Het afgelopen weekend stond voor mij in het teken van opruimen en heel wat spullen weggooien en weggeven. Ja ja, als een wervelwind ging ik met een vuilniszak door mijn kamer heen. Maar ik heb nog genoeg favoriete producten overgehouden die de vuilniszak absoluut niet haalden. Vandaag laat ik je een paar van die producten zien waar ik de afgelopen tijd blij van werd. Een mix van beauty, leeswerk, fashion en handgemaakt moois dit keer! Lees snel verder.

&c bikini

&C

Boeken lees ik niet zo vaak, maar tijdschriften verslind ik maar al te graag. Vooral voor het slapengaan lees blader ik ze met veel plezier door. Een van mijn favoriete tijdschriften van dit moment is de &C van Chantal Janzen. Ik vind haar sowieso een erg leuk mens (voor zover dat vanachter een televisiescherm te beoordelen is dan!), maar vind haar tijdschrift ook altijd volstaan met leuke artikelen. Het doet me een beetje denken aan de Linda, maar dan iets luchtiger en jeugdiger. Oh en die kleurrijke covers steeds? Je begrijpt vast dat ik ook daar een partij vrolijk van word.

etos hand & nail cream en overnight hand serum

Etos overnight handserum en hand & nail cream

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin dit gezellige roze verzorgingssetje voor mijn handen. Normaal vergat ik vaak om iets op mijn handen te smeren, maar tegenwoordig staan deze roze producten me op te wachten bij de badkamerspiegel. De Etos hand & nail cream maakt mijn handen en nagelriemen lekker zacht. Hij ruikt ook nog eens heerlijk zoet, waardoor ik de hele dag wel aan mijn handen kan blijven snuffelen. Het Etos overnight handserum breng ik (hoe kan het ook anders!) ’s avonds aan voordat ik naar bed toe ga. Het is niet zo dat er ’s nachts wonderen door gebeuren, maar het zorgt er wel voor dat mijn handen ’s ochtends fris en verzorgd aanvoelen.

boots illustraties wenskaarten

boots illustraties boekenlegger en schrift

Boots Illustraties wenskaarten, schrift en boekenlegger

Laatst ontving ik een heel leuk mailtje van twee enthousiaste meiden, Marijke en Arianne. Deze twee creatievelingen runnen de webshop Boots Illustraties, waar ze wenskaarten, schriften, boekenleggers en posters verkopen. Het mooie is dat ze alles in hun webshop zelf getekend hebben én dat al hun producten op gerecycled papier zijn gedrukt. Ik ontving verschillende übervrolijke wenskaarten, waarvan ik nog steeds twijfel of ik die eigenlijk wel wil versturen of ze voor de sier ergens ophang. Ze zijn namelijk zo mooi. Daarnaast kreeg ik een mooi schriftje en een boekenlegger die het nóg leuker maakt om mijn summer read list af te werken. Benieuwd naar meer van hun tekeningen? Neem dan een kijkje op hun website.

all cheap sunglasses zonnebril

Nieuwe zonnebril

Ook blij word ik van mijn nieuwe zonnebril. Via de Instagram van Charel won ik shoptegoed om een zonnebril uit te zoeken en deze is het geworden. Hoe leuk is dit houten montuur? Ook de ronde glazen vind ik erg tof. Ik hoorde dat er flinke regenbuien zijn voorspeld, maar voor daarna zie ik mezelf wel met deze mooie zonnebril rondlopen. Eerst maar weer eens even mijn lenzen tevoorschijn halen, zodat ik mijn bril met een gerust hart kan vervangen door deze zonnebril zonder sterkte.

etos concealer

Etos concealer stick

Ik geef toe: deze Etos concealer stick is toch wel een van de minst fotogenieke producten die ik heb liggen. Maar een heel fijn product is het wel! Tot voor kort smeerde ik elke dag foundation op mijn gezicht, maar inmiddels zweer ik bij deze concealer en gebruik ik hem dagelijks. Ik heb vaak last van blauwe kringen onder mijn ogen, die door mijn lichte huid extra zichtbaar zijn. Deze Etos concealer stick bedekt die kringen natuurlijk niet helemaal, maar wel grotendeels. Nog een voordeel? De concealer is makkelijk in gebruik en ik doe er best wel lang mee. Oh ja, en hij is dierproefvrij en heel budgetproof!

Wat is een product waar jij deze zomer niet zonder kunt?

De producten van Boots Illustraties heb ik ontvangen voor mijn blog.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 12 juli 2017 op 6:09 am - Beantwoord

  Wat een fijn lijstje! Ik vind Chantal Janzen ook zo’n leuke vrouw.

