Warme havermoutpap met speculaaskruiden & frambozen
Romy
Speculaaskruiden maken bijna alles lekkerder - en deze havermoutpap zeker! Als je zin hebt in een lekker warm en vullend ontbijt, probeer deze havermout eens!
Doe de havermout en melk met de rozijnen, een scheutje agavesiroop en de kruiden bij elkaar in een steelpannetje. Verhit op niet te hoog vuur en roer goed door, zodat de havermout niet aankoekt.
Kook de havermout in zo’n 4 minuten gaar, totdat het een lekker zacht papje is geworden en warm is van temperatuur. Verdeel de warme havermoutpap daarna over twee kommetjes.
Snijd de banaan in plakjes en leg op beide kommetjes de helft van de plakjes banaan.
Garneer de warme havermoutpap verder met frambozen, kokossnippers en cashewnoten. Giet er (met de achterkant van een theelepeltje) wat pindakaas overheen en strooi er daarna de cacao nibs bij.
Smullen maar! Val vooral lekker snel aan, want warm is de havermoutpap het allerlekkerst.