Collage wishlist

Wish List voor mijn 27e verjaardag (ja, nu al…)

 • 11 april 2020
 • 20 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Ja ja, ik kan er niet meer onderuit. Eind mei staan er alweer 27 kaarsjes op mijn verjaardagstaart. Of ik daadwerkelijk mensen kan ontvangen en taart kan voorschotelen, is natuurlijk nog maar de vraag. Maar hoe dan ook zal ik vast mijn ouders en vriend rond mijn verjaardag zien. En aangezien ik de eerste “Wat wil je voor je verjaardag?”-vraag alweer in mijn schoot geworpen kreeg, besloot ik alvast te brainstormen over een verlanglijstje. Dit zijn een paar spullen waarvan ik als kersverse 27-jarige straks dolgelukkig zou worden.

wish list voor verjaardag

 1. Geelgouden oorbellen met roze zirkonia – Lucardi: € 69,99. Oorbellen draag ik ie-de-re dag. Ik heb alleen bijna elke dag dezelfde sieraden in mijn oren hangen. Oftewel, nieuwe oorbellen zouden een heel leuk cadeau zijn. De oorbellen met hartjes bijvoorbeeld! Chic, subtiel en vrolijk – helemaal mijn ding!
 2. Blond Amsterdam-voerbak: bol.com: € 14,95. Pippa mag ook best meeprofiteren van mijn verjaardag. Daarom staat er ook een nieuwe drink/voerbak voor haar op mijn verlanglijstje. Ik heb al een heel leuk drinkbakje, maar dat is zo licht dat Pippa er maar al te graag mee aan het schuiven slaat. Met een leuk waterballet tot gevolg dus! Een zwaardere drinkbak zoals deze (van Blond Amsterdam!) zou dan ook geweldig zijn.
 3. Blushing Birds voorraadpot blauw – Pip Studio: € 34,95. Zal het liggen aan de naam Pip? Geen idee. Hoe dan ook ben ik nogal verliefd op het merk Pip Studio. In mijn servieskast heb ik nog een plank over die ik graag met servies van dit mooie merk zou vullen. Deze prachtige voorraadpot zou bijvoorbeeld een geweldig cadeau zijn.
 4. Bloemen aquarellen – bol.com: € 19,99. Kun je raden welke hobby ik dit jaar wil oppakken? Aquarellen dus! Natuurlijk kan ik niet zomaar uit het niets prachtige aquarelkunsten maken, dus een handig boek met tips lijkt me geen overbodige luxe. Dit boek lijkt me geweldig, omdat juist bloemen tekenen helemaal mijn ding is.
 5. Winsor & Newton aquarel pocketbox – De Kwast: € 36,95. Aquarellen wordt natuurlijk niks zonder aquarelverf. Aangezien ik dat nog niet heb liggen, staat ook zo’n handige starterset met aquarelverf hoog op mijn verlanglijstje.
 6. Oorhangers druppel met parel – Lucardi: € 45,00. Ik ben gek op pareltjes én op gekleurde steentjes. Deze chique oorbellen met rode steentjes zijn dus helemaal iets voor mij. Ik vind sowieso de sieraden van Lucardi erg mooi en chic. Ook qua kettingen en ringen is er in hun webshop veel moois te ontdekken. Ze hebben zelfs allerlei ‘oor piercings’ voor wie daarvoor iets moois zoekt. Daarvoor ontbreekt er bij mij een piercinggaatje, maar mooie oorbellen van deze webshop staan zeker wel op mijn lijstje.
 7. Geel/roze mok Blond Amsterdam – bol.com: € 8,99. Niet iedereen is het ermee eens dat ik nog steeds uit een kerstmok drink. Nu heb ik natuurlijk een plank vol leuke mokken, maar toch zoek ik eigenlijk nóg een leuk exemplaar van Blond Amsterdam waarin ik voortaan mijn thee kan schenken. Deze geel/roze is bijvoorbeeld helemaal mijn ding.
 8. Brabantia bakblik met anti-aanbaklaag – bol.com: € 16,90. Mijn verjaardag vind ik altijd een ideale gelegenheid om eens na te gaan welke spullen ik al heel vaak nodig heb gehad maar nog niet heb. Een bakblik is daar hét voorbeeld van. Vriendlief is al een paar keer met een bakblik hier aangekomen om te gebruiken, maar eigenlijk is het hoog tijd dat ik als echte volwassene ook mijn eigen cakeblik heb staan. Misschien een leuk verjaardagscadeautje dus!
 9. Gusta schaaltje Peony – Blokker: € 4,99. Ik heb aardig wat servies, maar niet heel veel schaaltjes. Op dit moment heb ik alleen kommen staan waar je minstens een halve liter yoghurt in kunt gooien. Dat mag wel een tikkeltje kleiner dus. Dit schaaltje van Blokker vind ik bijvoorbeeld heel schattig, maar eigenlijk kun je me met bijna alles met leuke printjes of vrolijke kleuren wel blij maken.
 10. Washi tape bladeren monsters – Live Life Happy: € 2,95. Nog zoiets waar je me altijd blij mee kunt maken: washi tape. Geen commentaar nodig toch?! Lees dit artikel maar.
 11. La Majorelle botervloot roze – Pip Studio: € 24,95. Met Pip Studio zit je bij mij dus altijd goed. Ook zo’n botervloot lijkt me heel leuk en handig. Maar eigenlijk vind ik bijna alles van Pip wel leuk. Van grote mokken tot subtiele schoteltjes – ik word er vrolijk van.
 12. Ritual of Sakura geurkaars – Rituals: € 19,90. Met geurtjes kun je bij mij altijd aankomen. Of het nu gaat om parfum voor mezelf of een lekkere geurkaars voor in huis, mijn neus en mij maak je er al snel gelukkig mee. Aangezien ik de Sakura-lijn van Rituals ge-wel-dig vind, verwacht ik dat ik deze geurkaars ook wel kan waarderen.
 13. &Klevering kandelaar palmboom – Fonq: € 24,99. Verder maak je mij vaak blij met woonaccessoires. Veel mensen om me heen kennen mijn stijl als geen ander en presteren het steeds om aan te komen met spullen die ik écht heel mooi vind. Een toffe kandelaar zou ik nog wel kunnen gebruiken. En dan het liefst iets unieks! Deze prachtige palmboomkandelaar zou ik bijvoorbeeld maar al te graag op mijn eettafel laten shinen.
 14. CarryOn Wave-koffer mintgroen – Travelbags: € 49,95. En ten slotte in de categorie heb-ik-hard-nodig-dus-vraag-ik-maar-voor-mijn-verjaardag: een reiskoffer. Op je 26e (ahum, 27e straks!) nog bij je ouders moeten aankloppen om hun koffer te lenen, is ook zo wat. Het wordt tijd voor mijn eigen exemplaar. Ik denk dat ik voor mijn verjaardag dus ook maar wat geld vraag om zelf een mooie koffer te kunnen uitzoeken.

