Stel je toch eens voor dat je de loterij wint (in mijn geval vrij knap, aangezien ik niet meedoe met loterijen!). Of dat je van een rijke oudtante opeens een flink geldbedrag krijgt als erfenis. Of dat je plotseling à la Kunst & Kitsch een foeilelijk schilderij ontdekt dat een miljoen euro waard blijkt te zijn. Wat zou je dan doen met dat geld? Echt materialistisch ingesteld ben ik niet en zal ik – ook met een miljoen euro op mijn rekening – waarschijnlijk niet worden. Ik zou nooit stoppen met werken of geld over de balk smijten. Toch weet ik stiekem wel raad met een flink geldbedrag. Wat zou ik doen met een miljoen?

wat zou ik doen met een miljoen

Geld maakt niet gelukkig

Een miljoen euro krijgen lijkt misschien leuk. Toch zou ik het ook wel beangstigend (of in ieder geval “even wennen”) vinden om in één keer zo’n bedrag te ontvangen zonder daar iets voor te hoeven doen. Ik geloof ook niet dat geld per se gelukkig maakt. Wel kan geld soms dingen mogelijk maken die onderdeel zijn van jouw geluk. Of ik nu een miljoen euro heb of niet, een tas van een paar duizend euro vind ik gewoon té gek. Maar aan sommige dingen zou ik toch met plezier wat geld uitgeven.

Waar geef ik het geld aan uit?

Dus ja, als ik eenmaal van de schrik bekomen ben, zou ik heus wel een paar mooie bestedingsdoelen weten voor een deel van het geld:

 • Een stichting. In plaats van een enorme geldsom over te maken naar een goed doel zou ik liever zelf een stichting opzetten. Met een miljoen euro op mijn spaarrekening heb ik immers de mogelijkheid om iets uit te proberen en te investeren. Ik zou dan wat willen doen voor mensen die het minder goed hebben dan ik of die een moeilijke tijd doormaken. Een concreet plan heb ik niet (een miljoen euro overigens ook niet!), maar het lijkt me geweldig om me op zo’n mooi project te storten.
 • Dierbaren helpen. Verder zou ik graag een paar dierbaren financieel steunen die het geld meer nodig hebben dan ik. Denk aan een paar mensen om me heen die nu nog studeren en die, bij gebrek aan studiefinanciering, elk dubbeltje omdraaien. Ik zou hen graag trakteren op een gift, een mooi boodschappenpakket en een paar leuke uitjes.
 • Een eigen huis. Tja, een miljoen euro zou verrassend goed van pas komen om een mooi huis voor mezelf te kopen. Het zou geen grote villa worden, maar wel een mooie eengezinswoning in de stad waar ik het liefste wil wonen. Bij de makelaar aangeven dat ik geen hypotheek neem, maar gewoon in één keer het hele huis afbetaal, lijkt me als 24-jarige overigens al een bijzondere ervaring op zich.
 • Prachtige reizen. Ik zou met veel geld liever mooie herinneringen maken dan een hele winkel met designeritems leegkopen. Met een miljoen euro zijn twee vliegtickets naar Australië en Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld een minder grote aanslag op mijn spaarrekening. Het lijkt me geweldig om met het geld een paar mooie reizen te maken van mijn travel bucketlist.

wat zou ik doen met een miljoen

 • Een lichtblauwe auto. Nadat ik een eigen huis heb gekocht, zou ik graag een bezoekje brengen aan de autodealer. Om dure merken en technische snufjes geef ik niet zo veel in een auto. De enige wens die ik heb, is dat de auto lichtblauw moet zijn. Ja ja, als “ware autokenner” geef ik meer om kleuren van auto’s dan om specs. Even voor de goede orde: wimpers op mijn koplampen gaan me dan weer wel iets te ver.
 • Uitjes en stedentrips met een prijskaartje. Met een miljoen euro op de bank is zoiets als een ballonvaart, een musicalbezoekje of een stedentrip in een keer ook relatief niet zo duur meer. Dat zijn stuk voor stuk dingen waar ik nu wel een paar keer over nadenk voordat ik ze boek. Met een flinke geldprijs zou ik bijvoorbeeld eindelijk eens naar Soldaat van Oranje gaan.
 • Te dure kleding. Maar goed, ook ik heb wel een materialistische kant. Normaal kan ik gerust een week dubben of ik een parfum van €25 wel of niet zal kopen. Maar als ik een miljoen euro zou winnen, dan zou ik één keer een flinke bestelling met prachtige, maar iets te dure kledingitems plaatsen. Ik zou bijvoorbeeld een mooie Ted Baker-jurk kopen en zou mezelf ook een flinke bestelling bij Top Vintage cadeau doen.
 • Gadgets. Ten slotte zou ik mezelf trakteren op een mooie, dure camera die nog veel meer kan dan mijn huidige spiegelreflexcamera. Een set met een paar mooie lenzen zou dan ook niet mogen ontbreken. Daarnaast zou ik toch eens rondkijken bij Mediamarkt tussen de apparaten die niet broodnodig, maar wel erg handig zijn. Denk aan een automatische stofzuiger, een Quooker (mijn ultieme droom als theeliefhebber!) en die prachtige roze mixer die vooral mooi zal staan te wezen op mijn aanrecht in plaats van dat ik hem hard nodig heb.

