbaarheid klinkt ook als een heel interessant boek.

 11. Sandra 14 mei 2017 op 10:29 am - Beantwoord

  Wat staan er leuke dingen op je lijstje Romy! Dat blog over bloggen lijkt mij ook wel tof. Ik heb zelf het ‘Blogboek’, is óók een super handig en inspirerend boek over bloggen. 🙂 Haha, en sd-kaartjes kan je inderdaad nooooit genoeg hebben. Altijd handig! En die poef is zó leuk! 😀
  Fijne dag vandaag!

  • Romy 14 mei 2017 op 3:31 pm - Beantwoord

   Oh leuk! Dat blogboek lijkt me ook wel wat. Daar ga ik ook eens naar kijken. Ja klopt, SD-kaarten lijk ik soms wel op te eten 😉 Ik heb ze al zo vaak gekocht, maar ze raken zo snel vol en gaan ook regelmatig kapot bij mij.

 12. Danique 14 mei 2017 op 11:33 am - Beantwoord

  Wat een mooie spulletjes! Die theepot is echt prachtig <3.

 13. Saskia 14 mei 2017 op 12:15 pm - Beantwoord

  de kracht van kwetsbaarheid wil ik ook ooit nog eens lezen. En die Blond theepot<3 Super leuke wishlist, benieuwd wat je allemaal gaat krijgen.

  • Romy 14 mei 2017 op 3:30 pm - Beantwoord

   Wat grappig dat je dat wetboek hebt gekregen! Veel leesplezier daarmee 🙂 Ik ben zelf ook zo benieuwd naar De kracht van kwetsbaarheid.

  • Romy 14 mei 2017 op 3:32 pm - Beantwoord

   Dankje! Ja, ik ben ook heel nieuwsgierig 🙂 Uiteindelijk gaat het vooral om de gezelligheid natuurlijk, maar cadeautjes geven en krijgen is toch ook altijd wel leuk.

 14. Joanne 14 mei 2017 op 12:56 pm - Beantwoord

  Dat wetboek voor bloggers lijkt mij ook wel interessant! Oh en die over handletteren: zo tof!!

 15. Laurine 14 mei 2017 op 3:31 pm - Beantwoord

  Oh leuke items allemaal! Dat boek over handletteren lijkt me heel leuk en handig!

 16. Irene 14 mei 2017 op 4:37 pm - Beantwoord

  Voor m’n volgende verjaardag maak ik ook een wishlist :p weet namelijk ook nooit het antwoord op die vraag. Dat wetboek voor bloggers lijkt mij ook super interessant. Ik heb het op mijn lijstje gezet 😉 Enneuh, alvast gefeliciteerd met je verjaardag! FEESJE!

  • Romy 14 mei 2017 op 7:36 pm - Beantwoord

   Haha, ik kan het je zeker aanraden om zo’n lijstje samen te stellen. Altijd handig om aan anderen te laten zien 🙂 Dankjewel voor je felicitatie! Het duurt nog wel anderhalve week voordat ik echt jarig ben, maar met zo’n lijstje kun je niet vroeg genoeg beginnen 😉

 17. Loes 14 mei 2017 op 5:23 pm - Beantwoord

  Leuk lijstje! Dat wetboek voor bloggers lijkt me heel leuk, zeker als rechtenstudente en blogster, zoals ik!

  • Romy 14 mei 2017 op 7:36 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je rechten studeert! Dan is dit boek zeker toepasselijk 🙂

 18. Merel 14 mei 2017 op 7:06 pm - Beantwoord

  The Body Shop Body butters vind ik ook erg lekker! Sowieso is alles van The Body Shop wel leuk om te krijgen. Handletteren lijkt mij ook erg leuk om te leren. Ik wil heel graag een bulletjournal maken, om dan met mooie handlettering te versieren lijkt me zo gaaf! Ik vind zelf een boekenbon ook erg fijn om te krijgen. Zo kan je een boek uitzoeken naar keuze!