  Ik kan niet zonder mijn Kiehls overnight recovery serum. Geweldig product

 2. Darina 12 juli 2017 op 7:04 am - Beantwoord

  Mooie items! De zonnebril is echt heel gaaf. Ik kan niet zonder mijn Sun parfum. Maakt niet uit welke variant 🙂

 3. Josephine 12 juli 2017 op 7:55 am - Beantwoord

  Wat een ontzettend gave zonnebril! Die zou ik ook wel willen. En de wenskaarten vind ik ook leuk, ik ga eens op hun site kijken.

  • Romy 12 juli 2017 op 9:47 pm - Beantwoord

   Mocht je het leuk vinden om een soortgelijke bril te bestellen, hij komt van Allcheapsunglasses.nl en kost maar €7,95 🙂

 4. Aneta 12 juli 2017 op 8:17 am - Beantwoord

  Fijne spulletjes. Dot tijdschrift ken ik niet. Maar dat komt misschien omdat ik ze bijna nooit koop, alleen als ik met vakantie ga. Mijn favoriete product is de BB Cream met een kleurtje. Een heel dijn product die je huid net even wat meer doet stralen.

 5. evelien 12 juli 2017 op 8:59 am - Beantwoord

  Wat een fijne producten waar je blij van bent geworden, ik ben heel erg benieuwd naar de handserum van etos. Lijkt mij zo fijn!
  Liefs,
  Evelien

 6. Sija 12 juli 2017 op 9:41 am - Beantwoord

  Wat een leuke producten! &C is op dit moment ook mijn favoriete tijdschrift, heerlijk die gekleurde covers. Mooie zonnebril heb je uitgezocht, ik hoop dat het zonnetje snel gaat schijnen zodat je ‘m kunt dragen 😀 Liefs, Sija

 7. Linda 12 juli 2017 op 9:47 am - Beantwoord

  Wat is het toch een heerlijk en vrolijk artikel. Daar word zelfs ik blij van! Tijdschriften en boeken lees ik (helaas) veel te weinig. Zelfs als ik het eigenlijk heel erg leuk vind laat ik ze toch links liggen.. Jouw nieuwe zonnebril vind ik ook erg leuk! Ben benieuwd hoe deze jouw staat 🙂

 8. Bente 12 juli 2017 op 9:48 am - Beantwoord

  Super toffe zonnebril heb je uitgekozen! En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg!

  • Romy 12 juli 2017 op 9:48 pm - Beantwoord

   Dat klinkt inderdaad echt als een mooi product! Ideaal als je er een meer egale huid van krijgt en meteen een klein beetje extra kleur op je gezicht krijgt 🙂 Ik wil eigenlijk ook eens een m ooie BB cream zoeken, omdat ik foundation vaak best wel een ‘plak’ vind op mijn gezicht.

  • Romy 12 juli 2017 op 9:48 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ja, ik hoop het ook 🙂 Hopelijk kan ik de hele zomer nog lang genieten van de zonnebril. Liefs!

  • Romy 12 juli 2017 op 9:50 pm - Beantwoord

   Wat jammer dat je niet zo vaak toekomt aan tijdschriften en boeken lezen! Ik vind het ook nog weleens lastig om daar tijd voor vrij te maken, maar een tijdschrift leest dan toch wel vrij snel weg 🙂 Ik zal eens kijken of ik binnenkort een outfit kan laten zien waarbij ik de zonnebril draag.

  • Romy 12 juli 2017 op 9:50 pm - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel! Het grappige is dat ik juist best wel onzeker was over deze foto’s. Leuk om te horen dat je ze zo mooi vindt 🙂

 9. Donna 12 juli 2017 op 10:28 am - Beantwoord

  De concealer van de Etos klinkt zo goed! Ik wil nog graag een stick. Heb nu een vloeibare van de Etos en die is ook heel erg fijn.

  • Romy 12 juli 2017 op 9:53 pm - Beantwoord

   Oh, die vloeibare concealer kende ik nog niet! Daar ga ik ook eens naar kijken. Ik ben sowieso echt fan van de producten van Etos de laatste tijd.

 10. Liset - Beautydagboek 12 juli 2017 op 10:46 am - Beantwoord

  Leuke favorieten! De Boots Illustraties items zien er heel leuk uit. Echt een toevoeging aan je schrijfartikelen. En wat fijn dat de Etos concealer je zo goed bevalt. Ik ken hem nog helemaal niet, maar je maakt me nieuwsgierig!

 11. Danielle 12 juli 2017 op 10:51 am - Beantwoord

  Heey wat grappig ik zat gisteren nog naar het Etos overnight handserum te kijken, ik heb hele droge handen en hoopte eigenlijk wel dat het wonderen zou verrichten. Blij dat ik hem dus even heb laten liggen ;)!

 12. Loes 12 juli 2017 op 10:52 am - Beantwoord

  Wat zijn die kaartjes super leuk! En je zonnebril is echt heel tof, denk dat ‘ie heel mooi bij je haarkleur staat, mooi!