En na deze intense shopsessie, een makelaarsbezoek, een paar blije dierbaren en een aantal geweldige reizen en uitjes? Tja, dan stort ik de rest van het bedrag gewoon netjes op mijn spaarrekening.

Wat zou jij als eerste doen met een miljoen?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Marije 25 februari 2018 op 7:24 am - Beantwoord

  Wat grappig dat jij ook als eerste een stichting hebt. Die staat namelijk bij mij ook op nummer 1. Nu ik zelf een periode het moeilijk heb gehad en tegen heel wat deuren aan ben gelopen, zou ik echt anderen willen helpen en dat voorkomen.

  • Romy 25 februari 2018 op 6:47 pm - Beantwoord

   Wat mooi dat jij met een miljoen ook graag een stichting zou willen opzetten en dan ook nog eens met een heel mooie motivatie 🙂

 2. Sandra 25 februari 2018 op 7:33 am - Beantwoord

  Eigenlijk alles wat jij opnoemt, alleen zou ik een zwarte auto willen, zou ik ook zeggen! Kan dus niksvandersczeggen dan dat ik jouw lijstje perfect vind, hihi. En jaaaa, reizen en een veel te dure camera kopen zou ik ook meteen doen. Ik zou ook lekker veel uiteten gaan met dierbaren trouwens. 🙂

  • Romy 25 februari 2018 op 6:51 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je je bijna volledig in mijn lijstje herkent! Uit eten gaan is trouwens ook wel een goed idee. Het lijkt mij extra waardevol om met een miljoen euro veel onvergetelijke momenten met mensen om je heen te beleven dan om allerlei dure spullen te kopen 😉

 3. Darina 25 februari 2018 op 8:20 am - Beantwoord

  Ik zou een mooi klein huisje aan zee willen kopen waar ik mijn boeken kan schrijven 🙂 Ook zou ik een donatie doen aan een goed doel of een project opzetten. Verder zou ik vaker naar Parijs gaan, mijn lievelingsstad.

  • Romy 25 februari 2018 op 6:52 pm - Beantwoord

   Wat een mooi idee, zo’n klein huisje! En heel veel bezoekjes aan Parijs lijkt me ook nog wel een goed plan met een miljoen euro 🙂

 4. Anna 25 februari 2018 op 8:41 am - Beantwoord

  Wat zou ik doen met een miljoen? Reizen, reizen, reizen en reizen. Een leuk gekleurd huisje misschien? Of een designer Nijntje lamp 🙂 Of gewoon allemaal! Leuk artikel Romy, heeft me echt even aan het denken gezet! Liefs

 5. Hennie 25 februari 2018 op 9:03 am - Beantwoord

  Ik zou enorm gaan reizen. Dat ten eerste. Ik zou ook een Tesla kopen. Ja sorry. Vind ze prachtig. Ik zou wensen van vrienden en familie laten uitkomen en mijn kinderen een beste spaarpot geven. Daarna de goede doelen bij langs. En ik zou een weekend losgaan in Parijs.

  • Romy 25 februari 2018 op 6:58 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen waar jij een miljoen euro aan zou uitgeven! Een gekleurd huisje lijkt mij ook stiekem geweldig 🙂 En zo’n Nijntje-designerlamp…hoe gaaf!

  • Romy 25 februari 2018 op 6:59 pm - Beantwoord

   Dat klinkt ook als een perfect uitgebalanceerd lijstje van mooie dingen voor jezelf en mooie dingen voor een ander. En die Tesla moet met een miljoen euro op je bankrekening best kunnen, toch? 😉

 6. Iris - Thebeautymagazine.nl 25 februari 2018 op 9:14 am - Beantwoord

  Haha een lichtblauwe auto! Wat grappig dat je daar aan denkt. Je hebt mooie plannen. De kans ia klein, maar wie weet!