Maar een nog veel mooier cadeau dan deze materiële dingen zou het natuurlijk zijn als ik ergens in juni mijn dierbaren in goede gezondheid op een taartje mag trakteren. Fingers crossed! Daar kan geen reiskoffer of palmboomkandelaar tegenop.

Wat is jouw standaard antwoord als mensen je vragen wat je voor je verjaardag wilt?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Daenelia 11 april 2020 op 7:09 am - Beantwoord

  Niks. Geef mij als het dan moet maar een cadeaubon. Ik hoef niet zo veel. En ik heb al helemaal geen tijd om na te denken over wat ik dan moet vragen.
  Op een gegeven moment staat je huis namelijk vol. Bij mij kwam dat m moment toen ik 3000 boeken in de kasten had staan, meer dan 50 bordspellen en rond de 400 verschillende computerspellen telde. Er kunnen geen kopjes, bordjes en keukenspulken meer bij, tot er iets stuk gaat. En dat gebeurt meestal niet net voor mijn verjaardag …
  Hoewel… Ik kan natuurlijk per ongeluk 6 bekers stuk laten vallen…

 2. bychristiana 11 april 2020 op 7:42 am - Beantwoord

  Oh, dat blauwe schaaltje trok direct mijn aandacht;-) Ik vier mijn verjaardag eigenlijk niet ‘echt’. De afgelopen jaren zijn Andre en ik steeds op vakantie gegaan in de week van mijn verjaardag en dat was elk jaar weer een succes. Dan mag ik ook ter plekke een verjaardagscadeau uitzoeken! Afgelopen jaar zocht ik oorbellen uit bij Kate Spade en het jaar daarvoor een zonnebril. En dat zijn dingen die ik nu nog steeds draag, dat maakt het natuurlijk extra leuk.

 3. Naomi 11 april 2020 op 7:59 am - Beantwoord

  Geweldig verlanglijstje heb je! Maar ik snap en deel je wens dat je vooral heel erg uitkijkt naar het moment dat je het zou kunnen vieren. Dat we weer bij elkaar mogen zijn. Ik ben jarig in juli en hoop stiekem dat dat de eerste (?) verjaardag kan zijn waarop we weer met de familie compleet kunnen zijn.

