verlanglijst2

Zomaar 12 producten die al een tijdje op mijn wishlist staan

 • 9 september 2021
 • 14 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Heel veel spullen koop ik eigenlijk niet. Maar zo af en toe kom ik iets tegen waarbij ik acuut denk “Wauw, dat móet ik hebben!”. Meestal ren ik dan bewust niet meteen naar de (web)winkel, maar stel ik de aankoop even uit. Om er goed over na te denken én om me nog meer op die ene aankoop te verheugen. Zo heb ik altijd wel bepaalde producten die al heel lang op mijn “Dit wil ik”-lijstje staan in afwachting van of ik er ook echt de portemonnee voor ga trekken. Een aantal daarvan heb ik in dit artikel verzameld.

verlanglijst

12 producten op mijn “Dit wil ik”-lijstje

Het is een nogal gevarieerd lijstje geworden. De items variëren van boeiende boeken tot kek kookgerei. Allemaal lijken ze me om een of andere reden heel handig, nuttig, fijn of zelfs onmisbaar. Ha, komen ze!

 1. Logitech webcam – bol.com: € 32,00. De webcam van mijn oude vertrouwde laptop is vrij slecht. Heb ik eerder nooit problemen mee gehad, totdat het Zoom-tijdperk aanbrak. Nu erger ik me groen en geel aan de slechte beeldkwaliteit tijdens videocalls met klanten. Ik lijk soms ook nog eens lijkbleek, terwijl ik in werkelijkheid echt wel wat kleur op mijn wangen heb. Een goede nieuwe webcam gaat er dus vast nog eens van komen. Iemand tips voor een betaalbaar én goed exemplaar?
 2. Sportarmband voor mijn telefoon – Smartphonehoesjes.nl: € 14,95. Een beetje onhandig is het wel dat ik zo’n ding nog niet heb voor mijn “nieuwe” (inmiddels al 1,5 jaar oude) telefoon. Ik laat dan ook standaard mijn mobiel thuis als ik ga hardlopen. Op zich een mindful idee, maar praktisch gezien is het niet zo handig. Stel dat ik eens geblesseerd in the middle of nowhere ben, dan is het toch wel slim als mijn mobiel niet thuis op de eettafel ligt. Nu zag ik dat er ook voor mijn (vrij zeldzame) Motorola-telefoon sportarmbanden bestaan. Alle reden om er een te bestellen!
 3. Trui Ellen Bow Cottonclub Mauve Pink – King Louie via watMooi: € 69,95. Echt, head over heels. Wat een ge-wel-di-ge trui! Ik koop niet vaak nieuwe kleding, maar neus wel zo nu en dan rond in de webshop van watMooi (met enkel duurzame kleding). Deze duurzame trui is van King Louie en is door de kleur, de strik, de stof en – tja – gewoon het hele totaalplaatje écht helemaal iets voor mij.
 4. ‘Ik moet nog even kijken of ik kan’ – bol.com: € 17,50. Die titel alleen al. Het had zo uit mijn mond kunnen komen (en floept er inderdaad regelmatig uit). Als echte introvert lees ik graag hoe andere mensen daarmee omgaan. Lijkt me echt een boek voor mij dus!
 5. Guppyfriend Washing Bag – Big Green Smile: € 32,50. Wa’s dat? Dat vroeg ik me ook af toen ik dit ding voor het eerst tegenkwam. Maar het is een waszak waarin je al je kleding van polyester en andere plastic stoffen bij elkaar kunt doen in de was. De zak voorkomt dat microplastics in de wasmachine en daarmee in het riool en in de oceaan terechtkomen. Na het wassen leeg je de zak in de prullenbak. Daar wordt de oceaan (en de guppy’s) blij van!
 6. ‘Vegan voor iedereen’ – bol.com: € 22,99. Dit kookboek van De Groene Meisjes zag ik laatst op Instagram. Ik dacht meteen: die moet ik hebben. Ik ben dol op experimenteren met vega(n) gerechten en Merels recepten op haar blog zijn vaak verrukkelijk. Hoe leuk dus om er een heleboel bij elkaar te hebben in haar kookboek inclusief foto’s waarbij je direct je lippen aflikt!