 7. Bente 25 februari 2018 op 9:25 am - Beantwoord

  Ik zou denk ik de hypotheek en studieschulden af betalen, reizen zit er op dit moment niet helemaal meer in maar dat zou ik ook zeker willen doen, en wellicht ook een dagje minder gaan werken en delen met dierbaren die het nodig hebben. Erg veergelijkbaar als jouw keuzes, ik zou niet opeens hele dure kleding oid kopen, dat doe ik nu ook niet ook al zou dat best kunnen 😛 Vind ik gewoon zonde van mijn geld.

  • Romy 25 februari 2018 op 7:01 pm - Beantwoord

   Precies! Ik zou ook niet opeens mijn hele uitgavenpatroon omgooien als ik meer geld zou hebben. Jouw doelen met een miljoen klinken trouwens ook heel mooi. Een vaste vrije dag is ook zo’n slecht idee nog niet 🙂

 8. Josephine 25 februari 2018 op 9:35 am - Beantwoord

  Haha, ik denk ook altijd in kleuren auto’s. Ik heb er echt geen verstand van. Ik denk dat ik met een miljoen eerst een huis zou kopen, en dan zien we wel weer. Volgens mij zou ik de rest gewoon opzij zetten.

 9. Loes 25 februari 2018 op 11:10 am - Beantwoord

  Heel mooi lijstje, mooi om te zien dat je ook aan anderen denkt! Ik zou ook zeker mijn geld willen delen met dierbaren, dat maakt het alleen maar mooier en fijner. En op het moment zou ik inderdaad ook gaan voor de wat standaard dingen, een huis/appartement, een auto en mooie reizen!

  • Romy 25 februari 2018 op 7:08 pm - Beantwoord

   Jij hebt ook een mooi lijstje opgesteld! Mooi om te horen dat jij ook geld zou geven aan dierbaren. Zo wordt een miljoen euro inderdaad een stuk leuker dan wanneer je zelf alles aan spullen besteedt 🙂

 10. Nikita 25 februari 2018 op 11:19 am - Beantwoord

  Dit is zo leuk om over te fantaseren! Ik zou ook een stichting opstarten, om mensen te helpen die gepest worden en hun een steuntje onder de rug te geven. Maar ook ik zou dierbaren helpen en natuurlijk mezelf verwennen. Na al die jaren van hard zijn voor mezelf en mezelf haten, vind ik dat ik dat ook wel verdiend heb. En ik zou al die dure tekenspullen waar ik al jaren van droom kopen. Potloden van 90 euro? Doe maar! Ze zijn zo duur maar een klasgenoot heeft ze en ik heb ze ooit een keer gebruikt. En ze zijn hun geld meer dan waard. Maar geld lost natuurlijk niet alles op. Ik ben gelukkig wel gelukkig met wat ik heb, maar af en toe heb ik toch wel eens zin om me goed te laten gaan. En dat kan in de solden als ik een heel jaar een flink bedrag heb gespaard 😉 Je hebt echt geen miljoen nodig om jezelf te verwennen of jezelf gelukkig te maken

  • Romy 25 februari 2018 op 7:14 pm - Beantwoord

   Wat een prachtig doel is jouw stichting! En ook de dure tekenspullen kunnen er inderdaad best van af als je zo’n groot geldbedrag zou winnen. Maar ik geef je groot gelijk om jezelf daar ook zonder een miljoen euro op je bankrekening af en toe op te trakteren 🙂

 11. Marloes 25 februari 2018 op 12:20 pm - Beantwoord

  Wat een mooie lijst heb je! Een eigen stichting opzetten zou een heel mooi doel zijn zeg. Als ik zo veel geld zou krijgen, zou ik de studieschuld van mijn vriend afbetalen en de hypotheek van het appartement afbetalen. Vervolgens zou ik alles kopen wat we nodig hebben voor een motor-wereldreis en gaan we samen de hort op voor een aantal jaar. Onderweg zouden we met het geld makkelijker mensen kunnen helpen die het nodig hebben, bijvoorbeeld bij een dierenopvang of ziekenhuis, zodat de dieren en mensen beter geholpen kunnen worden. Intussen kan het broertje van mijn vriend gratis in ons appartement wonen en voor de poezen zorgen 🙂 Behalve het feit dat ik nooit een miljoen zou winnen, hoop ik toch dat deze droom ooit werkelijkheid wordt. Het geld maakt het alleen iets makkelijker 😉