 13. Johanne 12 juli 2017 op 11:15 am - Beantwoord

  Ik wil die concealer ook! Heb zelf ook een best lichte huid en als ik moe ben ontstaan er daardoor best donkere kringen. Ga dit weekend op zoek. Vind Chantal zelf ook fantastisch trouwens (idd, voor zover je dat weet vanaf hier), zo’n goed gevoel voor zelfspot ook. Waar ik deze zomer toch echt niet zonder kan is mijn boekenkast vol met ongelezen boeken haha. Vooral in de zomer vind ik het zo fijn om een gemakkelijk boek uit de kast te pakken en in het zonnetje te lezen.

  • Romy 12 juli 2017 op 10:01 pm - Beantwoord

   Ja, die concealer is echt een goede vondst geweest! Ik geloof dat ik er maar 4 euro voor betaalde en hij doet zo goed zijn werk 🙂

  • Romy 12 juli 2017 op 10:02 pm - Beantwoord

   Dankje 🙂 Ja, ik vond de kleur van de zonnebril ook zo mooi! Ik hoop er binnenkort eens een outfit mee te laten zien. Nu maar hopen dat het zonnetje weer snel tevoorschijn komt 😉

  • Romy 12 juli 2017 op 10:03 pm - Beantwoord

   Ja, Chantal Janzen is altijd zo heerlijk grappig en cynisch! Ik vind haar programma Chantal blijft slapen vooral heel erg leuk. Hopelijk kun je deze zomer nog héél veel boeken uit je boekenkast uitlezen 🙂 Heerlijk met het zonnetje erbij in de tuin!

 14. Priscilla 12 juli 2017 op 12:00 pm - Beantwoord

  Leuke items! Ik ken ’t tijdschrift van Chantal nog niet maar die lijkt me wel de moeite waard om eens te kopen (en lekker mee te nemen naar ’t zwembad). Je nieuwe zonnebril is ook heel erg leuk!

 15. Sandra 12 juli 2017 op 12:41 pm - Beantwoord

  Dat tijdschrift ken ik nog helemaal niet! Zal er eens naar zoeken. Ben wel benieuwd! Vind je zonnebril erg leuk. Ik houuuu van ronde modellen, hihi. Leuk dat je shoptegoed gewonnen had. 🙂 Wil trouwens nog even zeggen dat je écht mooie foto’s hebt gemaakt zeg, wauw!

  • Romy 12 juli 2017 op 10:04 pm - Beantwoord

   Superlief! Dankjewel voor je compliment over de foto’s 🙂 Ik was er zelf een beetje onzeker over, dus des te leuker is het om te horen dat je ze mooi geworden vindt! 🙂

 16. jonna@burgertrutjes 12 juli 2017 op 1:00 pm - Beantwoord

  Ik ben ook fan van het tijdschrift van Chantal, vind haar echt een toffe chick! Met een flinke dosis humor

 17. Justine 12 juli 2017 op 1:11 pm - Beantwoord

  Fijne en vrolijke items hoor! Ik zou haar tijdschrift ook wel willen lezen, ik vind haar ook echt een geweldig mens. Jammer genoeg verkopen ze &C hier in Aussie niet haha

 18. Nesrin 12 juli 2017 op 1:11 pm - Beantwoord

  Leuke favorieten heb je. Handserum lijkt mij heerlijk. Het tijdschrift van Chantal heb ik nog niet gelezen, het doet mij een beetje denken aan Linda, binnenkort maar kopen, ben benieuwd!

  • Romy 12 juli 2017 op 10:05 pm - Beantwoord

   Haha, echt niet? Je zou toch verwachten dat ze in Australië ook groot fan zijn van het tijdschrift van de Nederlandse Chantal Janzen 😉

  • Romy 12 juli 2017 op 10:07 pm - Beantwoord

   Ja, de &C lijkt inderdaad een beetje op Linda, maar ik vind het iets jeugdiger. Bij Linda heb ik weleens het idee dat het allemaal draait om taboes doorbreken, terwijl het tijdschrift van Chantal wat nuchterder is qua insteek. Ik vind het echt leuk om te lezen 🙂

 19. Charel 12 juli 2017 op 2:07 pm - Beantwoord

  Ah je zonnebril is te gek! En wat een heerlijke vrolijke kleuren allemaal bij elkaar!

  • Romy 12 juli 2017 op 10:08 pm - Beantwoord

   Ja, ik ben er zo blij mee! Nogmaals dankjewel voor de leuke prijs 🙂

 20. Anne - Ditisanne 12 juli 2017 op 2:54 pm - Beantwoord

  Leuke spullen allemaal! De &C heb ik pas gelezen, op zich een leuk blad hoewel ik zelf de voorkeur geef aan Linda.
  Leuke notitieboekjes ook! ?