 7. Gouden lepel met schelp. Klein dingetje, wel leuk! Ik vind zulke lepels er altijd zo mooi en chic uitzien bij een ontbijtje. En aangezien ik dolgelukkig word van lekkere en mooi gestylede ontbijtjes, heb ik zo’n vermoeden dat dit lepeltje van nog geen vijf euro dat piepkleine bedrag voor mij meer dan waard is. Dit lapeltje matcht ook nog eens heel mooi met mijn roze keukenweegschaal. Oh ja, en ook met de mooie en fotogenieke bamboe keukenweegschaal die ik in de Cookinglife-webshop tegenkwam. Die doet het ongetwijfeld ook heel mooi op foodfoto’s.
 8. Douchegordijn met bladerenprint – H&M Home: € 12,99. Ons douchegordijn heeft zijn beste tijd wel gehad. Zeker sinds ik laatst één keer zilvershampoo probeerde en de paarse kleurstof die daarin zat niet alleen mijn haar “ontzilverde”, maar vooral het douchegordijn paars maakte. Je begrijpt: die shampoo lag vervolgens in de prullenbak. Doe mij maar zo’n oerwoud op het douchegordijn! Ziet er wel vrolijk (en niet-paars) uit.
 9. Popsocket met botanische print – Popsockets.nl: € 14,99. Ja, ook ik ben om. Ik vond dit altijd van die dingen voor Instagram-influencers, maar ben er inmiddels achter dat het voor veel dingen best handig is om een extra handvat aan je telefoon te hebben. En als zo’n handvat er dan ook nog eens zo fleurig uit ziet, stel ik graag mijn eerdere mening bij.
 10. Gravity Blanket verzwaringsdeken – Gravity deken: € 199. Goedkoop is het niet, maar het lijkt me wel fantastisch fijn slapen. Het idee achter een verzwaringsdeken is hetzelfde als bij het inbakeren van baby’s. Je komt meer tot rust en je hoofd wordt rustiger als je lichaam omhuld wordt door iets zwaars. Nu vind ik zo’n aankoop wel wat prijzig om “gewoon eens te proberen”. Eerst nog maar eens inlezen dus of dat voor mij echt veel voor een goede nachtrust kan betekenen!
 11. Tajine – Cookinglife: € 39,99. Toen ik in een restaurant een tijdje geleden een tajine zag, was ik meteen geïntrigeerd. Het ziet er wel heel mooi en lekker uit, zo’n Marokkaanse kookschaal. Omdat ik zelf dol ben op gestoomde groenten, lijkt het me ook net iets voor mij als amateur-kokkin. Cookinglife verkoopt onder andere deze terra cotta tajine en nog allerlei andere tajines in meerdere maten. Ik heb me al laten verleiden om er één op mijn digitale verlanglijstje te zetten. De komende dagen maar eens recepten zoeken en bedenken of ik dit ding écht in mijn keukenkastje moet hebben. 
 12. The Ritual of Karma geurstokjes – Rituals: € 14,95. Maar lekkerder nog dan etensgeurtjes, vind ik het als mijn huis ruikt naar heerlijke geurstokjes. Rituals is een ster in verrukkelijke geuren maken, en de ‘Karma’-lijn is daar geen uitzondering op. Deze geurstokjes zou ik dan ook met liefde neerzetten om het hier in huis naar heerlijke bloemetjes te laten ruiken. 

Op de wishlist

Je ziet: zo is er altijd wat te wensen. Zelf vind ik het wel wat hebben om dingen die ik heel graag wil juist niet “zomaar” snel te kopen. Ik maak er dan liever echt een dingetje van. Ik doe ze mezelf cadeau bij een bepaalde gelegenheid, als “troostvoer” als ik mezelf een keer compleet lamlendig voel of koop ze juist na een geweldig leuke middag als ik vind dat ik iets moois nieuws heb verdiend. Een aankoop uitstellen biedt je aan de ene kant de kans om er écht goed over na te denken, en aan de andere kant kun je je door het uitstel nog meer op die ene aankoop verheugen.

Goh, het zal mij benieuwen welk van deze producten hier het eerst in huis is. Ik denk dat het de sportarmband wordt. Is ook best praktisch om te hebben.