  • Romy 25 februari 2018 op 7:17 pm - Beantwoord

   Jij hebt ook hele mooie ideeën met een miljoen euro! Wat een prachtig idee is vooral die motorreis, zeker als je onderweg nog mensen gaat helpen ook. Hopelijk komt dat idee van de motorreis er, ook zonder een miljoen euro, nog eens van 🙂

 12. Saskia 25 februari 2018 op 12:38 pm - Beantwoord

  Wat een mooie lijst! Ik zou zelf beginnen met een kinderopvang en/of dieren opvanghuis ofzo. Lijkt me super tof! Daarbij zou ik alles in mijn huis laten doen en de hypotheek in 1 klap afbetalen. Reizen maken staat ook hoog op mijn lijstje en de rest gaat (heel saai) op de spaarrekening <3

  • Romy 25 februari 2018 op 7:18 pm - Beantwoord

   Wat een prachtig doel, zo’n eigen kinderopvang of dierenopvanghuis! De hypotheek in één keer betalen, lijkt me overigens ook wel gaaf. Dat lijkt me al een belevenis op zich, aangezien de makelaar vast heel verbaasd opkijkt wanneer hij een 24-jarig meisje dat ziet doen 😉

 13. Iris 25 februari 2018 op 12:53 pm - Beantwoord

  Haha, leuk he om hierover na te denken! Ik zou het denk ik goed laten beleggen, heel saai, maar wel goed denk ik. Ook zou ik wel echt graag een huis willen kopen inderdaad en daar echt mijn eigen plekje van maken. Het liefst met een kleine werkkamer/studio erbij <3

  • Romy 25 februari 2018 op 7:20 pm - Beantwoord

   Beleggen is wel een heel slim idee eigenlijk! Daar heb je nog meer aan dan aan heel veel leuke uitjes of te dure aankopen. En een eigen huis kunnen kopen dat je helemaal naar jouw smaak kunt inrichten, lijkt mij ook geweldig 🙂

 14. chucky1012 25 februari 2018 op 1:02 pm - Beantwoord

  Geweldige dingen zou jij met een miljoen doen.
  Ik zou ook lekker op reis gaan daar waar het lekker warm is want dat is goed voor mijn gezondheid.
  Contactlenzen, een huis kopen en in laten richten met de nieuwste snufjes etc. op het gebied van interieur en meubels etc…..en lekker goed shoppen maar ook heerlijk eten.

  Xoxo

 15. Marieke 25 februari 2018 op 3:20 pm - Beantwoord

  Mooi lijstje! Ik zou mijn studieschuld aflossen en een huis kopen. Geen grote villa overigens, maar iets moois en dit dan met mooie duurzame spullen inrichten. Ik zou wel vaker op reis gaan. En ik zou een eigen onderneming starten, met een miljoen heb je een mooie buffer mocht het niks worden haha. Verder veel beleggen in duurzame projecten en microkrediet enz. Ik geloof niet dat ik een dure designertas zou kopen of zo, ik geef daar niks om.

  • Romy 25 februari 2018 op 7:22 pm - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat een reis naar een ver land al helemaal fijn is als dat je gezondheid ook heel erg goed doet. Mooie bestedingsdoelen noem je! Zo te horen zou een miljoen euro bij jou ook prima terechtkomen 🙂

  • Romy 25 februari 2018 op 7:25 pm - Beantwoord

   Ik vind jouw doelen met een miljoen ook heel erg mooi. Wat mooi ook dat je veel geld zou steken in duurzaamheid, zowel in jezelf als in duurzame projecten van anderen. Een hele dure tas zou ik zelf ook niet snel kopen. Dat zou ik, ook als miljonair, zonde vinden van het geld.

 16. Nesrin 25 februari 2018 op 3:21 pm - Beantwoord

  Ik vind een Fiat 500 wel een auto voor jou. Ik vind het in ieder geval een geweldige auto!

  Wat een mooie unselfish lijstje heb je opgesteld.

