Gooi de havermout, amandelmelk en de 85 gram frambozen bij elkaar in een steelpannetje.
Laat de havermout warm worden op niet te hoog vuur. Vijf minuten opwarmen en goed blijven roeren was bij mij genoeg om een stevige havermoutpap te creëren. Proef wel even of de frambozen goed warm zijn, mocht je ze direct uit de diepvries hebben gehaald.
Splits de havermout en vul er twee bakjes mee. Strooi over beide bakjes een beetje kokosrasp.
Snijd de banaan in plakjes en verdeel die ook over de havermout. (Ik heb stiekem nog een paar plakjes in mijn havermout verstopt, dus er zit meer banaan in dan het lijkt.)
Maak daarna de havermout met framboos af met wat cacaonibs, cashewnoten en eventueel een scheutje honing. Wat pindakaas kan eventueel ook. Maar ondanks dat ik een enorme pindakaasliefhebber ben, vond ik dit ontbijtje zonder pindakaas al vullend genoeg.