Winterse smoothie bowl met appel, kaneel & pindakaas
Romy
Waarom alleen smoothie bowls eten in de zomer? Deze winterse smoothie bowl is lekker warm en vinkt het hele lijstje aan najaarsclichés af: appel, kaneel, koek- en speculaaskruiden en havermout. Een lekker warm ontbijt dat je binnen 5 minuten maakt en waar je een hele tijd goed vol van zit!
Droogfruit(ik gebruik gevriesdroogde banaan en frambozen)
Handjerozijnen
Pompoenpitten
Kokosrasp
Pindakaas
Walnoten
Instructies
Schil de appel en snijd in stukjes.
Gooi daarna alle ingrediënten voor de smoothie bowl in de blender en maak er een smeuïge smoothie van. Met een staafmixer lukt dat overigens ook.
Schenk de smoothie bowl in een steelpan en verwarm zo'n 2-3 minuten. Vind je de smoothie bowl te stevig? Schenk er dan wat extra plantaardige melk bij.
Doe de smoothie in een kom en versier met gedroogd fruit en andere toppings. Eet smakelijk!