  • Romy 25 februari 2018 op 7:25 pm - Beantwoord

   Zo’n Fiat lijkt me inderdaad wel wat 🙂 Daar zie ik mezelf nog wel met plezier in rijden, zeker als hij blauw is 😉

 17. Evelyne 25 februari 2018 op 3:53 pm - Beantwoord

  Een eigen woning! Absoluut! Oh, dit roep ik nu misschien te hard, terwijl ik momenteel ook graag thuis woon.. Maar, het kriebelt de laatste tijd toch om alleen te gaan wonen.. Alleen is dat niet zo simpel allemaal. Dan nog mocht ik het geld hebben.. enfin, it’s een story of my life dit.

  • Romy 25 februari 2018 op 8:17 pm - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat op jezelf wonen ook wel een beetje dubbel voelt. Maar een miljoen euro zou in ieder geval een heleboel financiële bezwaren alvast wegnemen 😉

 18. Mariska 25 februari 2018 op 4:16 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen 🙂 Heb dit ook eens in een artikel verwerkt. Ik zou zeker dierbaren helpen die wat financiële steun kunnen gebruiken en ook een goede stichting (of iets) oprichten om mensen te helpen.

  • Romy 25 februari 2018 op 8:18 pm - Beantwoord

   Wat mooi om te horen dat jij van die miljoen euro ook een deel aan anderen zou geven!

 19. Johanne 25 februari 2018 op 5:05 pm - Beantwoord

  Leuk om over na te denken he! Dit staat ook nog op mijn lijstje om over te schrijven haha. En ik kan me helemaal vinden in je blauwe auto droom. Toen ik bezig was met het kopen van een auto wilde ik het aller- allerliefst een lichtblauwe Fiat 500, maar helaas zijn er daar niet heel veel van te vinden. Niet tweedehands iig. Dus toen maar voor een witte gegaan. Als ik ooit nog een keer ruil, wil ik echt een blauwe!

 20. Simone 25 februari 2018 op 5:13 pm - Beantwoord

  Als ik een miljoen zou winnen zou ik mijn eigen huis laten bouwen, lekker op vakantie gaan en de rest op de spaarrekening zetten. Maar ik ben helaas niet zo’n enorme dromer, dus ik geloof niet dat dit er in zou zitten haha! 😛

  • Romy 25 februari 2018 op 8:19 pm - Beantwoord

   Oh wat gaaf dat je een Fiat 500 hebt! Ook al is-ie wit, ook dat is al heel leuk 🙂 Hopelijk komt die blauwe auto er ook nog eens van.

  • Romy 25 februari 2018 op 8:19 pm - Beantwoord

   Mooie doelen heb je voor die prijs van een miljoen! Ach ja, wie weet ooit 😉

 21. Irene 25 februari 2018 op 5:17 pm - Beantwoord

  Ik zou ons huis afbetalen en verder opknappen, eens goed gaan shoppen, mijn winkel uit de grond stampen, een deel beleggen en een deel op mijn spaarrekening zetten. En dan misschien ook nog wel een klein reisje maken. Wij spelen soms wel mee met euromillions maar ja, de kans dat je wint… Ik kan daar wel echt bij wegdromen 🙂 Een lichtblauwe auto lijkt me inderdaad wel iets voor jou! Zo’n Fiat 500 is super schattig. Ik wou altijd zo’n autootje maar heb nu een Mini Cooper en die vind ik ook héél tof!

  • Romy 25 februari 2018 op 8:20 pm - Beantwoord

   Superleuk dat je met een miljoen euro onder andere je eigen winkel zou beginnen. Ik zou het gaafste van een groot geldbedrag ook wel vinden dat je opeens risico’s kunt nemen door bijvoorbeeld een eigen zaak te beginnen.
   En een Mini Cooper vind ik trouwens ook supertof! Zeker als die lichtblauw zou zijn 😉

 22. Neverdullmoments 25 februari 2018 op 7:14 pm - Beantwoord

  Haha, ik moest lachen om je autovoorkeur. Mooie bestedingen heb je opgesomd! Ik zou zelf het eerst onze hypotheek aflossen en een mooie reis maken. Daarna zou ik ook kijken hoe ik met mijn geld zoveel mogelijk anderen kan helpen. Een stichting vind ik wel een hele mooie!