Welk product of boek staat hoog op jouw lijstje?

Dit artikel bevat een samenwerking met Cookinglife.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 9 september 2021 op 6:59 am - Beantwoord

  Mooie items. Ik heb een verzwaringsdeken en ik vind het heel fijn. In het begin was het eventjes wennen maar ik merk wel dat ik er beter door slaap.

  • Audrey 9 september 2021 op 9:34 am - Beantwoord

   Wat goed dat zo’n waszak bestaat! Ik heb inderdaad ook altijd een lijstje waar ik items die me tof lijken opzet. Zo heb ik ook altijd ideeën als iemand vraagt wat ik voor mijn verjaardag/Sinterklaas/Kerst wil.

 2. Janne 9 september 2021 op 8:38 am - Beantwoord

  Ik gebruik zelf nu ruim anderhalf jaar een verzwaringsdeken, dus mocht je vragen hebben, dan wil ik best over mijn ervaring vertellen!

  Voor het meenemen van je telefoon met het hardlopen zou ik als ik jou was eens naar een heupband kijken. Dat is veel comfortabeler dan een armband, zeker als je een wat grotere/zwaardere telefoon hebt. Ik heb zelf een heupband van een tientje of zo van de Decathlon, waar alle telefoons in zouden moeten kunnen passen. Ik kan er naast m’n telefoon ook nog sleutels, ID en een snack in kwijt. (De “Verstelbare hardloopriem voor smartphone grijs”.)

  Ik denk dat ik voordat ik een tajine zou kopen eerst een paar keer een Marokkaans stoofpotje zou maken in een gewone pan en zou kijken of dat ook gewoon lekker wordt. (Mijn ervaring is dat dat namelijk gewoon zo is.) Scheelt weer ruimte in de keukenkastjes! Maar jij hebt lang niet zo’n minikeuken als ik, dus het kan zijn dat jij hier heel anders over denkt.

  • Romy 20 september 2021 op 8:17 am - Beantwoord

   Dank je voor de tip van de heupband! Klinkt superhandig inderdaad 🙂 Ik ga er nu meteen eens naar zoeken. Mijn pinpas en sleutel bij de hand hebben, is eigenlijk ook wel fijn 🙂
   Ik heb trouwens sinds een week ook een verzwaringsdeken en ben er ook ontzettend blij mee. Ik droom er vooral minder door dan eerst, en miste ‘m oprecht de afgelopen dagen tijdens een weekendje weg.

 3. Daenelia 9 september 2021 op 8:52 am - Beantwoord

  Ik heb eigenlijk geen lijstjes van dingen die ik wil. Maar … er is een ontzettend mooie katten-ton/krabpaal/slaapplek die ik graag voor ons prinsesje wil aanschaffen. Die is best duur. Dus ik moet er eerst iets voor doen, dan mag ik het als beloning van mezelf aanschaffen.
  En ik wil nog iets praktisch: een oversized trui voor over mijn zomerjurken, zodat ik ze toch nog aankan in de winter. En het mag geen wol zijn, want ik ben licht allergies voor wol. Dus daar zoek ik nog naar, maar als ik hem vind is-ie van mij!

 4. Naomi 9 september 2021 op 9:24 am - Beantwoord

  Die trui is prachtig en helemaal ‘jou’. De lepel vind ik ook leuk. Ik zit even te denken over mijn wishlist. Ik weet het eigenlijk niet. Mijn laptop moet ergens tussen nu en ongeveer een jaar denk ik wel vervangen worden, maar het is niet dat ik daar al echt haast mee maak.

 5. Johanne 9 september 2021 op 11:27 am - Beantwoord

  Zo’n verzwaringsdeken lijkt me ook heerlijk! Ik heb Ik moet nog even kijken of ik kan een paar jaar geleden gelezen en ik vond het een fijn boek. Niets levensveranderend, maar wel heel erg veel herkenning! Op mijn wishlist staan met name veel boeken en kleren voor als ik mijn oude maatje (hopelijk) weer terug heb binnenkort!