 4. Geke 11 april 2020 op 8:23 am - Beantwoord

  Leuke ideetjes allemaal.
  Maar inderdaad zoals je zegt, weer samen kunnen vieren, dat zou pas een mooi cadeau zijn!

  Hier kan men mij altijd plezier doen met iets voor de tuin. Meestal ga ik samen met mijn moeder en zussen naar een heel groot tuincentrum waar zij dan een deeltje van mijn rekening betalen. Altijd heel erg fijn. Alleen is dit dit jaar dus ook niet kunnen doorgaan vanwege de maatregelen.
  Maar goed, dat halen we later dan wel weer in. Gezond en veilig blijven is voor nu het allerbelangrijkste, anders krijgen we misschien later niet eens die kans meer!

 5. Hermien - KouweKleren 11 april 2020 op 8:48 am - Beantwoord

  Haha, ik klop juist graag bij anderen aan voor een koffer. Die dingen staan 90% van de tijd op zolder, best zonde, dus heel fijn om te kunnen lenen. We hebben er inmiddels wel eentje die met vriend meekwam, maar daar blijft het ook bij. Als we samen weggaan, leen ik er een. Heb trouwens wel weer een backpack, ooit gekocht en zeker gebruikt. Die gaat nu weer regelmatig met anderen op pad. Maar ik dwaal een beetje af, lekker kleurrijke wensen heb je. Volgens mij ben jij erg goed blij te maken en heel dankbaar als iemand je iets wil geven. Mooie eigenschap!

 6. Audrey 11 april 2020 op 9:01 am - Beantwoord

  Leuk dat je het aquarellen wil gaan oppakken! Ik vind het het leukst om samen iets leuks te gaan doen voor mijn verjaardag.

 7. Lianne 11 april 2020 op 9:34 am - Beantwoord

  Ik heb het liefste dat mijn dromen uitkomen. Dat zou voor mij het mooiste cadeau zijn! Ik weet vaak nooit wat ik moet vragen, dus meestal vraag ik vanalles waarvan ik denk dat ik er wel wat mee kan. Ik denk dat ik dit jaar veel potjes gelnagellak ga vragen zodat ik daar zelf weer lekker mee aan de slag kan. Oorbellen draag ik ook graag! Ik heb twee oorpiercings dus het is sowieso wel een goed idee om nieuwe knopjes of ringetjes te vragen 🙂 Maar inderdaad, ik hoop voor je dat we tegen die tijd alweer bezoek mogen ontvangen!

 8. Bettie 11 april 2020 op 11:11 am - Beantwoord

  Ik ben ook eind mei alweer jarig en heb nog geen idee wat ik voor mijn verjaardag wil hebben. Maar die voerbak van Blond is echt geweldig

 9. Els 11 april 2020 op 12:58 pm - Beantwoord

  Van de Winsor & Newton aquarel pocketbox ga je echt geen spijt krijgen! Hier al jaren zo’n setje. Super fijn. Ik ben ook bijna jarig (eind mei) en hoop in juni ook een klein feestje te kunnen houden.

 10. Marloes 11 april 2020 op 2:10 pm - Beantwoord

  Een botervloot wil ik ook nog graag. Hetzelfde geld voor een kaasstolp. Mijn standaardantwoord als mensen vragen wat ik wil? Pfoe… Eerst was dat ‘cactusjes’, maar ik heb al genoeg in huis staan, haha. Ik weet oprecht niet wat ik nu zou moeten vragen. Gelukkig ben ik pas weer in januari jarig, dus ik heb nog een hele tijd om iets te bedenken 😉

 11. Anouk 11 april 2020 op 2:18 pm - Beantwoord

  Mijn standaardantwoord is dat ze op mijn lijstje op lijstje.nl mogen kijken haha 🙂 Ik heb er alleen nooit zoveel opstaan, dus komt het toch vaak neer op geld.

 12. Irene 11 april 2020 op 5:12 pm - Beantwoord

  Super leuke spullen heb je op je lijstje gezet! Ik was op zes april jarig en ging ook een wishlist maken maar het is er niet van gekomen en nu een exemplaar maken voor mijn volgende verjaardag lijkt me nog iets té vroeg :p Ik had een lijstje op Pinterest gemaakt waar mijn vriend een cadeautje van heeft gekozen.

 13. Dana 11 april 2020 op 9:49 pm - Beantwoord

  Leuk lijstje heb je samengesteld! Ik moet mijnes ook nog samen stellen voor 24 april, bij mij staat er ook een handbagage op maar dan van American Tourister(zusje van Samsonite).