  • Romy 14 mei 2017 op 7:37 pm - Beantwoord

   Ja, zeker weten! Alles van The Body Shop is fijn 🙂 Wat leuk dat je ook wilt gaan handletteren. Zo’n bullet journal vind ik ook wel heel gaaf, omdat je er zoveel creativiteit in kwijt kunt. Wie weet ga ik daar nog eens aan beginnen 🙂

 19. Maaike 14 mei 2017 op 8:56 pm - Beantwoord

  Wat een gave wishlist! 😀 Die theepot van Blond staat toevallig ook op mijn wishlist, hij is zo leuk!

 20. Lesley 14 mei 2017 op 9:26 pm - Beantwoord

  Leuke wishlist! Blond staat er bij mij ook altijd wel op. Ik heb echt een mega collectie ondertussen haha. Dat boek wetboek voor bloggers is echt top! Ik heb hem ook en vind hem erg fijn

  • Romy 15 mei 2017 op 6:22 pm - Beantwoord

   Haha, wat leuk dat je al zoveel van Blond hebt liggen! Er komen ook steeds zulke mooie dingen van Blond Amsterdam bij 🙂 En goed om te weten dat je het boek zo fijn vindt. Als ik hem niet krijg voor mijn verjaardag, denk ik dat ik het boek zelf maar ga kopen.

 21. Neverdullmoments 14 mei 2017 op 9:30 pm - Beantwoord

  Leuk om dit zo te delen!! Die poef is gaaf zeg! Wij hebben thuis een witte variant, maar die roze is helemaal leuk 😉 Dit inspireert mij om ook even na te denken over mijn wishlist! Want ja, voor je t weet is t november 😉

  • Romy 15 mei 2017 op 6:22 pm - Beantwoord

   Haha, precies! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je verlanglijstje 😉

 22. Mariëlle 15 mei 2017 op 7:15 pm - Beantwoord

  Ohlala bijna jarig hihi!! Heel mooi lijstje <3

 23. Wendy (B) 21 mei 2017 op 5:26 am - Beantwoord

  Momenteel heb ik eigenlijk genoeg van spullen dus geld is welkom.

Recente blogs

Inkiekje #72 | Naar IKEA, op de squashbaan & aan de (écht lekkere) vegan kaas

21 november 2022|Persoonlijk|

De herfst is nu serieus in het land! Mijn tussenjas mag plaatsmaken voor de echt warme winterjas, de pompoenschotels staan weer op tafel en ik leef tegenwoordig in mijn allerdikste vesten. Tussen het werken en huismussen (mijn lievelingsbezigheid) door, heb ik ook nog het nodige beleefd. Zo ontdekte ik dat squashen niet helemaal mijn ding is, deed ik een paar nieuwe supermarktvondsten, gingen Bart en ik naar IKEA voor een leuke actie en kan ik na vier weken eindelijk weer veilig de weg op in mijn eigen bakkie. Spiek je mee in mijn fotodagboek?

Bijna vakantie! | Mijn plannen voor mijn staycation

15 juli 2019|Persoonlijk|

Ja ja, over nog maar één dag gaat mijn vakantie officieel van start. Mijn vorige "vakantie" was in maart en hield zoveel in als twee weken lang klussen in mijn nieuwe woning. De komende vakantie is dan ook meer dan welkom. Ik heb geen tropische vakanties op de planning staan, maar heb genoeg leuke plannen om me tijdens deze staycation geen moment te hoeven vervelen. Ik neem je graag mee in mijn plannen voor de komende twee weken.

4 maanden fulltime ondernemen | Hoe gaat het nu?

21 september 2020|Carrière en ondernemen, Persoonlijk|

Gek eigenlijk dat iets wat je pas 4 maanden doet, kan aanvoelen alsof het altijd al zo is geweest. Dat heb ik met fulltime ondernemen. Op 15 mei trok ik via Zoom de deur van mijn vorige werk achter me dicht. Tijd voor een nieuw avontuur als fulltime ondernemer! Een beslissing waar ik zeker een paar jaar naartoe heb gewerkt. En ook een beslissing die ik nam met tegelijkertijd heel veel zin én een vleugje spanning in mijn buik. Zou ik genoeg klanten krijgen? Hoe zou ik het vinden? Tijd voor een update na de eerste vier maanden!