  • Romy 20 september 2021 op 8:11 am - Beantwoord

   Tof dat je dat boek gelezen hebt! Je maakt me er extra nieuwsgierig naar. Herkenning vinden in een boek is soms ook al heel fijn 🙂

 6. Maaike 9 september 2021 op 3:24 pm - Beantwoord

  Leuke wishlist! Zo’n tajine is echt een heel fijn ding 🙂

 7. Iris 9 september 2021 op 11:13 pm - Beantwoord

  Wat staan er veel leuke dingen op je wensenlijstje. Ik snap je heel goed met dat lepeltje. Daar heb ik ook een zwak voor!

 8. Saskia 11 september 2021 op 1:51 pm - Beantwoord

  Zo’n verzwaringsdeken had ik al van gehoord en hoor er steeds meer fijne verhalen over…

  • Romy 20 september 2021 op 8:02 am - Beantwoord

   Ik heb er sinds het schrijven van dit artikel ook eentje in huis, en ben er oprecht heel tevreden over 🙂 Ik slaap er rustiger door en heb minder last van heftige dromen. Over een tijdje zal ik er nog eens een artikel over schrijven 🙂

 9. Giovanna Jansen 15 september 2021 op 7:49 pm - Beantwoord

  Leuke items staan erop je wishlist! Ik heb de correctie van ‘Vegan voor iedereen’ gedaan voor de uitgeverij en kan je het boek zeker aanraden, een heerlijk boek.

  • Romy 18 september 2021 op 8:14 am - Beantwoord

   Ja, dat zag ik laatst op Instagram. Echt zo tof dat je dat boek hebt gecorrigeerd! 🙂 Dat maakt me nu natuurlijk nog nieuwsgieriger naar het boek.

Recente blogs

Niet meer begin twintig zijn (en de overpeinzingen die daarbij horen)

22 oktober 2021|Persoonlijk|

Voor mijn gevoel is het pas kort geleden dat ik mijn studenten-OV moest inleveren en de collegebanken verruilde voor mijn eerste kantoorbaan. En als ik langs mijn oude middelbare school rijd, kan ik me niet voorstellen dat op mijn vwo-diploma het jaartal 2011 staat. Ik ben toch pas net twintig? Maar niets is minder waar: nog maar anderhalf jaar, en dan hangen de ballonnen met 30 boven de bank. Soms vind ik dat maar een gek idee. Ik bijna dertig? Zou ik dan over een paar jaar kinderen hebben? Een paar grijze haren ook misschien? Maar wellicht ook: meer "schijt" aan wat mensen denken of zeggen? Ouder worden en nieuwe levensfasen ingaan blijft een bijzondere gewaarwording.

Mijn favoriete accessoires in huis (van Franse vazen tot blije bloempotjes)

16 april 2024|Interieur|

Sinds ik vijf jaar geleden op mezelf ben gaan wonen, heb ik een onstilbare voorliefde voor interieuraccessoires. Nu ben ik zeker niet iemand die een interieurwinkel met volle tassen uitloopt. Ik ben meer het type shopper dat vijftien winkels afgaat en dan teruggaat naar de eerste winkel om daar toch die ene vaas te kopen, want die was van alle opties de állermooiste was. Noem het een kritische koper of een eeuwige twijfelkont. Maar feit is: alles wat hier in huis staat, is met veel liefde uitgezocht. Sommige accessoires in huis maken me nog net een beetje extra blij. Ik neem je mee in mijn lievelings-interieuraanwinsten. Van een gênant duur kastje tot een spotgoedkoop fotolijstje dat ik voor geen goud meer wil missen.

Mijn favoriete thee | Ontdekkingen van een theeleut

14 april 2019|Lifestyle|

Twee weken geleden kwam ik plotseling voor een "enorm probleem" te staan. Of nou ja, laten we het erop houden dat ik me acuut ontpopte tot een ware dramakoningin toen mijn favoriete theesoort plotseling uit het assortiment was gehaald. Dé theesoort die ik al meer dan een jaar lang altijd thuis drink, soms wel zes keer op een dag. Je begrijpt: serieuze crisis! Oké, zo erg was het nu ook weer niet. Wel was ik hard op zoek naar nieuwe favoriete thee om te ontdekken. Na twee weken experimenteren heb ik een paar nieuwe favoriete theesoorten ontdekt. Ik zet ze graag op een rij.