 21. marleen 12 juli 2017 op 3:03 pm - Beantwoord

  Wat een leuke zonnebril! En ik vind Chantal ook een leukerd!

 22. Annika 12 juli 2017 op 3:54 pm - Beantwoord

  Ik ga ook kijken naar die concealer, donkere kringen zijn heel herkenbaar. Wat ook onmisbaar is, is een goede zonnebrandcrème, verbranden gaat dit jaar eens niet gebeuren.

 23. Nikita 12 juli 2017 op 4:23 pm - Beantwoord

  Die zonnebril is zo leuk! En ook de kaartjes vind ik geweldig. Ik vind illustraties tekenen een van de leukste dingen om te doen dus misschien vandaar de liefde ervoor 🙂

 24. Kimberly 12 juli 2017 op 5:03 pm - Beantwoord

  Die zonnebril is echt ontzettend gaaf zeg, vind hem heel erg mooi! Ik ben de laatste tijd trouwens ook echt fan van de producten van Etos. Ik gebruik nu de gezichtscreme met SPF en ik vind hem gewoon nog veel fijner dan mijn normale én ik krijg er geen uitslag van op m’n gezicht wat ik normaal wel krijg. Echt super fijn! Die wenskaarten zijn trouwens echt heel leuk ook, ik snap wel waarom ze je blij maken.

  • Romy 12 juli 2017 op 10:09 pm - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat je Linda misschien nog leuker vindt. Zelf vind ik &C wat luchtiger en daardoor juist wel leuk, maar van Linda mis ik ook nooit een nummer 😉

  • Romy 12 juli 2017 op 10:10 pm - Beantwoord

   Oeh ja, zeker weten! Ik werd me dit weekend maar weer eens goed bewust van hoe onmisbaar zonnebrandcrème is, toen ik met vuurrode schouders thuiskwam van een dagje IJ-hallen 😉

  • Romy 12 juli 2017 op 10:10 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je zelf ook zo graag illustraties tekent! Ik kan het zelf niet echt, maar vind het zo tof om het werk te zien van mensen die daar echt een passie en talent voor hebben 🙂

  • Romy 12 juli 2017 op 10:11 pm - Beantwoord

   Ja, Etos is echt heel goed bezig de laatste tijd! Ik kwam er jarenlang eigenlijk nooit, maar sinds kort heb ik zelfs een klantenpas. Zo’n leuke winkel! Ik ben nu ook heel benieuwd naar die gezichtscrème. Daar ga ik bij mijn volgende bezoekje eens naar kijken.

 25. Evelyne 12 juli 2017 op 8:22 pm - Beantwoord

  Ik blader ook graag door magazines en lees veel liever die verhalen dan een boek 😉 Ik heb er alleen de tijd niet meer voor.. En ik moet ook dringend (!) opruimen 😮

  • Romy 12 juli 2017 op 10:13 pm - Beantwoord

   Ik zal je een klein beetje van mijn opruimwoede sturen 😉 Die heeft me flink te pakken de afgelopen dagen 🙂

 26. Saskia 12 juli 2017 op 9:16 pm - Beantwoord

  Leuke items! Ik lees weinig tijdschriften maar &C wil ik zeker eens aanschaffen. Ik vind Chantal echt een leukerd!

 27. Rebecca 12 juli 2017 op 9:27 pm - Beantwoord

  Onwijs leuke dingen zeg! Ik vind vooral de zonnebril ontzettend leuk! Die heb je goed uitgekozen 🙂

 28. Sara | MevrouwMiauw 12 juli 2017 op 10:26 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes en wat een fijn artikel. 🙂 Ik vind je zonnebril echt heel erg mooi. Ik ben ook benieuwd hoe hij je staat.

 29. Sylvia 13 juli 2017 op 9:05 am - Beantwoord

  Haar spuit elf hier.. beetje later maart niet minder gemeend. Loop een beetje achter met lezen ivm gezellig familiebezoek. De &C heb ik nog nooit gelezen. NL tijdschriften krijg ik meestal bij een van de hotel bij ons in de buurt. Niemand laat dat tijdschrift achter of het is te leuk en ze nemen het weer mee, kan ook?. Dus ben erg benieuwd omdat ik wel vaak de linda lees (die liggen hier zoveel?)

  • Romy 13 juli 2017 op 10:07 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je ook op Lanzarote weleens Nederlandse tijdschriften kunt lezen. Hopelijk laat er snel iemand een keer de &C achter. Het is zo’n leuk blad 🙂

 30. Sylvia 13 juli 2017 op 9:07 am - Beantwoord

  Ps fijn die autocorrectie? haar is haha, maart is maar, later is laat.. nouja je snapt het vast wel sorry!