 14. Darina 12 april 2020 op 7:58 am - Beantwoord

  Een heel mooi lijstje heb je gemaakt. Maar het vieren van je verjaardag met familie is toch het mooiste cadeautje.

 15. Anna 13 april 2020 op 9:41 am - Beantwoord

  Wat slim dat je alvast een verlanglijst hebt gemaakt! Ik ben 24 april jarig en ik moet nog aan mijn lijstje beginnen, haha! Dat boek over aquarellen lijkt me trouwens heel handig, ik ben zelf ook graag aan het waterverven :-).

 16. Odetta 13 april 2020 op 9:50 am - Beantwoord

  Ik krijg niet zo veel cadeautjes van mijn familie. De meesten hebben het gewoon afgeschaft. Iets wat ik overigens heel erg saai en ongezellig vind, want je hebt altijd wel iets te wensen over. Van mijn vader en mijn werk krijg ik altijd verjaardagsgeld, daar ben ik wel heel blij. Heel veel gezellige verjaardagspost waar wel cadeautjes en cadeaubonnen zitten maken het dus veel goed voor mij. Zelf vind ik een cadeaubon van de Action of de keuze cadeaubon van de Primera (hiermee kun je een cadeaubon naar eigen keuze uitzoeken of bij de Primera zelf besteden) helemaal super. Ik vind trouwens de trolleykoffer die op jouw verlanglijstje staat helemaal gaaf, ik zou hem zelf uitgezocht kunnen hebben.

 17. Lotte 13 april 2020 op 10:55 am - Beantwoord

  Leuk lijstje! Ik ben begin juni jarig en ik hoop inderdaad heel erg dat ik dan gewoon familie uit kan nodigen, maar ik vrees dat ik dit nog wel uit ga stellen voor iedereens gezondheid… Bij mij staat in ieder geval op nummer 1 een yogamatje, want dat is nu met thuis sporten/yoga doen toch wel een must.

 18. Saskia 13 april 2020 op 5:25 pm - Beantwoord

  Wat een leuke wishlist! Ik had dit jaar vooral bonnen gevraagd die ik na deze corona crisis graag gebruik van ga maken!

 19. zwartraafje 16 april 2020 op 11:09 am - Beantwoord

  Bij mij staan er doorgaans boeken of Harry Potter spulletjes op mijn wenslijst. Ook stationary en creatieve items zijn hier populair.

 20. Dionne 20 april 2020 op 11:15 am - Beantwoord

  Een boekenbon! Heerlijk om zelf een boek te kunnen uitkiezen of juist te bewaren voor die ene release. Verder vind ik het altijd leuk om juist af te spreken in plaats van aan cadeaus te doen.

Recente blogs

DIY | Zelf Valentijnskaarten maken met een oud boek

7 februari 2020|DIY|

Natuurlijk staan de kaartenschappen in de winkels alweer vol met mooie Valentijnskaarten. Iedere kantoorboekhandel maakt dankbaar gebruik van deze commerciële dag van de liefde. Maar mooier dan een kaartje kopen, is het misschien wel om zelf een Valentijnskaart te maken. En dat kan zelfs al met héél betaalbare materialen. Ik pakte er een oud boek bij van de kringloopwinkel kocht en kon daarmee zelf Valentijnskaarten maken. In deze DIY laat ik je zien hoe ik dat deed en show ik de 3 kaarten die ik maakte.

12 fijne vooruitzichten voor de komende tijd

23 april 2019|Persoonlijk|

Er is niets mooier dan je alvast verheugen op wat komen gaat. Genieten van dingen op het moment zelf is al een feestje, maar hoe fijn is het als je zo'n genietmoment nog eens extra kunt rekken. Zelf kan ik altijd blij worden van fijne plannen. Zelfs weken van tevoren kan ik al genieten van de nodige voorpret. Waar ik me op dit moment zoal op verheug? Onder andere deze 12 dingen!

5 lessen over geluk die ik in 10 jaar tijd leerde

5 juni 2020|Persoonlijke groei|

Je kent ze vast wel. Van die wijsheden van je oma, moeder of oudtante waarbij je als kind niet anders kon dan hard je hoofd schudden. Heb je háár weer. En dan opeens, 10 jaar later, kom je tot een besef. Had die persoon al die tijd tóch gelijk! Ik betrapte mezelf er laatst op. In mijn pubertijd zat ik een tijdje aardig met mezelf in de knoop. Sommige dingen konden mensen tien keer tegen me zeggen. En nu pas, tien jaar later, besef ik dat er al die tijd een kern van waarheid in zat. Dit zijn 5 mooie wijsheden over geluk die ik inmiddels hard ja-knikkend kan beamen.