 23. Lianne 25 februari 2018 op 8:17 pm - Beantwoord

  Gelijk heb je! Ik zou ook niet weten wat ik moet met een miljoen. Ik zou sowieso ook ons huis in een keer afbetalen, lekker goed shoppen, mooie reizen maken en nog een cursus of opleiding volgen. Ik zou wel stoppen met werken, maar ik denk dat het ook anders is wanneer je een baan hebt alleen voor het geld dan dat je een baan hebt die je doet omdat je het echt leuk vindt. In plaats daarvan zou ik dus een andere opleiding gaan doen die me wel bevalt en die normaal te duur is om te bekostigen, zoals een studie Nederlands 🙂 Ook dat je andere mensen die het wat minder goed of breed hebben wilt helpen vind ik zo’n mooi gebaar! Dat je het echt geeft aan mensen die het nodig hebben in plaats van het voor jezelf te houden. Vooral omdat ik nu zelf financieel niet zoveel te besteden heb zou ik het zo mooi vinden als meer mensen zo zouden denken.

  • Romy 25 februari 2018 op 8:21 pm - Beantwoord

   Jij hebt ook hele mooie bestedingsdoelen met een miljoen euro. Ik ben benieuwd waar jouw reis naartoe zou gaan 🙂

  • Romy 25 februari 2018 op 8:23 pm - Beantwoord

   Wat gaaf dat je het geld, zo te horen, vooral zou gebruiken om je dromen waar te maken. Een mooie opleiding volgen die goed past bij wat jij leuk vindt, is zeker een heel mooi doel.
   En wat mooi dat jij ook een deel van die miljoen euro zou geven aan anderen. Ik vind dat ook zeker een mooi idee. Als ik heel veel geld te besteden zou hebben, zou ik graag andere mensen iets gunnen die dat geld nog net iets beter kunnen gebruiken dan ik ♥

 24. Wendy (B) 25 februari 2018 op 9:07 pm - Beantwoord

  Een woning zou ik graag kopen en reizen.

 25. Smurfigeknutselfan 25 februari 2018 op 11:11 pm - Beantwoord

  Ik zou een mooie fiets kopen. Maar ik zou mijn oude fiets missen die zou ik dus nooit weg doen.
  Maar je moet zeker iets te dromen hebben, dat maakt het juist spannend.

 26. Annika 26 februari 2018 op 12:31 pm - Beantwoord

  Ons huis afbetalen, een studiepotje maken voor de kinderen en genieten van financiële onafhankelijkheid. Heel simpel, maar heel waardevol. Ik denk dat wij ook zouden investeren in een eigen bedrijf.

  Af en toe een reisje, maar echte globetrotters zijn we niet.

  Jij hebt ook hele leuke ideeën. Ik heb een vriendin met een rattenopvang, die zou ik ook wat toestoppen, zij is een echte wereldverbeteraar en ze verdient het.

  • Romy 26 februari 2018 op 7:29 pm - Beantwoord

   Jij noemt ook mooie dingen op! En financiële onafhankelijkheid is zeker al een waardevol doel op zich! Wat een mooi initiatief van je vriendin trouwens, die rattenopvang. Ik kan ook wel echt bewondering hebben voor mensen die zich zo hard maken voor de wereld.

 27. Jenn 26 februari 2018 op 2:02 pm - Beantwoord

  Ik roep al sinds ik een klein meisje ben dat ik een ballonvaart wil gaan maken als ik de loterij win. Dus dat ga ik als eerste doen. Verder zou ik weer een oude mini cooper kopen, alles wat we in huis willen aanpakken gaan doen, mijn garderobe vervangen en ik zou zeker ook iets goeds met het geld willen doen, iets om anderen te helpen. Alleen geen concrete ideeën hiervoor. Ik doe toch niet mee met een loterij :’)

  • Romy 26 februari 2018 op 7:30 pm - Beantwoord

   Haha, als je niet meedoet met de loterij, is de kans dat je wint inderdaad vrij minimaal. Dat ‘probleem’ heb ik overigens ook, want ik doe nooit mee met loterijen 😉 Hoe dan ook, je hebt wel heel mooie doelen voor als je toch ooit een flinke geldsom zou winnen of krijgen.

 28. Lilian 26 februari 2018 op 9:38 pm - Beantwoord

  Ik zou op reis gaan met het gezin naar twee vrienden in Amerika, mijn ouders op het vliegtuig naar Australië sturen, naar een dierbare vriendin. Ik zou met een stylist een nieuwe garderobe aanschaffen, een lyme-slachtoffer een behandeling betalen en de rest zou ik in een fonds stoppen die het voortbestaan van Historiek waarborgt, zodat al die prachtige artikelen voor altijd online kunnen blijven staan 🙂 Oh en ik zou nog één keer naar een heel luxe restaurant gaan.