Snijd de halve broccoli in roosjes, de wortel in halve plakjes en de prei in dunne ringen. Dop eventueel de sperziebonen (als je ze niet uit de diepvries gebruikt).
Doe een beetje olijfolie in een wokpan en voeg daar de geperste of gesneden knoflook aan toe. Roerbak een minuut of twee op hoog vuur, totdat de knoflook glazig wordt.
Breng ondertussen een pan water aan de kook voor de noedels en bereid deze volgens de instructie op de verpakking.
Voeg nu aan de wokpan de prei, broccoli, sperziebonen en wortel aan de pan toe. Roerbak met wat sojasaus op hoog vuur en strooi ook de gedroogde kruiden (peper, gemberpoeder en cayennepoeder) over de groenten.
Bak totdat de groenten beetgaar zijn. Doe twee minuten voor tijd ook de tuinerwten bij de pan en bak nog even mee. Dan blijven ze mooi groen.
Pak er een ander pannetje bij om eventueel de kipstukjes krokant te bakken. Maak ook de satésaus warm, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de noedels door de wokgroenten. Proef even of ze goed gekruid zijn en voeg eventueel wat zout toe.
Verdeel de noedels over de borden, schep de satésaus erbij en garneer eventueel met lente-ui, sesampitjes en pinda’s.